-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
hackeeeee #7628 üzenetére
Ez az, én is két kezes gépeléses vagyok. Pedig nagyon bejönne, még töröm magam rajta. Az egyik kollégának van, S7E használja, kicsit szokatlan. A védelme meg tetszik.
(#7630) Taci
Úgy oké működik ha hozzáérsz, nem kell benyomni. Én az AOD-.t nem használtam, most sem aktív. De itt nem kell nyomni, csak érinteni, csak ezt sem használom, kényelmetlen. Nálam maradt az Írisz, és Face, mint opció.
-
kengyel
nagyúr
válasz
hackeeeee #7621 üzenetére
Ilyesmire gondoltam, csak kicsit tartok tőle. Olyan könyv formát használ, vagy csak szokatlan. Böngészem a netet, valamire csak ráakadok.
#7620) bandi0000
Használtam több telefonnál is, eddig az volt nálam a favorit. A note- ra, lehet keresek egyet.
Mindenkinek köszönöm. -
bandi0000
nagyúr
-
Necc
addikt
válasz
hackeeeee #7580 üzenetére
Megoldható alkalmazással, pl.: [link] (nem próbáltam!) illetve papírforma szerint megoldható intent broadcasttal is, csak sajnos erről nem találok semmi infót a neten, így megoldható lenne taskerrel is, automatikusan a sim engedélyezés/tiltás.
Később megpróbálom ADB-vel kiolvasni, ha jutottam valamire majd leírom ide. -
Ákkk
addikt
válasz
hackeeeee #6757 üzenetére
Néha használom egy pct nem vált ki főként aki melóra használja de azért elég jó dolog alapvető feladatokra pld teljesen megfelelő böngészés filmnézés world és excell. Aku esetében nem tudok nyilatkozni meg 2 év garanciába szerintem belefér.
A perifériákat is jól kezeli.
Gyorstöltés nincs a dexen keresztűl. -
laci0530
senior tag
válasz
hackeeeee #6757 üzenetére
Általános napi feladatokra teljesen megfelel a Note 8 és a DeX kombó. Az akkun nem veszek észre (szeptember közepétől számolva, akkori vétel) gyengülést, használattól függően simán megvan a 4-5 óra kijelzőidő - gyötörve, vagy akár 7-8 is - kíméletesen, pl. javarészt böngészve vagy filmet nézve rajta.
A laptopot én igazából csak akkor veszem elő, ha valami olyan egyedi feladat van, amit nem lehet androidos környezetben megoldani (pl. az ÁNYK nyomtatványkitöltő program használata adóbevalláshoz, ilyesmik).
-
Somatom
veterán
válasz
hackeeeee #6225 üzenetére
Ha 1.4 -es lenne, akkor is lehetne 4K 30fps -ig. Más a bibi. Az Androidban a megjelenítő fixen (kernel szinten) kalibrált, a rendszer nem tud alkalmazkodni a külső megjelenítő felbontásának változásához. Általános probléma, hogy ha egy 1080 -as kernelű kütyüt 720 -as kimenetre kapcsolsz, akkor lób@szó ikonokat fogsz kapni mindenütt, mert azok méretezése az 1080p -hez tartozó pixel/inch értékhez van beállítva.
-
Kasya
nagyúr
válasz
hackeeeee #6225 üzenetére
Igen, masnak is felrevezeto a doboz :s
A legutolso poszt. -
Madwe
nagyúr
-
Capella
senior tag
válasz
hackeeeee #6159 üzenetére
Pontosan. Jelenleg az van, hogy semmit nem látni arról mit tárol a Cloud. Törölni se igen lehet belőle.
A képeknél ír annyit, hogy ha nem akarom szinkronizálni, akkor törlődnek az adatok a felhőből.
Nekem több mint 10 GB foglaltat jelez a 15 giga ingyenesből a Note8-ra.Nem értem. Meg azt sem, hogy ilyen szolgáltatásra valaki plusz tárhelyért előfizet.
Gondoltam nyilván a képek foglalnak el ilyen hatalmas helyet, de a Note8-ra még talán 100 MB-t Galériát sem ír.
Viszont azt is látom valahol, hogy 3 készülékről belépve tárol információt, ami igaz, mert azonos e-mail fiókkal lett regisztrálva mind. Feltételezem, hogy valahogy külön-külön tárolja ezeket, és azokról a kütyükről beléve lehet valamit kezdeni.
Sajnos az egyik telefonról már sohasem fogok tudni belépni, de Note 3-ról megpróbáltam. Fél óra után még mindig "számítás" alatt volt. Eluntam. -
Kasya
nagyúr
válasz
hackeeeee #6159 üzenetére
Nem tudom mennyire szoktad nezni a frissiteseket, de S6 ota gyakran, veletlenszeruen nem tud szinkronizalni a Cloud-dal a telefon. Par nap utan ujra megy. Note 8 megjelenese ota csak 2* talalkoztam a problemaval.
(#6151) malor : most nezem, tenyleg ertekeltem
Ha jol emlekszem, akkor jott egy fontosabb update, es annak orultem meg annyia, hogy rakattintottam a csillagra
Nem jellemzo ram.
-
Kasya
nagyúr
válasz
hackeeeee #6157 üzenetére
Az egesz szolgaltatas egy rakas xar. Csak arra jo, hogy a Samsung egy szerveren begyujt mindent, azt se tudod mar mit, aztan ujratelepitesnel is csak datum szerint tudsz visszaallitani.
Tolem aztan le is huzhatnak a rolot a szolgaltatason, ahogy a People Edge-dzsel csinaltak (amit viszont banok).Utoljara a Nokianal (Symbian) tapasztaltam szolgaltatas megszuneseket. Erdekelne, hogy mennyire gondolja komolyan a Samsung a hatterszolgaltatasait ezek mellett. Inkabb boviteniuk kellene, nem csokkenteni.
-
malor
aktív tag
válasz
hackeeeee #6048 üzenetére
Ez jó kérdés. Nem tudom, hogy stream és stream között van-e különbség. Tidalt használok. Most is az szól. Telefonon keresztül bt fejhallgatóval hallgatom.
Az, hogy mobilneten vagy wifin merül lassabban, akkor azt mondanám, hogy wifin.
De a Tidal nem szívja le a mobilt se mobilneten se wifin. Pont egy hete volt egy 4 órás vonatozásom, még írtam is róla, hogy 50%-ra merítettem 4 óra folyamatos netezéssel és közben a folyamatos streameléssel, mindezt mobilneten persze. És nem is 100%-ról, hanem inkább 95-96 volt mire leültem a vonaton. 2 és félóra alatt merült ennyit miután levettem a töltőről, mert akkor csak néha fotóztam, telefonáltam, chateltem, emaileztem, közösségi média, de inkább a zsebben volt többnyire.
-
Madwe
nagyúr
válasz
hackeeeee #6040 üzenetére
Sőt, és ezt sose értették nekem... bizony a standby time is számít. mert lehet neked 6h a screenon timeod, nekem meg csak 3h, de te ezt 10h alatt toltad a telefonba, én meg másfél napja hajtom, s néha kapom elő s jön össze a 3h sot... ok h a standby nem sokat eszik, de eszik az is bőven.
szóval nemcsak h sot és sot merőben eltér, de ami közte van, az se mindegy mennyi idő
-
Madwe
nagyúr
válasz
hackeeeee #6027 üzenetére
Hát tekintve hogy 4000 a gyári gyorstöltő s nem 30k mint applenél, ja meg gyárilag olyat kapsz... nem olyan nehéz
én pl vettem még 2-t, egyet munkahelyemre, egyet meg táskámba... nomeg egy wireless quickchargeot is az otthoni végére, mert miért ne alapon
egyébként nem emiatt, a cikket csak ma olvastam, a töltőket már rég megvettem, egyszerűen csak szeretem ha stabilan van otthon s munkahelyen is töltő meg egy út közben is... így nem lenne nehéz a 40-80 betartása sem
-
Madwe
nagyúr
válasz
hackeeeee #6024 üzenetére
Nem azt mondja a cikk sem, h mindenképp ehez tartsd magad s vége a világnak ha nem... csak azt, h célszerű arra törekedni, h lehetőleg 40-80% között használd az akkud.
Vmi felmérést is emleget, ahol 25% alá merített telók 500 ciklussal vesztettek 30% a névleges kapacitásból, még 40% felett ez többezernél se jelentkezett. -
malor
aktív tag
válasz
hackeeeee #5985 üzenetére
A régi iskola szerint a fizikát nem lehet meghazuttolni. A technológia meg már évek óta a szemébe röhög a fizikának. A mobilok fotós és videós képességeik brutálisan fejlődnek. A Note8 esti videózásánal a szoftver teljesen összezavarodik.
Nem létszükseglet. Nagyobb baj lenne, ha a fotózással lenne gondja este. Azzal szerencsére nincs. Pro módban olyan képeket lehet lőni este, hogy senkinek eszébe sem jut a "vegyen dsrl vagy milc gépet" az, aki fotózni is akar. Ez is egy lejárt lemez, de előveszik, ha egy mobil kamerás tudása elmarad az iparági színvonaltól.
-
Ákkk
addikt
válasz
hackeeeee #5977 üzenetére
Ne haragudjatok.
Sötét hely főként kézben mit vártok azok a kamerák amivel ezt szoktam csinállni többe kerülnek mint egy lakás és kocsi eggyütt és még mi is csak béreljük őket ekkora érzékelőtöl és frontlencséktől mit vártok a hangot meg lehetne oldani de az ois nem tudná megtartani olyan hosszút kéne exponálnia és mivel mozgókép egy bizonyos szint alá nem mehet tehát az érzékenységet növeli vagy koromsötét képet látnátok.
És a digi képstabilizátort jobb kikapcsolni mert az nagyon sokat ront a képminőségen. Pro módban szerintem egész korrekt videót tud csinálni. -
Madwe
nagyúr
válasz
hackeeeee #5977 üzenetére
nemnem, az eis-ről beszélt, s azt olvastam is reviewknál h az ois bőven elég, az eis sokat ront a képen notenál, csak nem tudtam az alapból bent van ezek szerint, gondolom a videostabilizálás nevű kapcsoló ezt kapcsolja, mert az ois az gyárilag mindig megy... na majd hnap este tesztelem
-
Ákkk
addikt
válasz
hackeeeee #5947 üzenetére
Én csak próbaképpen elindítottam most a note 8-on és semmi olyan amiröl it beszéltek (belenagyít és szétesik?) egy wipe cache patrition lehet kellene. A hang levágása meg természetes főként egy koncerten itt nem lehet állítani a mikrofon érzékenységét meg nem is olyan mint a cél és pro eszközöknél ezért ahol tulvezérelt a hang ott a szofver levágja minden ilyen eszköznél ez van az s8 esetén sőt még iphone-nál is hasonló a végeredmény ez esetben. Egyébbként lehet mindkét kamerával videózni pro és auto módban is.
Nekem dual note 8 van és operatőr a szakmám tehát van összehasonlítási alapom a legprofibb kamerákkal is. -
HUTCHDB
nagyúr
-
válasz
hackeeeee #5892 üzenetére
Én azt várom, hogy a gyorsboltba végre megjöjjön a spigen liquid air tok.
Update: Várhatom! Most nézem, idáig érkezik 3 napon belül volt, ma meg már ismét 3 héten túl... Még tavaly kb augusztusban rendeltem meg náluk, mert akkor az volt, hogy 3 napon belül. Vártam két hetet, felhívtam őket, mondták, majd decemberben jön. Na most akkor megint nem jött...
-
viera
őstag
válasz
hackeeeee #5871 üzenetére
Note 8 elött X-em volt és nálam mindig fel kellett ébreszteni,hogy felismerje az arcom.iPhone-on van olyan funkció,hogy emelés az ébresztéshez akkor aktív lesz a kijelző és egyből keresi az arcot.De ha asztalon van akkor vagy felemeled vagy rákoppintasz,hogy aktív legyen.
Nálam a Note 8-nál ha otthon vagyok be van állítva biztonságos helynek így nem is zár le,meg ha kapcsolatban van a Gear S3-mal akkor sincs képernyőzár.
-
antal.tibor2
csendes újonc
válasz
hackeeeee #5575 üzenetére
Köszi, hangerő lentebb vétele nálam is megoldja, de örülnék azért , ha nem lenne ilyen.
Bárminemű ötletet szívesen veszek.
Eddig amiket próbáltam:
-Wipe Cache
-Hangszóró szopogatása (beszívás, levegő kifújás) - ne nevessetek, valaki ezt tanácsolta egy angol fórumon
- Van aki a Nougat hibájának tekinti és állítják hogy meg fog szűnni Oreo-banEddig nem jártam sikerrel, tehát bármi ötletek van, szívesen veszem.
-
zack
nagyúr
válasz
hackeeeee #5342 üzenetére
Nekem céges, és bár 27% áfás a számla, akkor se lett volna gond, ha 0%. Én vagyok az ügyvezető.
Tehát nem ezért lett magyar garis, inkább azért mert kellett egy céges flottás kártya. Voda szolgáltatásai elég jók 11k/hó 10GB nettel, korlátlan hívás, sms + 2 évig biztosítva is van a telefon törésre, beázásra, aminek a költségét a havidíj tartalmazza.(#5345) zzotto
Elméletileg az ázsiai példányok minőségre kicsit gyengébbek mint az EU-s példányok, de én még nem tapasztaltam ezt, pedig a Note 5 is ázsiai. Ha lehet választani, akkor mindenképpen EU-s legyen.
MM, Speedshop magyar garanciát ad. 2 év, házhoz jövős szervizzel, amit be is tudsz regisztrálni a Samsungnál. -
w333
félisten
válasz
hackeeeee #5342 üzenetére
Na jó persze ... de sokan nem tudják elszámolni (magánszemély) vagy ha el is tudnák akkor sem fogják mert a főnökük benyeli
Így jártam én is, főnökömnek vittem Áfás számlát amit benyelt ... szóval ugyan annyiba került a telefon A3 2016 amit anyámnak vettem szülinapjára, mintha nem is kértem volna számlát, szóval belőlem legközelebb nem fog meggazdagodni
-
becenevem
aktív tag
válasz
hackeeeee #5301 üzenetére
Csatlakozom a gyorsabban merülő társakhoz.
Tegnap este tettem fel a frissítést.2-3%-ot szokott éjszaka merülni, most ugyan annyi idő alatt összehozott a telefon 13%-ot.
Engem a Samsung Account röhög ki. Nem enged be a jelszavammal. A titkos mappáimhoz sem férek hozzá.Működik újra. -
-
-
OCTAMD
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Medence topik
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged