- LTE frekvenciák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
kengyel #8076 üzenetére
Az a baj a személyes vásárlással, hogy hiába való. Az elmúlt három hétben 3 üzletbe mentem be és semmi, egyik helyen sem volt készleten, és ez le is lombozott, így aztán online. Valahogy a drága készülékeket cseszik tartogatni. Lehet persze nagyobb városban jobb lenne a szitu. Szerepel is az oldalon, tehát ha kint van, rendelhető, akkor van készleten is. Gondoltam ez gyorsabb lesz, mint a szabadidőmet elcseszni utazgatásra. A mostanit is így vettem, azzal nem volt gond. Hát úgy tűnik most belenyúltam.
-
törölt tag
válasz
kengyel #7804 üzenetére
Hát ez f.sza...
Mellesleg a Telekomtól van a teló, nem szürke importos.Probáltam a másik töltőjével a dexben, semmi.
Akkor egy újabb kör. Ilyen esetben nem cserélik azonnal? Hisz ahogy látom nem egyedi hiba. Első körben felhívom a Samut. Elvileg kijönnek érte, és nem nekem kell futkorászni.
-
Capella
senior tag
válasz
kengyel #7707 üzenetére
Nem a kijelző karcolódik. Én plexi tokfedélről írtam ezt.
Nekem is van védőréteg a kijelzőn, tempered glass. A vélemények és a korábbi tapasztalatok alapján javasolt valami védelem, mert a fedél csúszkál, elmozdul, és legyen bármilyen puha, ha más miatt nem, a közé vagy bele kerülő por és kvarc szemcsékkel okozhat problémát. Ha igaz, ha nem, a jobb félni, mint megijedni elv alapján tettem a plusz védőréteget.
Nálam a műanyag nem jött szóba, a toll használata mellett meg többek tapasztalata szerint különösen nem. -
Capella
senior tag
válasz
kengyel #7665 üzenetére
Még egyet nem árt tudni. A flipes tok plexi fedele azért tud karcolódni. Ez várható, és ennek tudatában vettem meg.
Ehhez képest meglepő volt, hogy mennyire nem voltak rajta karcok. Eleinte. Nem külnösebben foglalkoztam vele, nem vizslattam, a napi rutin használatban nem tűnt fel.
Most közelről és a fényben ide-oda mozgatva, bizony meglepett, hogy mennyi apró karc van már rajta. Messziről nézve nincs gond, nem tudom lesz-e majd és mikor. Egyelőre ez a mélykék tok nekem mégis tetszik. Egy más, és emellett másfajta elegáns jelleget ad a telefonnak. A fogását is szeretem, nekem jobb, mint tok nélkül a teló.
Nem szoktam elhallgatni a negatív körülményeket sem, azokat is ismerni kell a döntéshez. -
Capella
senior tag
válasz
kengyel #7615 üzenetére
Nekem gyári flipes Clear View tok van, és bevált, kedvetem. Nincs gond a használatával, a zsebre rakással. Igaz a korábbi telefonon is gyári flipes tok volt, így nem volt újdonság.
Az AOD használata inkább mellőzendő a szivacs réteg homályosító hatása miatt, de ez nekem nem baj. Többnyire úgyis zsebben van.
Persze kinek mi jön be, mi fontos. -
-
Jakesz
addikt
válasz
kengyel #7599 üzenetére
Az a gond, hogy nincs mit elkapkodni ezen, nem fog történni semmi, mivel nincs ezzel kapcsolatban semmi bizonyíték, hogy manoska így vette át a csomagot az átvételi ponton. Ha ez ilyen egyszerűen menne, hogy bizonyítékok nélkül is kárpótlást biztosítana a cég, akkor az lenne ebből, hogy tömegesen csinálnák meg azt az emberek, hogy a megérkezett csomagjaikból kiveszik a terméket, a dobozba belerakják a köveket, és eljátsszák, hogy nekik is így jött meg a csomag...
-
-
válasz
kengyel #7489 üzenetére
Meg szerencsere en sem bantam. Remek keszulek foleg hogy elotte sosem hadznaltam note ot.
(#7490) Taci Nah ja ebben igazad van. Bar ha jo lesz a note 9 attol tartok megint elcsabulok😁. Foleg ha mar az ujlenyomat a kijelzobe lesz integralva.(addig meg valahogy ki krll birjam ne valtsa)
-
Kasya
nagyúr
-
viera
őstag
válasz
kengyel #7423 üzenetére
Majd a Note 9-nél már szerintem 3D-s lesz az arcfelismerés meg az ujjlenyomat olvasó is a kijelző alá költözik.
Mondjuk én már az S8+ -nál is csak az arcfelismerést használtam mert az a leggyorsabb,amikor otthon vagyok le sem zár a biztonságos hely miatt.Ha máshol vagyok akkor meg a Gear S3 miatt nem zár le mert azt is beállítottam biztonságos eszköznek.De amúgy a sok feloldás közül nekem még mindig az iPhone X-ben lévő Face ID tetszett a legjobban.
-
Capella
senior tag
válasz
kengyel #7390 üzenetére
Én azt gondolom, hogy nem kell feltétlenül és kapásból factory reset főverzió frissítéskor.
Akit ez megnyugtat, vagy mindenképpen tiszta lappal akar indulni, az persze csináljon FR-t.
Szerintem inkább meg kell nézni hogyan működik a rendszer, az appok a frisstés után. Lehetnek problémák, de ilyenkor elsőként elég azoknak az appoknak az adatait törölni, amikkel probléma van, nem az egészet.
Ha ekkor sem javul meg, vagy annyira sok területen van probléma, ráér akkor az FR. -
Kasya
nagyúr
válasz
kengyel #7294 üzenetére
75%-kal lassabb, mint a mostani megoldas, es latszik a kikapcsolt kijelzo alatt a szenzor. Nameg ha jol lattam, kekes elszinezodes is van a kijelzon a szenzo korul.
Azert a Samsung nem teszt szerianak hasznalja a csucskategoriat, mint pl. az LG. De gondolom pont a fentiek miatt, esetleg a magas szerzodeses ar miatt sem tettek be sokan a telefonba. Azok akik betettek, inkabb marketing lehetoseget latnak benne szvsz.
-
-
w333
félisten
válasz
kengyel #7031 üzenetére
Én ezt a verziót használom és tökéletesen működik (ezekkel a beállításokkal) !
Pixel XL (corr)
Nexus 6
High -
S e t h
nagyúr
válasz
kengyel #6929 üzenetére
InvisibleShield.
Nagyjából mutatom a probléma lényegét, teljesen leírja a helyzetemet.
utóirat:
A rendőrség témához.
A büntetőeljárás során bármikor lehet indítvánnyal élni, hogy mit kellene tennie a nyomozó hatóságnak, ha magától esetleg nem nyilvánvaló számára!
Ha vki indítványt tesz, ( akár írásban), akkor két lehetősége van a hatóságnak, megcsinálja, vagy határozatban rendelkezik arról, hogy elutasítja az indítványt, de azt indokolni kell és még erre is van jogorvoslat, mert panaszt lehet tenni elutasítás esetén, ezt követően már a ügyészség dönt arról, hogy végre kell-e hajtani az indítványban foglaltakat.
Ergo ha én jelzem nekik, hogy hahó, van ám ott kamera ahol elkövették a bűncselekményt, akkor a rendőrség csak egyet tehet ( ha már esetlegesen ki sem ment magától), végrehajtja.Én ebben az esetben azonnal a rendőrséghez fordulnék, mert 270 ezer forint értékben megkárosítottak engem, ez nem feltételezés, hanem tény. A Tékozló Homár ugyancsak jó ötlet, de az itt fentebb említett facebookos felület is fokozhatja a pressziót az eladó felé a belső vizsgálat elrendelésére, azért némi presztízsveszteséget jelent számukra egy ilyen ügy, ha nem reagálnak elég gyorsan és megfelelő módon.
-
manoska
tag
válasz
kengyel #6934 üzenetére
Mondjál valamit ,mit tegyek ,állítólag ők megteszik a megfelelő lépéseket ez nekik sem mindegy, ez bórzasztó preztige kérdés nekik . Ezt a folyamatót nemszabad elengedni .Teljesen megbizhatatlanok lesznek ,azért a belső ellenőrzésük.... se piskota Bízom benne ,hogy valahogyan kárpotolnak. Azért azt látni kellett volna ahogyan megált a levegő a MM amikor bent voltam!!
-
OCTAMD
őstag
válasz
kengyel #6902 üzenetére
Teljesen ugyanaz az s8 s8+ Note8
Nincs különbség
Csoportok vannak
*#1234#
*#12580*369#
ott kiírja,hogy pl.N950FOXM.....
akkor tudod ,hogy te az OXM csoportba tartozol
bármelyik újabb OXMeset felteheted
Nem mászik el a CSC,sokan leragadtak az s6nál és másképp gondolják
Akinek volt S8 S8+ az látja,hogy ugyanaz az egész
-
Kasya
nagyúr
válasz
kengyel #6894 üzenetére
Amit lonkeltel, az tablethez van, amugy teljesen jo. Ebayen is kapni, de meg talan van nekem is a fiokban, ha gondolod. Nem hirdetes, ingyen
Most foliat hasznalok, az korul van vagva a lencse elott.
S7E-n hasznaltam vegig, nem tukrozodott egy fenykepem sem es nem lattam neki semmi karat. Ugyanakkor eltudom kepzelni, hogy egyes sotetebb kepeken a kameranal lehet tukrozodes.
-
Kasya
nagyúr
válasz
kengyel #6889 üzenetére
A kulonbsegek:
- eloretelepitett programok masok (nehol tobb, nehol kevesebb, nehol egyszeruen mas)
- limitaciok kulonboznek (pl. valahol a veroxigen tiltott, mashol hivasazonosito szolgaltatas)
- mas idokozonkent kapnak frissitest (egy ket het csuszas se ritka).Legalabbis korabban igy tapasztaltam. Valtozott volna?
-
válasz
kengyel #6868 üzenetére
Raadasul ma vettem eszre ha a kovetett af be van kapcsolva akkor csak a sima fhd tudja es nem a 60fps-es verziot. Ahogy bekapcsolod egybol atallitja automatikusan sima fhd ra.
#6869) becenevem. Jo a felvetel ahhoz kepest hogy ugye ez csak 30 fps. Remelem a note 9mar tudni fogja a 4k 60 fps.t
-
Ákkk
addikt
válasz
kengyel #6868 üzenetére
A követett af egy profi kamerán meg eszközön állvánnyal nagyon jó dolog meg inkább teloptikák esetén használatos dolog.
De egy kézben tartott telefonnál nem sok értelmét látom mert bármikor átáll a legközelebbi kontrasztos tárgyra. A komolyabb teleoptikáknál pld. át lehet kapcsolni az af-et hogy bizonyos távolságon belül ne fókuszáljon. -
válasz
kengyel #6836 üzenetére
Tehat Te a gyarira eskuszol fhd 60 fps videostabilizator off es a kovetett af ? Bar annak nincs sok jelentosege. Nah kiprobalom majd igy. En eddig mindig bekapcsolt videostabilizatorral hasznaltam. Majd megkeresem azt a youtibe tesztet ahol meg azt irjak legyen bekapcsolva... erdekes mindenki mast mondd☺
-
Aryon87
félisten
válasz
kengyel #6832 üzenetére
Ennyi
Mas: most megneztem ujra a video reszt igy tv fenyereje mellett..
Nalam valamiert a 2x zoommal inditotta a felvetelt, pedig nem is volt arra allitva. Visszahuztam normalra ahogy lennie kell. A videostabilizalast kikapcsolva mar egy fokkal ertekelhetobb lesz a video, mert ha jol lattam, akkor az az EIS lesz, mert igencsak szellemkepes hatassal tolja ha mozditom a telot.. bar ettol fuggetlenul az a bizonyos fatyolossag meg igy is jelen van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fogyjunk le!
- E-roller topik
- LTE frekvenciák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest