- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxPuppy
tag
válasz
Everman #10845 üzenetére
hoppá itt a megoldás
"szoftver audio" pipa - powered by mx player - EZ kell nekem, az első lejátszó amely támogatja, hogy a hang csak KÜLÖN szoftveres decode-dal menjen !!!! (eddig ez nem találtam sehol)
köszöntem !!!
nekem különben a cm9 gyorsabb volt eddig, mint akármelyik modolt vagy gyári TW-rom... szóval én nem bántom
-
FoxPuppy
tag
válasz
Everman #10841 üzenetére
hm... reméltem leszz ellenvetés, mert tényleg szeretnék 720p ac3mmal nézni...
én cm9.1et használok , pl a dallasnak illetve a fringenek tettem fel egy két részét teesztnek, asszem DIMENSION releaseek voltak....
én örülnék a legjobban ha csak én teszteltem rosszul, viszont a támogatott formátumok között nem találtam, persze engem nem érdekel mi hogy merre csak vinné élvezhetően a 720ps AC3 hagsávos vidókat.
megnézem ezt a playert is én rockplayert és moboplayert használtamCyberpunk
igen office-hoz tényleg a ducibb jobb !
-
-
-
-
nggabi
félisten
-
-
Baroc
tag
válasz
Everman #8401 üzenetére
Ezt gyári romon én is tapasztaltam. Ahogy néztem "pixel salad"-nak nevezik a jelenséget.
Itt egy fórum, ahol mindenki írta a tapasztalatait.
Ja és valami olyasmi is rémlik, hogy akkor szokott előjönni, ha több szenzor is érzékel, miközben feloldod a lockscreent (gyro, gyorsulás: pl amikor zsebedből kivételkor oldod fel a kijelzőt). na erről viszont nem találtam semmit -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Everman #7642 üzenetére
"Windows 7 felmegy 10 perc alatt, majd a frissítési csomagok 10 lépésben 3-4 óra alatt, majd szépen elkezded telepítgetni az alkalmazásaidat és újabb 2-3 óra múlva már tudsz akár dolgozni is."
Hallottál már olyanról, hogy be lehet integrálni a telepítőbe a frissítéseket? Meglepődnél milyen jól működik... Ezen kívül ha Windows éppen: le lehet Ghostolni mikor készen van. 5 perc alatt app.-okkal együtt kúszik vissza.
Androidon felraksz egy új rendszert
Ebből is látszik hogy nem értesz hozzá. Androidon a büdös életben nem raksz fel új rendszert hétköznapi felhasználóként. Az Android frissítések NEM kötelezőek! Ahogy (ha már pont ilyen hülye példa került elő...) a Windows sem. Ha verziót váltasz, akkor minden rendszer alatt ugrottak a beállítások, az iOS alatt is! próbáld meg frissítés helyett csont üresre lepucolni, aztán tedd vissza és nézd meg meglesznek-e a cuccaid...
Nagyon nem ismersz
Nincs is szükség rá. Egyébként most hogy jöttünk át a registry szétcseszésből a rendszer telepítéshez? Eddig ott tartottunk, hogy az Android szar, mert képtelen vagy használni. Kezdenek túl gyengék lenni az érvek ahhoz, hogy érdemben legyen értelme beszélni róla. Felületesen ismered ezeket a rendszereket és azt gondolod, hogy értesz hozzá. Nincs értelme tovább ragozni és szétoffolni a topicot ezzel...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Everman #7636 üzenetére
"Android=Windows"
Máris megbántam, hogy ezt a 10 percet is azzal töltöttem el, hogy leírjam a véleményem. Ezek után még a szifont sem ajánlom. Inkább valami játéktelefon. Az Android NAGYON messze van a Windowstól. Még csak egy kicsit sem hasonlít rá. Ha Windowsként használod, akkor ne csodálkozz, hogy tele vagy user error-ral.
"a másikat babusgatod, registry-t pucolsz, vírusirtót telepítesz"
Ez a baj forrása látod. A Windowst sem tudod használni, csak piszkálgatod feleslegesen, aztán jöhet a szarozás... Fogalmad nincs róla mit csinálnak ezek a dolgok, de mert valamelyik idióta ezt sulykolja, ezért aztán kell. Olyan, mint az Androidos task killer, meg az IQ0 user kedvenc játéka az akku baszigálás, amivel kalibrálni akar, mert elmaradt 15 évet...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Everman #7632 üzenetére
Ez kontrában is elmondható. 3 éve van Androidos telefon ismeretségi körben, ami mint említettem, nem fagy, nem dobálja a hálózatot, nem vacakol az SMS-ekkel, nem fogy el a memória. Pedig még régebbi is a készülék, mint a mostaniak... érdekes, nem? Ha már pont SGS... Nézd már meg hányan panaszkodtak rá ilyen hibák miatt, akik a gyári rendszert használták! Nem is ír olyan a fórumokra, akinek gyári rendszere van szinte! A Samsung utolsó olyan telefonja volt, amit csak az ára rontott el. Ettől kezdve itt is megy a mélyrepülés... Nem főzött romot kell feltenni, hanem vissza kell vinni garanciális cserébe a készüléket anyázás helyett, mert ezek nem a rendszer hibái! Hiába cserélgeted a felszínt, ha halni készül alatta a motor...
-
bruti01
őstag
válasz
Everman #7632 üzenetére
"Érdekes dolgok ezek, én 4 évig használtam iPhone-t de soha nem volt gondom, nem fagyott, a hívások elsőre bejöttek, nem dobta a vonalat, míg droidnál ezek mindennapos dolgok"
Mégis kinél??? mert érdekes módon nálam nem produkál ilyet a teló!
Viszont arról igen, hogy folyamatosan elfogy a memória és belassul a készülék, hívás közben FC-zik a telefon alkalmazás, az SMS-t 100-szor megkapja látszólag, mert ennyiszer jelzi neki, pedig a valóságban csak egyet kapott, az e-mail nem megy el, pedig minden beállítás jó és wifiről működik is, csak 3G-ről nem stb. SGS-nél ilyen hibákba futott bele ismerősöm gyári, rootolás nélküli szoftverrel. Mikor ajánlottam, hogy rakok fel neki főzött romot, akkor elküldött a fenébe, hogy neki telefon kell, nem játékszer és inkább eladta. Azóta semmi gondja nincs az iPhone-jával, pedig nem mai darab az a 3GS amit használtan vett.
ez egy baromság!
még egy kis apróság! és ezzel részemröl zárom a témát!!! nem rossz a szifon de az hogy a telók császárának tetteti magát és ennek megfelelő árat kér el érte de a topp androidhoz képest a fasorban sincsenek az enyhe nagyképüség az apple felöl! csöndben jegyzem meg a t-mobilnál dolgozok! az apple szervizesek 2 műszakban dolgoznak mig pl a samu nagyszervíz 1 müszak!!! és el van végezve a meló! ez azért sugal egy két dolgot. szerintem! amugy talán azért annyira sima a ios mert olyan egyszerü mint egy fakocka
ergo leb@szási lehetőség 0
-
bruti01
őstag
válasz
Everman #7629 üzenetére
+ és nem elfogultság képpen én hha megunom a gyári kinézetet 2 kattintással lecserélem az egész kinézetet! + nem tudom a szifonnál hogy van! de én a gyári progikkal érdekes módon tökéletesen elvagyok. + a "jóanyám élete" nem nyugodtabb mert tegnap megvolt az első fagyása! azt hittem földhöz veri! ja és ö tud hivni de érdekes módon ő mindig foglalt! nekem legutoljára a galaxy mini-m fagyott meg kb egy éve. arrol nem beszélve hogy ugyi ott a hátlap lekap aksi ki be és nem nyálazni a könyvet hogy ilyenkor mi a tosz van?? plussz ha bekrepál az aksi én 3 ezerböl kicserélem! és ti?
én a szifont annak ajánlom aki sms-ezni meg telefonálni akarnak egy ici pici nettel meg zenehalgatással! mindezt trendi módon! aki meg egy nagyteljesitményü erömővet akar olcsóbban mint a szifon az vegyen androidot! apropó erömű!!! 720p mkv ugy lemerevedett mint a fönököm ha fizuemelést kérek!
szifon=okos telefon
Andoidos telefonok= számitógépek
ennyi -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Everman #7629 üzenetére
Mint ahogy nem mindenki akar egy olyan készüléket sem, ahol ha ketten hívnak egyszerre, akkor nem foglalt jelzést ad, hanem szimplán kifagy a rendszer...
A droidot sem muszáj tutujgatni. Ismerek olyan embert, akinek még most is az 1.6-os van az SE telón és boldogan használja. Arról senki nem tehet, hogy értelmi fogyatékos valaki és nem képes 3 gombnál többet megjegyezni...
-
bruti01
őstag
válasz
Everman #7593 üzenetére
Ja csak ezzel az a gond ezzel más gyártokat is megszivatnak. Hiszen az új nexust nem csak a samu gyártja mármint ami a jb-re készül. De a gugli miért nem szál be? Ö tudna végetvetni ennek a baromkodásnak. Hisz egyböl möge sorakoznának a gyártók hisz nem sokan vannak olyan helyzetben mint a samu.
-
bruti01
őstag
válasz
Everman #7591 üzenetére
Ez igaz! Ha az apple komolyan a szabadalmai miatt aggodna akkor a guglit támadná és nem a gyártókat. Èpp ezért gyanus hogy az olyan egyességet akar kicsikarni ami neki nagyon jó. amivel nem lenne semmi gond csak ne igy tenné.
Bár a hireket látva azért a samu bemutogat az almásoknak elvégre nem született egyesség. Ez azért tetszik -
bruti01
őstag
válasz
Everman #7587 üzenetére
sajnos! de!!! a apple elvárja a samutol meg más gyártótol hogy ha már nagyon muszály akkor tudja szabadalom licenszeket megvásárolni vagy lizingelni, de ö nem ad semmit se az adndroidos gyártóknak szabadalom licensz terén! Sőőt még olyan dolgokat is levédet amit ö sem csinál meg sosem.
Plussz mivel a samu a legnagyobb beszálitója az apple-nek, külön gusztustalannak tartom hogy ilyenekre kerül sor! és szerintem világos hogy miért! fillérekért kapja az alkatrészt és stb! szóval igencsak ráférne az apple-ra hogy az android gyártok mind!!! megvonja a szabadalom liszenszelését az apple-töl! akkkro majd elgondolkozna rajta hogy érdemes volt ennyire hepajkodni! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Everman #7459 üzenetére
Nem szeretném bővebben kifejteni. Nem vagyunk tisztában az ár érték arányokkal itt sokan. Ennyi legyen elég.
"Ha statikusan nem nyírta ki a helyszínen a készüléket, akkor mi lehet még probléma?"
Ha kinyírta akkor ott helyben, akkor még jobban is jártál. De az ESD nem üti ki rögtön. Csak pl. telerakja a flash-t bad blockal. Aztán nem kell meglepődni ha legközelebb a frissítés egyenlő lesz a készülékcserével.
Ezen kívül ha tetszik ha nem: por.
A digitizer és a kijelző között porzáró gasket csík van. Ha megbontod, akkor telemegy a kapacitív felület miatt az egész porral. Ezért kell ionizálni. Én nem szeretném hogy bármelyik készülékem így "javítsa" meg valaki...
@kchris78:
Lehet túlzásnak érzed, de én láttam hogy rakják össze őket. Programozott nyomaték csavarhúzókkal dolgoztunk minden modellen.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Everman #6830 üzenetére
Mindet le lehet, gondolom.
Már annyira nem merem letiltogatni ezeket, mert sosem lehet tudni, mitől fossa magát össze. (Windows-ban is régebben előszeretettel használtam a Sysinternals Autoruns progiját és miután letiltottam a tényleg logikusan letilhatónak vélt dolgokat, el sem indult többet...)
Sőt, bizonyos letiltásoknal (pl. connenction status changed) előfordult az is, hogy csak akkor frissített az e-mail meg a facebook, amikor elindultam hazafelé az irodából és átálltam WiFi-ről 3G-re. Úgyhogy inkább nem piszkálom már olyan bátran. -
törölt tag
válasz
Everman #6761 üzenetére
Sajnos a Play-en sok olyan app van, amit már nem frissít tovább a fejlesztője. Vagy mert megunta v. iOS-re dolgozik, fene tudja. De van ilyen, ezért lehet jó érv egy app esetében. Ott kell legyen a changelog-ban az ICS, ha fut rajta.
"Ehhez még rakd hozzá a Data mappát is, oda is szoktak pakolni beállításokat az alkalmazások, amik később kavarodást okozhatnak."
Igaz, ha van ilyen az SD-n, akkor érdemes törölni, de nekem pl. nincs ilyen ezért nem is gondoltam rá. Nekem data csak a data partición van, amit most nem is látok, mivel root jogom sincsen és wipe esetén úgyis törlődik. -
törölt tag
válasz
Everman #6734 üzenetére
De írogat, én vagyok az.
S2 után a földhöz akartam már vágni a telefont és el is akartam adni. Aztán jött az ICS és kezdek megbékélni.
Amúgy el tudom képzelni, h valakinél macerás az ICS. Gondolj csak az XP->Win7 átállásra. A használt programoknak idő kellett, hogy frissüljenek az új rendszeren való futtatásra. Ez viszont nem a rendszer hibája és idővel megoldódik. Addig csak ügyeskedni kell a programokkal és kideríteni melyik a problémás.
tombike: A GooglePlay-ről feltett programoknál szokták írni, h melyik verzió miben frissült. Esetleg ott érdemes megnézni szerepel-e bennük az ICS. Amelyik nem írja, ott utánaolvasni, mert lehet az a gond. Illetve ha "más forrásból származó" appot is használsz, akkor abból újabb, ICS támogatott verziót beszerezni. Több ötletem nincs.
-
-
skyli
senior tag
-
törölt tag
válasz
Everman #6278 üzenetére
Engem érdekelnének azok a módosítások. Nekem Antutu csak 6500 körül teljesít. (2.8.x verzió) Másrészt piszkosúl nem érzem olyan folyamatosnak a működését, mint az S2-nek.
djapor96 hogy a csudába hoz annyit. nekem még 6700 felett az életben nem volt. akkor is a külső sd kártyával csinálta csak.
-
premete
veterán
válasz
Everman #6280 üzenetére
Ez teljesen normális, nálam is ennyi volt, minden extra nélkül.
-
premete
veterán
válasz
Everman #5419 üzenetére
Amit írtál, az egyszerűen hazugság: "így eleve úgy veheted, hogy nincs is rá garanciád."
A Motorola hivatalos weboldalán szerepel, hogy ez a szervize, odavittem, garanciában megjavították, az nem érdekel, hogy a szerviznek ki a tulajdonosa. Egyébként a samsungnál ugyanúgy külső szerviz van a weboldalukon:
TeleMax GSM Szerviz Kft. is one of the leading after sales service companies in the region.
TeleMax was established in 1997, our core business is mobile repair. We are now the official service partner for Alcatel, Apple (iPhone), Becker, Blackberry, Emporia, Evolve, Huawei, Hyundai, LG, Samsung, Sharp, Simonsen, Teltonika, ZTE in Hungary. -
premete
veterán
válasz
Everman #5416 üzenetére
Ezt a hülyeséget honnan szeded? Hivatalos szerviz
Igaz az eddigi kb. 10 Motorola okostelefonomból csak egy látott szervizt, azt bevittem a hivatalos szervizébe, és garanciában másfél nap alatt javították. -
premete
veterán
válasz
Everman #5413 üzenetére
Gari problémám eddig csak a samsunggal volt, és a sonyericssonnal:
A samsung az omniám javításáért 110000.- Ft-ot akart mérni, mert szerintük a gyári samsung autóstöltővel "túláramot" adtam neki, Persze, beküldtem egy "csókossal", és 20 ezer jattból megkapta gariban az új alaplapot.
Sonyericssonék pedig nem cserélték ki gariban a belülről repedt házat, amit a Lajtától nyugatra mindenkinek cseréltek. -
premete
veterán
válasz
Everman #5399 üzenetére
Már kinn van a tesztverzió, max. 1-2 hónap, és lesz rá. Egyébként se vagyok oda az ics-ért, pláne nem a samsung-félékért, ahol egy backup visszarakása tönkreteszi a készüléket.
Egyébként a Motorola 2.3.6-os, aktuális romjában már benne van pár ICS-figura, és Motorolánál ilyen kijelző-sávosodással sem találkoztam. -
premete
veterán
válasz
Everman #5130 üzenetére
CM9 az nálam sem játszik, az olyan adathalász kínai romok, mint a miui meg pláne; nem vagyok nagyigényű, csak lehessen legalább az adatokat kitörölni a készülék tönkremenésének rizikója nélkül, és ne kelljen fényképezésnél a kék ruhásokat levetkőztetni, nehogy a kijelző beégjen.
Tegnap kezembe került egy One X, borzasztó gagyi egy cucc az is, ráadásul merül, mint az állat, sim nélkül is, a gazdája adja is vissza a webshopba 8 napon belül. -
Motyi
senior tag
válasz
Everman #4480 üzenetére
Ha minden igaz ez a srác az akinek behalt:
Today, 06:44 AM chasmodo:
"I have just managed to produce a mother of all hard-bricks, heh.I was bored this morning, and decided to flash CF's LPY kernel on CM9. The risk is minimal, I thought.
And it was I who kept warning people not to do it, because Entropy had said it might be dangerous.What a colossal plonker (me, not Entropy).
Well, I flashed it using MO with no wipes (scared). The flash went well, the phone rebooted, but I kept
getting phone FC ad infinitum. So I rebooted to CWM, wiped cache and dalvik, rebooted, got past the
Samsung logo, then black.And black.
Couldn't boot into CWM.
Tried jigging it into Download mode, nada.
Tried to boot the phone into download mode blindly, started PC Odin, plugged it into PC, nix.
Off to service centre, you idiot."Komolyan mondom és nem értek hozzá ilyen szinten ezért kérdezem tőled vagy a többi hozábbértőtől: mennyire mérvadó az hogy CM9-re flashelt LPY kernelt a srác és tégla lett?
-
Motyi
senior tag
válasz
Everman #4484 üzenetére
Jogos, de ha ez tényleg igaz akkor gondolom a samu is hamarosan letilja ezt a frissítést és így hivatalossá is válna a hiba elismerése (csak nem hagynak forgalomban egy téglásító updatet).Na mindegy, most akkor várunk, cwm-et amúgy sem tervezem most használni és fileokat sem akarok törölgetni.Bízzunk a legjobbakban.
-
Motyi
senior tag
válasz
Everman #4480 üzenetére
De felmerül a kérdés bennem, hogy:
1. ez a gyári kernel hibája
2. ez a CF-root kernel hibája
3. esetleg egy olyan hiba ami akkor jön elő ha volt már "gyilkos" kernel a telón (ha jól tudom az ilyen kiszivárgott verziók kerneleivel voltak ilyen gondok és ki tudja..)Jó lenne mihamarabb 100%-ig biztos és hiteles információhoz jutni a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest