- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
enonlui
tag
válasz rothfb #33393 üzenetére
Igen. Sikerült megtalálni a saját usb vezetékét. Olyan korszakban vagyunk hogy rengeteg konektorbol lógnak a tápok és usb kabelek
Mindegyik persze fekete és egyiken sincs valami megkülönböztetés. Csak az hogy szögletes vagy kerekített a csatlakozó műanyag burkolata... tehát arra jutottam hogy vagy kidobom a gagyikat vagy megjelölöm... -
enonlui
tag
Respekt.
Annyi usb kábel van hogy bizony nem tudni hogy melyik csak táp és melyik az adat is...
Thanks.
De azert azt írni hogy remélem be van kapcsolva a gép az durva.... -
enonlui
tag
Valami miatt nem engedi feltöltőtwni a 2. Képet.
A lenyeg nincs olyan opció hogy fájlok átvitele....
Csak az akkumulátorral kapcsolatos állítások[ Szerkesztve ]
-
enonlui
tag
Ez a 2. Kép
[ Szerkesztve ]
-
enonlui
tag
hali mindenki
laptora dgom a telót és nem látja, csak a tötés indul. a fénykepkete szeretném rá rakni a gépről. valaki valamit tudna tanácsolni?
thaks -
enonlui
tag
Hali mindenkinek
Végül az lett a megoldas hogy, le kellett gyalulni és újra indítani... így már android11 es UI 3.0 van rajta... köszi a tanácsokat...
-
enonlui
tag
Okés köszi mindenkinek a segítséget...
-
enonlui
tag
válasz gjoco1 #29817 üzenetére
Egyébként a legjobb fólia azt ők https://mobileoutfitters.hu/ csináljak.
Miért mondom.
Mert építőiparban dolgozóm. És méghozzá szobafestőként. Mielőtt azt gondolnád hogy... és akkor mii van! Nem jelenti azt hogy akkor az ő fóliájuk jó. Hát pedig igen. A szobafestöknél van egyedül ,,finom pór,, ! Amikor falat, glettet csiszoljuk. Na amikor a telómon 2mm vastam por van. Rendszeresen. És rendszeresen rá megy a festék. És nem jön le a fólia, mosáskor. Méghozzá úgy hogy heti rendszerességel mosom meleg vízzel. Vagy lidlis nedves törlőkendővel törlöm/dörzsölőm. Akkor szerinted milyen a fóliájuk és technológiájuk. Kérdezem én....
Remélem sokaknak segítettem.[ Szerkesztve ]
-
enonlui
tag
Bocsi a napokban nagyon elpörgőtt az idő.
Szóval nekem a 2019 android 9 van rajta. Szolgáltatótól vettem. Soha nem volt mokolva. De az elmúlt 2 évben nem foglalkoztam a kütyükkel. Mert sajna kiábrándultam belőle hogy nincs nagyon innováció szvsz.
Szoval eleg érdekes hogy nem frissült a telóm. Holott az asszonypajti telója s9+ az meg igen. 10re...
Nekem meg se 10re se 11re
És amikor rá lépek hogy letöltés frissítés, akkor azt írja hogy naprakész![ Szerkesztve ]
-
enonlui
tag
Hali mindenki!
Mikor frissül az s10+ android 10re?
-
enonlui
tag
Hali mindenki!
Érdekelne hogy s10+ ra mikor frissül android 10re?
-
enonlui
tag
válasz N.YCityBoy #8857 üzenetére
Köszönöm.
Pont most tálaltam meg én is.....
Sorry a barnaságomért... -
enonlui
tag
Hali mindenki!
A segítségeteket szeretném kérni...
Mégpedig abban hogy van az a jelenség hogy úgye dulpa tapintással fel eléd a teló. Na ezt hogyan lehet ki kapcsolni. Mert a zsebemben mindig a combom érintésével fel éled.... pedig ki van kapcsolva a túl érzékenység is. A smart lock is... pedig az is ugyan úgy megy mintha be lenne kapcsolva... nem értem.
Tehát ez a nagy bajom.... vagy már anyira alap funkció ez a dupla tapizás hogy ki se lehet kapcsolni? -
enonlui
tag
A Samsung Members en regisztráltam a telót. Izgalommal varom a Buds-ot. Valakinek valami infója van? Én erről még vissza igazoló e-mailt sem kaptam....
??? -
enonlui
tag
Hello mindenki!
Help me!
Van egy jbl xtreme bluetooth hangszóróm és az előző telefonjaim minden gond nélkül csatlakoztak hozzá. Viszont a samsung idei s csúcs szériájának a plusz 😁 tagja nem hogy nem csatlakozik. De bem is látja....
Valaki valamit tud esetleg tanácsolni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- SSD kibeszélő
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 2042
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- További aktív témák...