-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Már nem emlékszem, hogy volt, nem rég töröltem a simple feltöltős kártyát. Régen azt hiszem ugyan úgy volt visszaigazolási kód mindkettőnél, de már ebben nem vagyok biztos. Elég sokat változott már a kezdetek óta.
De ha jól emlékszem a simple kártyánál is írta, hogy érintéses fizetés aktív.. De tényleg, ez nem biztos.
Ezért esetleg próbáld ki így, hátha. Ha így sem megy, írj az ügyfélszolgálatnak.
Én is azt tettem pár hete, amikor konsattáltam, hogy nem kér pin-t/jelszót 5.000 Ft- feletti fizetéskor sem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A zöld folt ugye a kamera miatt van, az mellékes.. De a sáv.. Mert direkt kipróbáltam tegnap, nem ázik be ott, szal az illesztés maga zárva van, de akkor is zavaró.
És, alacsonyabb fényerő mellett is látszik, amikor mondjuk lehúzom az értesítési sávot, bár, az ikonok vonalában is látható.
kengyel: Én is így gondolom.. Csak tényleg tartok a vízállóság miatt..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem is egyben volt, pár napja lett ilyen... Ezért nem értem, hogy ez miért "normális", annak tudatában, hogy főként csak az egyik oldal ilyen. Szal, szerintem ez minden, csak nem normális..
Az egyetlen dolog amiért nem akarom visszaküldeni, az az, hogy bontják..Emlékszek korábban, hogy volt akinek bontották, és még rosszabb lett. A vízállóság Nekem eléggé fontos, sokszor használom esőben, ha úgy alakul, az azért jó lenne ha maradna, és ha bontják, hát...
A képet cseréltem még este, csak nem töltöttem fel újra, sorry.
-
Somatom
veterán
Arról szól, hogy az OS -t különválasztják a hardverspecifikus szoftverektől (pl. driverek). Így, külön modulként könnyebb a gyártóknak egy-egy frissítést az adott készülékre implementálniuk. Oreora frissülő készülékek esetén a project treble kompatibilitás a gyártón múlik. Alapból Oreoval kiadott készülékeknél kötelező feature. De, mint írtam a végfelhasználó szempontjából ez nem jelent közvetlen előnyt.
-
Somatom
veterán
Ezt az Oreoval érkező project treble dolgot nagyon sokan félreértik. A frissítések továbbra is a gyártóktól érkeznek. Az ő dolgukat teszi egyszerűbbé a project treble. De, ha egy gyártó tojik a frissítésekre, akkor a végfelhasználó semmivel sem lesz előrébb. Közvetlenül a Google -tól továbbra is csak a Google készülékei kapnak frissítéseket.
-
S e t h
nagyúr
Passz, nem tudom.
Aksira reagálva, amikor otthon vagyok wifin egész más dimenzió, de sokat nyom az is a latban, hogy melyik SIM aktív mert Vodafone valami gyalázat felém, viszont a Telekom nagyon jó.
Ma mikor elmentem itthonról vettem észre megint mit alakított a telefon.
Ilyenkor jut eszembe Háry János, aki szerint pl a Mate 10 Pro kétszer annyi ideig bírja, ami ha igaz brutális.Eddig sem nagyon éreztem késztetést oreora és igen sajnálom, hogy a Samsung lelőtte a SABS-ot.
-
-
törölt tag
Google/android > gyártók (samsung, stb..)
A gyártók ekkor ráteszik a saját dolgaikat majd készít független és szolgáltatós romot..
A szolgáltatók 1-2 napig ellenőrzik aztán mehet a frissítés.
Viszont ha sok módosítás történt valamelyik szolgáltatós romban akkor az 1-2 napos ellenőrzés után vissza kell küldjék a gyártónak ők pedig a googlénak. Google ellenőriz, jóváhagy aztán megint posta...
BeastMode
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ő, ezt nem mondtam, hogy a privát számomra irányítanám át, amit viszek.. Kollégáknak irányítanék át, akik itthon lesznek. A privátomra nincs értelme irányítani, akkor akár használhatnám a simet kint.
Persze, ha a kinti számra irányítok, az természetes.
De akkor átugrok a telekomos topic-ba, köszi.
-
SkyTrancer
senior tag
Erre a három negatív hozzászólásra alapozod hogy itt ne ?
Csak szólok hogy csak nekem volt már 3 negatív tapasztalatom pl a media markt-tal
Elsőre törött volt a dobozban lévő állvány
Másodjára hibás a külső HDD
harmadjára a router volt hibás, amit 45 nap múlva jeleztek hogy nem lehet javítani, visszaadják a pénzt
Szüval hagyjuk ezt
Mindenesetre mindenki azt csinál amit akar.
Én csak magamnak hiszem és amit tapasztalok
Partnero GSM-től ha jól számolok 11 telefont vettem összesen
Baráok kollégákkal együtt
Egyenlőre hatalmas mázlink volt ezek szerint
érdekes -
-
kengyel
nagyúr
Jó nem mondom hogy nincs benne a pakliban, csak a hazai szolgáltatóktól, nem tartanék annyira. Nekem Vodafone-rendelés volt, teljesen rendben érkezett. Mondjuk, ott a G4-szállította,bennük megbízom.
(#8073) Hiei11
Ha nem szolgáltatótól rendelem,én is a személyes vásárlás híve vagyok. -
bigsee
addikt
Most, hogy mondod, té'lleg, a SIM kezelőben lehet mindkét SIM-hez választani LTE-t...
Jóvanna...
A másik kérdésem, vannak olyan ikonok az értesítési sávban, amiről nem tudom, hogy micsoda. Pl. van egy fehér SIM forma, benne telefonkagylóval. Mellette jobbra két térerő, az egyik be van keretezve. Találok valahol leírást ezekről?
-
Teal'C
veterán
Amúgy csak az a külömbség a Telekom meg sok bunkó zugárús között hogy a Telekom a sajtó miatt nem mer túl messzire menni. De pl nézd meg az Emag ot szinte minden telójuk szürke inportnak mondható még valahol az elején volt is erről szó többen nem is merték megvenni merthogy van rá gari csak azt az Emag adja. Pedig azért ők nem kis forgalmat és reklám mennyiséget nyomnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest