- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
ahogy látom, állandó téma a fólia meg a tok... nekem november óta van meg, se tok se fólia nincs rajta és teljesen karcmentes a telefon, pedig farmerzsebben hordom, gyakran van mellette apró, kulcs stb... asztalra is leteszem, meg úgy általánosságban véve használom, mégsem karcos. Valaki elmagyarázza nekem miért kell Gorilla Glass üvegre fóliát tenni? Tokot még csak csak megértem (bár én iszonyatosan utálom őket), de a fóliát nem bírom megérteni...
-
törölt tag
Én egyiken se vettem észre fényt az oldalán. Csak a feketének a gomjai szorulnak be. Párom meg nek akarja garira küldeni mert a szorulástól eltekintve működik.
-
Somatom
veterán
Az a baj, hogy öregedésünkkel arányosan egyre jobb autó és egyre drágább k@rva kell ugyanahhoz az izgalmi állapothoz. Szóval, reménykedj, hogy az e-pénisz ne úgy reagáljon az öregedésre, mint a valódi, mert különben a Note 19 -ből már egy raklapnyira lesz szükséged, a pantone skála összes árnyalatában.
-
bandi0000
nagyúr
nagyon tanácstalan vagyok, mert van ez a fény szivárgás, de még holnap jár le a 3 nap, és vissza tudnám vinni, az a baj hogy nem egységesen ilyen vagy nem ilyenek a telefonok, ismerősnek állítólag nem ilyen, samsungnak is irtam de azt mondják vigyem vissza vagy szerviz megmondja hogy hiba vagy sem
-
Ákkk
addikt
-
Capella
senior tag
Kb. ugyanezt írták nekem is, amikor érdeklődtem, hogy mikor lesz kék vagy 128 GB-os.
Rögzítették a kérdésem, amely fontos nekik és biztosítanak, hogy elsők között értesítenek, ha lesz. Valami ilyesmi, nagyrészt copypaste.
Olyan nagyon nem várom már a választ.Lett fekete 64 GB-os.
-
Pioneer
őstag
válasz
bulitshady #8660 üzenetére
Csak a régebbi verziókat zárja ki, az azonosakat vagy az újabbakat biztos nem!
-
Kasya
nagyúr
Jeleztem a szervizigenyemet a my.samsungban. 10p mulva mar hivott is a TMX, hogy kuldik a futart, aki elviszi a telefont ket nap mulva. Ugyhogy semmi se valtozott a szervizelessel kapcsolatban, ha az ember "hazhoz" keri.
-
Pioneer
őstag
válasz
bulitshady #8653 üzenetére
Én a Vodás szoftvert cseréltem le XEH verzióra, kicsivel gyorsabb és sallang mentes. Odin-nal bármikor visszatudom rakni a Vodásat is újra.
Itt megtalálod hozzá az összes verziót, csak az országot és a szolgáltatót kell kiválasztani: Sammobile
-
shadowcam
tag
válasz
SzalaiÁdám95 #8634 üzenetére
Én imádom. Anno S8-on is azt használtam, Note 8-ra is azonnal azt rendeltem. Olcsó, jó a tapintása, szép, nem csúszik vele a telefon és kényelmesen hozzáférsz minden gombhoz. Hátránya, hogy nagyobb esés ellen biztosan nem véd annyira, mint egy defender.
-
bulitshady
csendes tag
Mivel Telenorra csak tegnap jött meg a januári frissítés, így erősen gondolkozom az XEH romon.
-Előfizetéses a telefon (részletre), nem lesz belőle gondom, ha lecserélem a Telenor gyári romot?
-Később esetleg vissza tudok állni rá, ha kellene?
-A Telenoros appok és a frissítés gyakoriságát kivéve van valami különbség a két rom között? -
Az AA tokboltban egész jó áron volt az UAG Monarch Crimson tok, vettem egyet. Ma meg is jött, otthon várja, hogy ügyelet után holnap jól rápróbáljam a telefonra! Fotón elég vadul néz ki. Kasya, neked van ilyen tokod, van olyan vastag, mint a standing protective cover, vagy vékonyabb?
-
Teal'C
veterán
Tegnap írtam egy levelet a Samsung Magyarországnak.
Miért nincs nálunk több szín és tárhely választék hivatalossan???
Erre ők: "Köszönjük visszajelzését. Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy az egyes készülékek forgalomba kerülése függ a felhasználói igényektől, illetve visszajelzésektől. Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért szeretnénk biztosítani Önt, hogy az észrevételét rögzítettük a rendszerünkben, hogy a fejlesztőinknek rálátásuk legyen erre az igényre is. A továbbiakban is szívesen fogadunk bármilyen észrevételt termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Továbbra is szíves rendelkezésére állunk e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat"Imádnivaló ez a szép semmitmondó kifejezésmód csak arra lennék kiváncsi kit és milyen módon kérdeztek meg milyen felmérést végeztek és hol, miszerint a Magyar felhasználóknak nem kell más szín sem nagyobb tárhely.
Én még sehol nem találkoztam a neten ilyen felmérési adattal kérdőívvel a Samsung Magyarország részéről hát ti?
Mindenki aki szeretne nagyobb választékot az írjon nekik ha már az igény regisztrálják!!!
-
Taci
addikt
válasz
AndrewTdi #8643 üzenetére
Note8-nál tudom, hogy az a helyzet, hogy az Exynos SoC sokkal többet ki tudott volna hozni a kamerából (pl. a lassított felvételek tekintetében), viszont a mellé szánt Snapdragon nem, így a Samsung chipet is vissza kellett fogni a Snapdragon szintjére (aka. lebutítani), hogy ne legyen különbség modellen belül.
Mostanra valószínűleg már a Snapdragon is elérte a szintet, így jöhet a sokkal jobb kamera-élmény az S9(+)-cel/-cal.
-
AndrewTdi
addikt
hasonló dolog már bennem is megfogalmazódott, csak nem a hangszóróval kapcsolatban, hanem a lassításos videófelvételekkel kapcsolatban. Az S9-ben valami nagyon magas FPS számú videóval lehet majd felvételeket lassítani. Ez vajon szoftveres vagy hardveres upgraddel oldják meg? Tudnám díjazni, ha szoftveresen mókolnának még ezen a fronton is a note8-nál.
-
Taci
addikt
Elvileg az S9(+) már sztereó hangszórókkal érkezik. Viszont a renderképek alapján ugyanott és ugyanakkora hangszórókat kapnak. Felmerült hát a kérdés bennem, hogy vajon csak szoftveres megoldással "alakítják át" a jelenlegi hangszórókat "sztereó hangszórópárrá", vagy esetleg hardveres akadálya is van annak, hogy az S8(+) és (ami számunkra fontos) a Note8 csak az alsó hangszórót használja a médiatartalmak megszólaltatásához? Elvileg root-tal van megoldás rá, viszont azt szeretném tudni, hogy hardveres korlátozások miatt nem hivatalos a megoldás, vagy inkább marketinges szempontok miatt (hogy legyen elég újdonság a következő generáció(k)ba)?
-
SzalaiÁdám95
tag
Nilkin Super Frosted tokrol valakinek van velemenye?
-
AndrewTdi
addikt
-
törölt tag
Feltettem én is. Bár fogalmam sincs mi volt ez. A note 8 drágább frisebb telefon, és mégis az S széria az első az oreoban. Vicces ez a samu.
-
Teal'C
veterán
Reggel feltettem egyenlőre nincs hiba ebben a verzióban sem.
-
AndrewTdi
addikt
kiváncsi vagyok erre az oreora. De csakis azért, mert szerintem nagyobb a füstje mint a lángja. Továbbá már alig várom, hogy a sok "alig várom az oreot" felváltsa a "sok újat nem hozott" meg a "azt hittem jobb lesz" és társai hozzászólások.
-
zack
nagyúr
XEH-ra jött egy 562Mb frissítés.
Kíváncsi leszek. Biztonsági frissítésnek hatalmas, Oreo-hoz viszont kicsi.mod:
RA8-ra frissült.
-
bandi0000
nagyúr
nem igen hajlamos a telefon a meghajlásra vagy legalább is nem nagyon tudunk róla?
-
nbukta77
addikt
válasz
thebear007 #8605 üzenetére
Szerintem nem fogod megbanni a pitakat. En is rendeltem. X- en nagyon szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest