-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nggabi
félisten
válasz
lefkosia #10386 üzenetére
most ha egyszer vicces... ha én szervizes lennék kiröhögnélek és hívnám a többieket is
az viszont h nem zárt le a xeu lrk valóban arra utal h gyári független telód van... ritka. pl épp a napokban futottam bele egy elektronikai nagyáruházlánc által 200kért eladottba, és az bizony gyárilag is DBT-s volt...
-
206 cc
senior tag
-
206 cc
senior tag
-
-
tybsen
addikt
válasz
lefkosia #7320 üzenetére
Ezt leszámítva (ami tenyleg fontos, a legfontosabb), en nem lattam tegnap olyan sok ujdonsagot. A hir topikjaban sokan el vannak alelva, hogy mennyire jo a 4.1, meg, hogy raver az ios6-ra (ami szerintem ugyanugy alig valtozott)... csak nekem nem jott at a nagy durranas? Bar ez a nagyon smooth rendszer erdekelne :-)
-
-
válasz
lefkosia #7050 üzenetére
Itt találod az LQ3-as Gallery3D-t.
-
Everman
addikt
válasz
lefkosia #6750 üzenetére
"jBroid Kernel Cleaning"
Azzal óvatosan, nekem kinyírta a partíciós táblámat a drága, szerencsére csak annyira lett gáz, hogy a Mobile Odin nem ismerte fel többet a fájlrendszert (és cefet lassú lett a készülék), így még menteni tudtam róla és repart után helyreállt a béke.
-
törölt tag
válasz
lefkosia #6729 üzenetére
Te miként tetted fel? Csak, hogy esetleg a többiek számára kiderüljön, hogy miként helytelen.
1. Én letöltöttem ezt: N7000XXLPY_N7000OXXLP5_XEH és odinnal feltettem.
2. Elindítottam és minden macera nélkül beírtam a tárcsázóba: *#272*imei számom#
Kiválasztottam a XEH régiókódot és install. Ez azért nyerő, mert két legyet egycsapásra:
a, Tuti független magyar lesz a régiókódom bármit is maceráltam előtte
b, Megcsinálja a Wipe funkciót is és tuti jól fog indulni a ROM3. Indulás után beállítgattam, telepítettem amit kell
4. Öröm és bodottá'
tombike: szifonhoz ne hasonlítsd az androidot, mert az andro sohasem fog ugyanazon a vason olyan gyorsan menni (dalvik-cache). ha fagy, és tényleg fagyásról beszélünk, akkor 2 eset lehetséges szerintem:
1. szoftverrel van gond - de mivel nálam és pár embernél nem jelentkezik ugyanazon a vason, akkor a telepítéssel v. valami telepített alkalmazással, ami nem kompatibilis az ICS-el, lehet gond. a melegedés, gyors merülés lehet annak az oka, h valami app piszok módon kavarja a rendszered és dolgozik 1000-el. ez lehet egy rosszul megírt app v. csak inkompatibilitás
2. hardverrel van gond - szerviz, ott nincs mit tenni
-
törölt tag
válasz
lefkosia #6578 üzenetére
Köszönöm.
Háromszög nem probléma, szerencsére S2-n már beszereztem egy JIG-et. Na, akkor brahiból lepróbálom a technikádat.tombike: rendben, azt hittem a sebesség a gond. lehet h éhesebb, de gondolom azért neked nem merül 5 óra készenlétben 50%-ot. megmondom őszintén nekem jól megy az ics, másnál nem tudom mi lehet a gond. nem zabál, picit gyorsabb, egyedül a scroll-ozást kell megszokni.
-
-
hito
nagyúr
válasz
lefkosia #6477 üzenetére
Ilyen nincs. Ahogy ezt leírtam és ránéztem a készülékre, ott figyelt a frissítési értesítő. Érdemes felfrissíteni ICS-re? Értem ez alatt azt, hogy minden megy rajta gond nélkül (root, downgrade ah éppen olyanom van, CWM)? Nem akarok mindenáron ICS-t, főleg ha valami hátrányom származik belőle. Akkor inkább marad a GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest