- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazanka
őstag
válasz
apaszka #7005 üzenetére
Az Extreme Digital csak akkor vállal felelőséget a termékért ha a futár előtt felbontod,és az esetleges probléma a szállító levélen szerepel.Velem történt olyan hogy led izzókat rendeltem és fel akartam bontani a dobozt mivel tudtam erről.A futár azt mondta nem ér rá ilyesmire,mondtam neki hogy akkor vigye a pics@ba.Felhívtam az ügyfélszolgálatot azt mondták hogy a szerződésük szerint köteles megvárni a csomagbontást.2-3 nap múlva megkaptam újra a csomagot/ugyan az hozta ki/ felbontottam és a 9 db-ból 2 törött volt.Megírta a jegyzőkönyvet és pár nap múlva küldték a 2 izzót.Tudom hogy ez így nem hangzik egyszerűnek, de valamit valamiért.Nekik ez a dolguk.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest