- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mocsyzozi
tag
válasz
S e t h #2819 üzenetére
Igen az u11 másfél hónapja van szervizben mert a hátlapja összetört...de arról már lemondtam ...sosem lesz kész....(már másodszor küldik vissza javítás nélkül Romániából) de erről ne is beszéljünk mert ideg összeomlásom van ezektől....A note két napja leesett a padlásról -4 méter magasró-l gyári led wiew tokból kiesett a teló semmi baja nem lett erre tegnap este meg kifordult a zsebemből 1 méter magasról leesett-a tok kinyilt esés közben- és a bal alsó sarok ősszetört,,,Na akkor szerintetek nem vagyok peches????
-
-
kkp900
senior tag
válasz
S e t h #2239 üzenetére
A mediamarkt online oldalán is nézd meg ! Én onnan rendeltem meg a fast garge 2017 eset gyári samut 6-10 nap szállítási infoval de 17 volt csak.
Azért majd írd már ki hogy mi a végeredmény a foliával majd!
Mert én is rakatnék rá persze ha az Arénában van és nem az Alleban.Azért Budára nem fogok átrobogni ezért.
Vidékről ! Na akkor várjuk a bubikat hogy eltünjenek
-
cuebler
senior tag
válasz
S e t h #2241 üzenetére
én az emagról csak arra emlékszem, amikor háromszor rendeltem tőlük a leírás szerint "fekete színű okosóra fekete fémszíjjal"-t és háromszor sikerült kiszálítaniuk helyette ezüst színű okosórát ezüst színű fémszíjjal. felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol három virtuális kéz-széttáráson és együttérző bólogatáson kívül semmi mást nem kaptam. de hát mit is vár az ember egy román cégtől?
-
-
válasz
S e t h #2155 üzenetére
Én konkrétan semmit, egyik telefonon sem volt még fóliám, egyik sem volt, max micro karcos, amikor megváltam tőlük. Szerintem a fólia a második tulaj öröm faktorát növeli, mert vadi új kijelző várja a fólia alatt. Az első tulajdonos meg nézi a karcos fóliát, mert szerintem nem sokan installálnak újat, mert karcos az előző. Olyan ez, mint kocsiba az üléshuzat. A második tulajdonos örül neki, hogy szép a burkolat, az első tulaj meg szenved az elmozduló huzattal. A mobil outfitters standon a srácnak matt fólia volt a szifonon, szerintem az jobban mutat a fényesnél, és talán nem is karcolódik úgy. Maga a full body borítás nekem nem tetszett. Így marad a gyári tok.
Töltő: Nekem van az S8 gyári qi töltője (pg-950) is, telekomos vásárláskor adtak 5e Ft helyszíni tartozék kedvezményt, így kb 11e Ft volt. Hangos, ha be van kapcsolva a qi gyorstöltés. Így hálóba nem ideális. Mondjuk nekem ki van kapcsolva, mert általában reggel veszem le róla, így mindegy, hogy 2,5 vagy 4 óra alatt tölti fel. Van egy s7-hez kiadott qi töltő is (ng-930), ami néha 9,9e Ft a gyorsboltban. Ez is ugyan olyan hangos, ha megy a ventillátor. Kicsit gagyibb hatású, de amúgy teljesen ok. Ha nem használja az ember a gyorstöltést, a célnak az s6 pg-920 töltője, vagy a mini is megfelelő. Utólag lehet, én is ezeket venném. -
SX Wave
aktív tag
válasz
S e t h #2128 üzenetére
Töltő összehasonlítás. Fentről az első a mini, második és a harmadik vezetékmentes gyorstöltő, végen pedig a gyári gyorstöltő.
Ha lekapcsoljuk a mobilon a vez. nélküli gyorstöltés, akkor ugyanannyi idő alatt tölti fel egy 5 000,- mint egy 18 000,- wireless töltő a telefont. -
james008bond
őstag
válasz
S e t h #1998 üzenetére
Ilyet kerestem én is, de egyelőre feladtam. Most egy Pierre Cardin 4c méretű van, ebben kényelmesen elfér, igaz tok nélkül, viszont elől-hátul fólia van rajta. A flipes tok amúgy is bal oldalon erősen nyomja a kijelzőt ( itt a fólián végig mély nyomot hagyott és ez nem tetszik nekem ), úgyhogy most anélkül van. Mondjuk így sokkal szebb és használhatóbb is.
-
james008bond
őstag
válasz
S e t h #1937 üzenetére
Nálam mindenesetre korrelál azzal, ami tény: sokkal kevesebbet bírt az akku másfél év után ( nagyrészt emiatt is döntöttem a Note megvásárlásában ), mivel délután már töltőre kellett raknom. A progi jelezte is a 82%-os kapacitást. Egyébként nálam a gyári akku programban meg se jelenik a fogyasztók között a program.
Másik hasznos program szerintem fogyasztás tekintetében:Aztán ki mire használja, miben hisz, az az ő dolga.
Azt viszont sok helyről olvastam ( és tegnap Samsung Store-ban is mondták ) 100 %-ra nem érdemes tölteni, ahogy lemeríteni sem. A merítés egyébként legyilkolja a litiumos akkumulátorokat. Túltölteni pedig elvileg nem lehet őket.És igen, ez a töltési-merítési módszer az akku élettartamát növeli meg és nem a napi SOT értéket. Bár elvileg ezzel még hónapok múlva is hoznia kellene a jelenlegi értékeket.
-
-
SX Wave
aktív tag
válasz
S e t h #1892 üzenetére
Hát igen, a tisztelt gyártok megb@szodhatnának az úgy nevezett "innovációjukkal". A hardver korrekt, a szoftver rendben, de hogy egy hétköznapi használati eszközt nem úgy gyártanák le, hogy azt nyugodtan lehessen használni és ne a vitrinbe keljen tartani... 20 napja használom ezt a telefont, tokot nem tettem rá, ma megpucoltam szép tisztára, mert az ujjlenyomatok elfednek sok mindent és közelről jól megnéztem. Hmmmm, elég kiábrándító volt a kép amit láttam. Hátlap összekarcolva, a kamera körüli keret az szarrá karcolódót és az alsó ívelt részen az üveg egy tűhegyni részen megpattant. Ennyit GG5... Csak sima hétköznapi használat és már így néz ki a telefon. Szóval közelről nem fogom többet nézegetni, mert csak ideges leszek attól amit látok. Mostmár teszek rá én is tokot.
-
válasz
S e t h #1874 üzenetére
Mi köze az egyéni preferenciáknak az empátiához? Forgalmi zavarban vagy!
Van Aki rakatott fel a westendben ilyen full body mobil outfittert? Tényleg karc álló, mint hirdetik? Nem bízom benne, hogy teljesen szösz és bubi mentesen fel lehetne rakni egy ilyet. Mennyibe kerül?
-
-
-
SX Wave
aktív tag
válasz
S e t h #1785 üzenetére
Már rég nem használom ilyesmikre a programot, árra ott van a gyorsbeállító panel, ami szerintem teljesen rendben van, mondjuk a hangbeállítás az tényleg kivétel. A PT az utóbbi időben már csak arra van, hogy az értesítési panelből gyorsan elérjem a kedvenc programjaim.
-
válasz
S e t h #1765 üzenetére
Köszi szépen, megnézem majd a képet is ha majd raksz fel, szerintem én is rendelek majd egyet, ha dobsz linket is ahol vetted. Mindenképp kell valami, mert tuti az első nap elejtem, mint a note 4-et, azt mikor megvettem, hoztam haza a Plázából és a zebrán el is ejtettem
igaz nem lett nagy baja, csak egy kicsit sérült a sarkán....
-
SX Wave
aktív tag
válasz
S e t h #1738 üzenetére
Én évek óta a Power Toggles alkalmazást használom, nem emiatt, de ezt is tökéletesen tudja. A programon belül Értesítés > Be > Testreszabás > Hangerő csúszka > Kész.
Amúgy az alapvető Csengés / Zene / Ébresztés hangerején kívül ezt a plusz hármat Figyelmeztetés / Bejövő hívás / Rendszer hangerejét is lehet benne aktiválás után vezérelni. -
válasz
S e t h #1740 üzenetére
Nekem is és mindenkinek csak pittyeg. Ez ilyen. Bár, nálam sosem okozott gondot. Egyfajta csengőhangot használok, ha meg esetleg cserélem, akkor belövöm arra a hangerőt.
Az értesítési sáv ikonjai csak ekkorák. Azt hiszem a kijelző vagy a betűk nagyításával lehet növelni a méretüket, de értelemszerűen más is növekszik ilyenkor. Külön nem lehet nagyítani őket!
-
-
válasz
S e t h #1722 üzenetére
Ha tokban hordod, akkor a fullbody nem kell rá! Nem indokolja!
Más:
Nem tudom, hogy aki Telekomos az használja a Volte-t, de szerintem nagyon fos a 4g hanghívás! Egy csomó alkalommal előfordul, hogy zajos, gurgulázik, nem jó a vonal minősége! Az egyik barátom is említette ezt, mert a Telekom szervizese és ők is megkapták ezt az S8+-ra, de ők is kikapcsolták, mert hasonlót tapasztaltak.
Nem tudom, hogy indokolt-e a Volte használata. Mennyivel jobb lesz az akkuidő, stb. Eddig nem pozitív. De, lehet ez nem a Telekom miatt van, hanem Samsung ficsőr. -
-
Cattle_Decap
tag
válasz
S e t h #1494 üzenetére
Annyit nem jatszanek. Olvasas, animenezes elsosorban, neha HS. Ennyi a dolog. Holnapig el kell dontenem akarok-e valtani. S6 edge-rol teszem ami finoman szolva is eroteljes visszalepes volt minden teren a Z Ultra utan. Kivetel talan a toltes sebessege. Most vacillalok a flagshipek kozott.
-
válasz
S e t h #1405 üzenetére
Gyári még nincs, és nem is biztos hogy lesz. Így csak a mobiloutfitterses fóliáról tudok nyilatkozni, hogy az jó.
Nekem több mint egy hete van fent és le is vettem egy párszor a tokot, de semmi baja nincs.
Sajnos, ezt csak azt tudja felrakatni, aki Budapest vagy környéki, esetleg jár Budapesten. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged