- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
Az ICS-nél már az EU által előírt max. hangerő-nek a kb. 75-80%-a van beállítva alapból... ezt csak külön programmal tudod felülbírálni (ha a füles nem rendelkezik tartalékokkal), ezért halkabb a fülesed, mivel a GB-ben még nem volt benne ez az (amúgy már akkor is) előírt limit.
Valószínűleg a következő telók már hardveresen is visszafogva lesznek erre a szintre (ez korábban is megfigyelhető volt, egyre kisebb teljesítményű végfokozatok kerültek a telefonokba).
-
bruti01
őstag
-
Motyi
senior tag
A baj az 1 év bolti gari.Ilyet csak akkor szabad bevállalni, ha nem akarod 1 évnél tovább használni a telót, sokkal olcsóbb mint a 2 év samu garos és garanciális ügyintézés szempontjából 100%-ig megbízható bolttól veszed.
Véleményem szerint csak 2 év samu garanciásat szabad venni. -
exelsior1
senior tag
Szia
Én 5-én vettem tőlük. Semmi bajom vele. Minden fólia rajta volt, elöl-hátul, oldalt. Csak annyira volt használva, hogy leellenőrizzék, hogy működik-e, ill, még rootolva is lett, de más nem. Eddig semmi hibát nem találtam (kivéve a sávosodást és a hibás Gamma beállítást, de ez gyakori és a Samu sara. Max annyi a hátulütő, hogy egy év bolti garit kapsz, nem 2 év gyárit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Windows 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest