- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
T0rnad0
addikt
-
Taci
addikt
válasz
BeastMode #9887 üzenetére
Annyiban igen, hogy ha valóban kijön hamarosan Snapdragonra, akkor már az Exynos-variáns is közel lehet (és nem áprilisban jön, mint itt írta valaki).
Na de nekem személy szerint nem sürgős, inkább legyen stabil, mintsem gyorsan, de talán bugokkal teli kapjam meg. A mostani is tökéletes.
-
Aryon87
félisten
válasz
BeastMode #9667 üzenetére
Nem negativumnak szantam, mert a Note nalam mar pozitiv csalodas volt. De kozben ugy latom nem is nyultam nagyon melle, a kollega leirasa alapjan valoban nem ugy adja ahogy kellene.
Tobb mas topikban is jelen vagyok ahol mar csak mult ido nalam a keszulek, ha olyan a tema, szoktam segiteni. Legyen az pozitiv vagy negativ. Csak en nem kontorfalazok, es erre a Samsung kozosseg kulonosen erzekeny. Mas markanal is megirom a negativot, ha megerdemli. Ok nelkul nem sarozok. -
Capella
senior tag
válasz
BeastMode #7435 üzenetére
Szerintem is több volt a füstje, mint a lángja ennek a nem jó helyen van az ujjlenyomat olvasó a Note8-ban sztorinak.
Nincs az olyan rossz helyen, hamar meg lehet szokni.Ha van rajta tok, még plusz rávezeti az ujjat.
Néha van csak, hogy figyelmeztet, hogy a teljes felületet érintsem. De ez más telefonnál is hasonlóan előfordul. (Huawei P9 Lite és P10 Lite, pedig ott kerek, külön van az érzékelő, és lejjebb.)
Én már annyira megszoktam az ujjlenyomat olvasót, hogy azoknak a telóknak is taperolom a hátulját a feloldáshoz, amelyikben nincs ujjlenyomat olvasó.
Nekem az írisz nem jött be, több a macera, mire eltalálom, hogy a két karikába nézzek. Az ujjlenyomat olvasó egyszerűbb és gyorsabb ezért.Viszont addig izélgették a Samsungot, hogy a kamera alá tegye az ujjlenyomat érzékelőt, hogy az S9-nél ezt megtette. Szerintem viszont elég hülyén. Változatlanul egy blokkban van a kamerával és vakuval, még ráadásul keresztben.
El nem tudom képzelni, hogy ez így miért volna jobb. Szerintem még az S9 a legrosszabb ebből a szempontból, ha vízszintesen kell majd az ujjat rányomni az érzékelőre.
A Note8 elrendezés pedig jobb, mint az S8. Végül is az S9 nem érdekel, nem vagyok célcsoport. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
BeastMode #6469 üzenetére
A magyar nyelv ettől is különleges és nem vitának szántam B+!
Ha ez számított volna, akkor direkt másképp fogalmazok.
De nem értetted a lényeget...
Hanem, hogy mitől hangsúlyosabb, ha a fele angol és ezzel degradáljuk? Mégis megsértődtél.
Szóval ez csak egy kérdés volt, a másik fele meg a Samsung-nak szólt, inkább nyomatékosan, mert ez valóban kicseszett idegesítő, most, hogy láttam! -
Kasya
nagyúr
válasz
BeastMode #5417 üzenetére
Persze, csak en maskepp latom.
A disabler nem rendelkezik root jogokkal, tehat az adminisztratori engedelyeket sem modositja. A programok (apk) helyet, nevet nem modositja. Tehat a rendszer hozzaferese a programhoz teljes mertekben engedelyezett. Csupan a futtatasa van leallitva/letiltva. Ez a program frissiteset szvsz nem kell hogy akadalyozza.
Melleseleg "ugyanezt" a lehetoseget ajanlja fel a Google is egyes alap-telepitett, nem torolheto alkalmazasok eseten a beallitasok alatt.
Aztan javitsatok ki ha tevedek.(#5420) S e t h:
Mondjuk a bill komboban igazad lehet. Maskulonben a nem kapcsol be a telefon, az eddig minden idosebb csaladtagomnal alap volt, hogy min. 1 orat a tolton hagyta es a bekapcs. gombon logott...(#5418) w333: en meg regi Siemens es Nokia telefonnal is jartam igy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest