- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
válasz
csipesz2020 #22024 üzenetére
Szerintem inkább, már ha van kedved, rakd újra a rendszert pl. e szerint: [link]
Vagy tegyél fel egy custom romot. -
zebede
őstag
válasz
csipesz2020 #22022 üzenetére
Passz.
Milyen rom van rajta?
Nekem most CM11, kivettem az sd kártyát és simán áthelyezi a belsőre. -
zebede
őstag
válasz
csipesz2020 #22018 üzenetére
A belső tárhelyre fogja áthelyezni..
-
zebede
őstag
válasz
Amalgam #22013 üzenetére
Lassan nálam is érik a csere.
Ebook olvasás miatt kellett a nagy kijelző, de mivel már nagyrészt e-inken olvasok, feleslegesen nagynak érzem.
Egyébként szerettem, az utód egy BB10-es BlackBerry lesz, valószínűleg egy Z10.
A Notot meg úgy néz ki megörökli a fiam, mert ahogy látom reális áron nem lehet eladni. -
zebede
őstag
válasz
csipesz2020 #22014 üzenetére
Legegyszerűbb ha az alkalmazás kezelőben áthelyezed a nagyobb alkalmazásokat az sd-re.
Már amelyiket engedi, és olyat ami ki van téve widgetnek semmiképp ne helyezz át. -
zebede
őstag
válasz
Arolotifar #22007 üzenetére
Én egy éve vettem, szintén Tmobilnál, egyből frissíteni akartam root előtt, de nem talált 2.3-nál frissebbet.
Látom már Note 3-ad van, de nem tudsz esetleg egy linket vagy nincs egy mentésed megmaradva.
Azért lenne jó, ha ne adj isten szervizbe kellene adnom nem tudom elfogadnák e nem hivatalos rommal.
A 2.3-ról annak idején nem csináltam backupot. -
zebede
őstag
válasz
Arolotifar #22005 üzenetére
De hogyan OTA vagy Kies-en keresztül?
Mert tudtommal csak ez a két módszer hivatalos.Nekem sem a telefon, se a Kies nem ajánlott fel frissítést.
Sammobilon nem volt rá JB, csak Odinnal telepíthető. -
zebede
őstag
válasz
Arolotifar #22003 üzenetére
Hol van?
-
zebede
őstag
válasz
sanyikk #21999 üzenetére
Azért ha nem gyári ROM van rajta, nem ilyen egyszerű.
Vagy ha valamilyen programmal (pl. TitaniumBackup) valami rendszer program törölve lett akkor sem.Ez esetekben pl. a háromfájlos [link] cuccot kell visszanyomni Odinnal.
Meg a belső tárhelyet is formázni kell, ha azt akarod hogy ne maradjon rajta semmi.De! Ha pl Témobilos a készülék, akkor ezzel a módszerrel sem lesz gyári állapotban. Mert a T utolsó romja az Android 2.3 volt erre a telefonra.
Tudomásom szerint. -
zebede
őstag
válasz
Brumi˘ #21990 üzenetére
Igen root kell és pl. Titanium Backup-al tudod fagyasztani, vagy törölni.
Valahol a fórumban volt egy lista a törölhető dolgokról keress rá.
Törölhető appok listája: [link]Hát rég láttam már a gyári cwm-et, akkor is pár percig volt rajta, de úgy emlékszem csak a külső sd-t látja, meg a leírásba is az van...
Szóval külső sd-re rakd fel ezt a fájlt: [link]
"Indítsd el a telefont recovery módban (hang fel + home + power) majd válaszd az apply update from sd card opciót. Telepítsd az előzőleg bemásolt filet. Amikor elindul a teló utána nyomj rá a SU alkalmazásra és frissítsd."Root után az EFS mappát mentsd el több helyre!!!
-
zebede
őstag
válasz
Brumi˘ #21988 üzenetére
Sajnos az akksi a gyenge pont ennél a készüléknél, sokkal többre ne számíts az újjal se.
Nálam átlagos használattal max. 3,5-4 óra kijelző időt tud produkálni, cserélgethetem akárhogy a rom-okat.
Persze a sima gyárinál bármelyik jobb, de pl. egy kipucolt gyárival már el lehet lenni.Custom romokat meg erre találsz:
MIUI - [link]
CM11 - [link]
Omni - [link]
Még egy csomó: [link] -
zebede
őstag
válasz
badmad #21940 üzenetére
Két hete felraktam kiváncsiságból a MIUI-t.
Kétszer volt azóta kisebb fagyás, de ezeket betudom az appoknak.
Akksija hajszállal kevesebbet bír mint a CM11, viszont nem akad be a Poweramp.
Nem kell már külön telepíteni a nyelvi csomagot, benne van a ROM-ban. Csak a gapps kell rá.Egyelőre szeretem, marad egy darabig.
-
zebede
őstag
Én ezt használom 1-2 hónapja: CM 11 , igaz még csak nightly, de nálam szinte hiba nélkül megy.
Már csak egyetlen hiba jön elő, néha beakad a poweramp, vagy mindegy melyik zenelejátszó és ilyenkor csak reboot segít. De ez előjött nekem Omni ROM-nál is.Telepíteni cwm recovery-ből szoktam.
-
zebede
őstag
válasz
apaszka #21885 üzenetére
Nekem ez van fent pár napja.
Akksi valamivel jobban bírja, mint az Omni, viszont valami app (nagy ritkán) beakad, ilyenkor szépen melegszik és hamar leszívja az akksit. Még nem tudtam rájönni melyik app csinálja, újraindítás megoldja a dolgot.
Másik hiba, hogy néha töltés közben-után nem ébred fel a telo, szintén reboot segít.
Minden nap jön frissítés, ezért remélem hamar orvosolják ezeket, akkor marad hosszú távon, mert CM hívő vagyok. -
zebede
őstag
Stock ROM-ban ki lehet kapcsolni ezt a hangerő limit, hülyeséget?
-
zebede
őstag
válasz
Steelheart2 #20957 üzenetére
Ugye nem előfizetéses?
-
zebede
őstag
válasz
Steelheart2 #20953 üzenetére
Ha megbízható az illető, én kicserélném a helyedben.
-
zebede
őstag
3.10.11 MIUI rom már elérhető a mi nótunkra is.
-
zebede
őstag
Valaki felrakta már a 3.9.27 MIUI romot?
Akksi időben tapasztalható változás? -
zebede
őstag
válasz
Rabidsnail #20723 üzenetére
Fogalmam sincs, szerintem semmi különöst. Mint ahogy A JB 4.2 - 4.3 frissítés is csak egy ráncfelvarrás.
De mivel Note-ra szinte kizárólag ezt fejleszti a Cyanogenmod, így nem nagyon lehet válogatni. -
zebede
őstag
válasz
Polllen #20716 üzenetére
Olyan stabil mint a többi főzött rom.
09.10.-i verzio van most fent, naponta frissítik a nightly-kat, én csak hetente szoktam lecserélni.
Egy héttel ez előtt még néha "be villant" a kijelző böngészés közben, ez volt az egyetlen hibája amit én tapasztaltam. Mára már ezt is javították.
Nem tudom hogy nx kernellel hogy muzsikál, nem vagyok híve a kernel cserélgetésnek, ha lehet a saját kernelével használom a rom-okat, mint ezt is. -
zebede
őstag
Miben gyorsabb?
Felraktam most pár nap alatt a gyári, ultimate, stunner, asylum, meg most a cm romokat. Csináltam mindből backupot, egyenlőre próbálgatom őket.
Szerintem nincs észrevehetően gyorsabb, vagy lassabb, csak ha játszok a governorokkal, I/O ütemezőkkel.Nekem a lényeg az akksi idő, mobil nettel. Ebben egyenlőre a 10.2 CM rom tűnik a legjobbnak, és ez még bőven javulni fog, hiszen még csak nightly verzio.
Tesztelgetem a governor-ütemező párosokat, hogy melyik hozza a nekem még megfelelő sebességet a legjobb fogyasztással...
-
zebede
őstag
CyanogenMod 10.2 ROM jófajtának néz ki
Igaz még csak Nightly, de eddig nem találkoztam hibával. (de én telefon, sms funkciót nem használom, netes sim van benne)
Kereken négy óra kijelző időt hozott, úgy hogy még nincs kipucolva-fagyasztva belőle semmi. -
zebede
őstag
Láttam régebbi beírásokat, hogy gyári ROM-hoz OC-kernel, csak a HidraCoreNirvana volt.
Amiben még nem működött minden, van azóta változás? -
zebede
őstag
A SamMobile-ról letöltött romok mennyire hivatalosak?
Úgy értem ha az onnan letöltött T-mobilos LT5 rommal viszem szervizbe, azért nem szólnak? Mivel ugye azt KIES-el nem lehet felrakni csak Odin-al.Más: Van fent SamMobil-on egy 2013. augusztusi, telenoros LTA-s rom is. Ez már valami újabb?
-
zebede
őstag
ExynosAbuse programmal lehet rootolni 4.1.2 JB-t?
-
zebede
őstag
válasz
nggabi #20529 üzenetére
Gondolod refurbished-et nyom rám a T? Szép lenne, vissza is vinném szétverni valaki fején...
Root_SuperSU.0.95.Only-signed már letöltöttem, akkor ezt a gyári recoveryből is fel lehet rakni?
Meg olvastam hogy az efs mappát le kell menteni.Tehát ezt a philz kernelt felrakom, akkor már lesz CWM-em, vagy Odinozni kell?
Egyáltalán van CWM-ből rakható ROM? -
zebede
őstag
válasz
nggabi #20527 üzenetére
Lehet rá tenni cwm-et? Ha nem akkor megbirkózok az odinnal
Most telt le a két év hűségem, hosszabbításban volt 43k. (szinte ingyen van)
Kifutó készülék, felvettem készletértesítőre háromszor jött értesítés hogy kapható, de mire kitöltöttem a megrendelést már el is fogyott a készlet. Negyedszerre sikerült elcsípnem, de rögtön utána megint "Jelenleg nem kapható..." státuszba került.Nekem bőven jó ez, gondolkoztam a Note 2-őn is de nem ér nekem majd háromszor annyit.
-
zebede
őstag
Üdv!
Rendeltem egy ilyen Note telot T-től, 23.-án hozza a futár. Addig is szeretném össze szedni hozzá a cuccokat.
Olvasgatom a topikot, de a 20.000+ hozzászólás rengeteg sok.Nem igazán voltak Samsung telefonjaim, régebben egy WIFI 5.0 de abban ugye nem volt SIM.
Nem tudom ezen milyen ROM lesz, honlapon még Android 2.3 szerepel. Szeretném egyszerűen felrakni majd rá az LT5 JB-t, meg ROOT-olni. Nagyjából ennyi, ha nincs vele gond akkor a főzött ROM-ok nem igazán hoznak lázba.
Amennyit eddig olvasgattam, jól értelmezem hogy gyárilag van rajta CWM Recovery? Én onnan szeretem csinálni a ROM cserét, backup-restoret, rootolást ha lehet. Lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest