- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Memmaao #8297 üzenetére
Írtam is a védelemről, hogy nem igazán fog védeni úgy mint a spigen. Ez egy 2 napos írás,c sak bemásoltam. Azóta farmer zseb és munkaruha zseb. még mindig fehér, nem kopott. A hátlap nem karcolódott még meg. Az oldalvédelemmel kapcsolatban is leírtam a hátrányosságokat. De a maga kategóriájában, mint egy akáamrilyen szilkon tok, esetleg egy spigen thin fit, vagy air skin, vagy a hasonló kategóriáju, puha szilikon vagy tpu anyagú tokok, nem véd kevsébé ez sem. Nyilván nem csinálnék drop tezstet, de a neo hybriddel sem. pont azért írtam, hogy a telefon jellegét megtartva nagyon is elfogadható tok és semmivel sem marad hátrányban a fentebb felsorolt kategóriákan a többiektől.
nyilván másra hazsnálok egy UAG tokot vagy EGY Spigen Armort. De ott vesztessz a telefon jellegéből. De egy gyari tizenezres alcantara sem hiszem, hogy jobban védene. főleg, hogy annak az alján semmilyen védelem nicns. az sem véd max karctók vagy kisebb ejtéstől. -
válasz
AndrewTdi #8294 üzenetére
Nálam ez a tok kicsomagolás után ment a kukába! A plexi nekem karcosan érkezett. Kb a körmöddel kopogtatva karcolható. Az oldala, mint írtad, vékony. Konkrétan semmilyen védelmet nem ad a telefonnak. Ez a tok védelem szempontjából egy lehelet vékony cafele tokkal említhető egy lapon, ami szintén maximum karc és kisebb (pl asztalra) ejtés ellen véd. Semmi több. Sem egy spigen, sem egy UAG védelmet nem szabad tőle elvárni. A fehér addig lesz szép, míg első alkalommal nem veszed ki a farmered zsebéből és konstatálod, hogy bizony megfogta. A hátulja teljes átlátszó, nem "pöttyözött, mint pl a clear cover, így hologramosodik.
-
Taci
addikt
-
AndrewTdi
addikt
Üdv. Gondoltam megmutatom az ebayrol rendelt tokot ami ma jött. Picit régebben egy másik fórumtárs is vásárolt ilyet, onnan jött az ihlet. De élőben tényleg szebb és jobb, mint az ebayes hirdetésen. Összehasonlítási alap a gyári alcantara, a spigen neo hybrid és a 2 ebayes (amik csak szinben térnek el).
Az alcantara volt nálam eddig a TOP. A spigent 1 hete vettem kb. De ezek az ebayes tokok... Nagyon elnyerték a tetszésemet. Mutatós, pofás, tényleg kecses darabok. A hátulja átlátszó PC (polikarbonát), az oldala TPU(hőre lágyuló poliuretán). A fehérrel sportos, a feketével elegáns lesz a note 8. Szinte alig erezhető hogy van rajta tok. Nyilván és erezhetően nem annyira erős és nem véd(het) annyira mint a spigen, de véleményem szerint nem véd kevésbé mint az alcantara. Kézben fogva kényelmes, megmarad a gyári vékony érzés. A spigenhez képest - ami nem mondható vastagnak - is vékonyabb. Nyilván a vedelem rovására megy, de azt hiszem ezeket használni fogom elég sokat. Alig 1000 forintért szerintem kitűnő vétel. Pici észrevétel, hogy szerintem a szélén a "keményebb" perem nem annyira kemény. Tehát egy esetleges oldalra ejtés során nem biztos, hogy megvédené annyira az oldalát, mind a Spigen.
A fehéret használnám, nagyon szeretem. nagyon feldobja. megmaradt a sötét (fekete) mivolta, de add neki egy kis pluszt, amitől nagyon pofás lesz. Én ajánlom mindenkinek. -
válasz
Cyberpunk #8292 üzenetére
Ha vigasztal, bár nem hiszem, én az e. digital--tól január 22. óta várom a már kifizetett samsung hűtőmet... Hetente 2-3x hívom őket, mindig más indokot találnak ki, hogy miért nem kaptam még meg.
És, hogy ON is legyek: Nekem ez a Patchworks tok vált be! Minőségi darab, légcellás szerkezet, belül nem rigid műanyag, hanem puha TPU. Én piros-feketében vettem, de jelenleg az amazon.de-ről csak ez az "unalmas" fekete érhető el magyarorszgi postázással. Igaz, lehet hogy többeknek ez a szolidabb vltozat jobban tetszik.
-
Cyberpunk
félisten
Na beszéltem a Telenoral, azt írták elment a rendszerük szerint. Lehet megfújta valaki út közben.
Azért vicces, bár inkább szomoru, hogy manapság ez megy. Lassan leszoktatom magam a csomag küldéséről, pedig nem szoktam elzárkózni ettől, ha veszek, vagy eladok valamit.
-
nbukta77
addikt
Ertem. Nekem csak elol van uveg. Ezert felek kicsit tole.
-
Ákkk
addikt
Én, elektronikai műszerész ezután az egyetem oparatőr és vágó...... és informatikai képzések .
Nem írtam azt ,hogy orvos lennék....Nbukta77
Oldalt nem nagyon megy be semmi heti egyszer kiveszem általában az alsó csatlakozóknál kell csak tisztítani nyugodtan próbáld ki ami por itt bemegy arra nincs védelem más tokok esetében sem kivéve a búvár tokokat bár note 8-hoz még olyat nem néztem -
zh1972
tag
Orvos vagy???? Nahát!!! Gratulálok! Felnézek rád! Most mit mondjak erre? Ne haragudj, hogy nem értem az írisz és a retina közötti külömbséget de nekem csak nyóc általánosom van. Ilyen földtúró parasztként járok ide ritkán, tanulni az orvos telefon guruktól mint amilyen te is vagy! Orvos! Csodálatos! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
-
nbukta77
addikt
Toknal meg mindig bizonytalan vagyok. Ki melyiket ajalnja?
-
Ákkk
addikt
válasz
gyuri81 #8280 üzenetére
Jobb tokkal az üvegfólia felejtős ha rajta is marad használhatatlanul rossz lessz a kijelző érzékenysége az uv ragasztósak jobbak de azt normálissan felteni nagyon nehéz és a széle annak nagyon durván szedi a koszt,leszedni meg iszonyat nehéz ha cserélni akarod többeknek maradandó nyomott hagyott mivel a ragasztó leszedi a gyári oleofob réteget.
Én kb a kijelző árának a felét elpazaroltam üvegekre fóliákra ami bevált az mobile outfitters által feltett fólia.... -
-
Azt el is felejtettem tegnap írni, hogy úgy volt 272e Ft a szegedi SES-ben a telefon, hogy kap az ember még hozzá egy 15e Ft-os vásárlási kupont
(azért úgy már nem olyan rossz mivel, tokot úgy vesz hozzá az ember)
-
bigkokas
tag
válasz
manoska #8236 üzenetére
Én voltam bent a Székesfehérvári MM ban .és kérdeztem van e valami akció a kavicsos Samsungra.a második eladó tudott az esetröl.😁
Szerintük a futárszolgálatnál lehetett csak valami okoskodás..én azóta is keresem az én Nótámat..a sima es8am már meghirdettem ..ha valaki tud valami jó vételt ne tartsa magában.. Őrülök hogy igy megoldodot az ügyed..remélem egy szemét emberi gesztus nem veszi el a kedved a Note 8 vásárlásától.. -
Aryon87
félisten
válasz
S e t h #8274 üzenetére
V30 lassan csak megjelenik, igaz mint elavult modell, ez az LG töketlensége. Pixel nekem pl nem mozgat meg, a HTC nálam ismeretlen volt sokáig, és az is vált be a legjobban (U11).
Máté nálam perpillanat kiesik, mert Telenoros vagyok
A Note meg.. mondhatom bátran hogy megkedveltem, pláne amilyen hozzáállásom volt a márkához. -
S e t h
nagyúr
válasz
Aryon87 #8272 üzenetére
V30 nincs forgalomban itthon, Mate 10 Pro meg telenorosként felejtős. A Pixel XL 2, na az még piszkálta a fantáziámat, a HTC meg mint cég írta le magát régen nálam.
Szinte azt kell mondanom, hogy az ios 11 botlásai ellenére az Iphone X lehetne vetélytárs, android vonalon nem nagyon van jelenleg, ami partiban lenne vele. -
manoska
tag
Akkór bevált nektek a telefon ? Ajánlva Ugye?!
-
manoska
tag
Figyelj ,nehogy azt gondold ,hogy probléma hogy leirta. Én azzal tisztában voltam ,hogy én leszek a csaló az ő szemükben,tehát hogy én találtam ki az egészet. De azért nem esett jól! De hagyjuk szerintem , nem probléma semmi hozzászólás és visszavontam az "Okoskodó" szót!
-
Ákkk
addikt
válasz
manoska #8264 üzenetére
Hidd el ez te esetedben egyben nagy szerencse is, mert amit írt ő az jogilag igaz sajna amikor te átvetted és hazavitted a dobozt utána már neked kellet volna bizonyítani ami nem egyszerű feladat de ugyebár mivel minden be van kamerázva az ilyen cégek esetén megtalálhatták,hogy előbb kiszedték de ha nem találták volna akkor éveket is pereskedhettél volna.
Még ha otthon videóra is rögzited a kicsomagolást azt sem fogadja el bizonyítéként a bíróság. -
manoska
tag
https://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_note_8_hass_alkoss_gyarapits/hsz_7608-7608.html
-
manoska
tag
https://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_note_8_hass_alkoss_gyarapits/hsz_7[link]608-7608.html
-
kazanka
őstag
válasz
Aryon87 #8253 üzenetére
Biztos lehetsz benne hogy az történt amit leírtam az elején.Visszanézték a felvételeket a csomagolásról és mivel már célzottan nézték,feltünt olyan dolog nekik ami nem odavaló.Az is biztos hogy soha nem fizettek volna egy kúrva fillért sem ha nem náluk történt volna valami.A lényeg hogy megoldódott.
Ákkk
áadásul az Extreme Digital le is írja hogy reklamációt akkor fogad el ha a probléma a szállító levélen szerepel,ha tetszik a futárnak ha nem.
-
válasz
#46922752 #8255 üzenetére
Nekem sem rémlik, hogy bárki okoskodott volna, szerintem mindenki empatikus volt és mindenkit sokkolt az eset. Utólag persze sokan voltunk okosak, hogy mit és hogy kellett volna tenni, de persze ez utólag már nem vígasz. Ő meg nyilván szenzitívebb volt, és ugye ki ne lett volna az, negyed misi bukó mellett. Örülök, hogy a MM korrekt volt. Soha nem fog kiderülni, hol és milyen szinten volt visszaélés.
-
manoska
tag
Tényleg köszönöm nektek Jól esik a hozzáállásotok!
-
manoska
tag
Igazából semmi, azóta is bombáztam öket Email-ekkel folyamatosan. A tegnapi nap felkinálták 2 opciót másik telefon vagy visszautalnak, utóbbit választottam! Szerintem találtak valamit vagy megfoktak valakit ,mert hirtelen pozitív hozzáállásuk lett az ügyemhez! Gondolkodom rajta ,hogy rendelek eggyet Pick Pack pontra !
-
manoska
tag
Én vagyok MM kavicsos,csak annyi ,hogy ma vissza kaptam a pénzemet a Médiától ! Köszönöm a sok OKOS és okoskodó hozzászólást / akinek nem inge.../ !
-
törölt tag
Muter vett előfizuval egy s7 edge-t a telekomnál. Részletre vette, 90 rongyos mobilelőleggel.
Kb 3 nap után rájött, hogy kb annyit ért hozzá, mint tyúk az abc-hez. Így megkért, hogy adjam el és elég lesz neki egy buta telefon is. A vevő függetlenül akarta, így kikértük a kódot amit ingyen meg is küldött a T.Nem a köztudat a hunyó itt, hanem a szolgáltatók kuszasága.
Az írisz olvasó nekem vaksötétbe 10-ből 9 alkalommal nem szuperál.
Lehet az én retinámmal van a gond. Nem vagyok szemüveges. Nekem az újlenyomat olvasó hasznosabbnak bizonyult. -
seger
addikt
Ma megnyomkodtam, mert csak márc elején lesz meg nekem. Olvasó tényleg nem gáz... de majd kiderül használat közben.. várom már..
-
zh1972
tag
Be van allitva nekem is az ujlenyomat olvaso is. Ahhoz, hogy mindig jo helyen legyen, mindig ugyanugy kell fogni a telefont. Mivel nem pék vagyok, sokszor bal kézzel veszem fel a telót, hogy egyből tudjak gépelni, vagy a ceruzával ténykedni. Bal kézzel szinte mission impossible nyitni. A szemed meg mindig ugyanott van a scannernek, mindegy, hogy fogom meg. Ha meg jobbal nyitod, majd átfogsz gépeléshez vagy S-penezéshez, akkor máris less efficient. De hát nem is azt mondtam, hogy mindenki engem kövessen, én csak azt irtam le, ahogy én használom és ami nekem kényelmetlen vagy kényelmes. Teljesen rendben van, hogy másoknak másként jó. Nincs ezzel semmi baj.
-
zh1972
tag
Akkor lopta a szamlat, garit, biztositast is.
Egy osszegben kifizetett akcios keszulek volt, minden papirt megkaptam. 2 evig kell fizetnie az elofizetest, hogy kierdemelje az ingyenes unlock-ot. Engem annyi ved, hogy az adasveteli szerzodesben rogzitve van a letiltas utani felperes jog. Sose kelljen elni vele, a per ertelmetlen lenne, meg ugy is, hogy jogaszra nem kell koltenem.
Akkor is letilthatjak a telefont jogilag, ha ki van fizetve, de nem teljesiti az elofizeto a szerzodesben vallatakat. Azonban nem jellemzo, hogy kifizetett telefont egyeb problema miatt tiltananak, mert abbol sok olyan problema is adothat amit nem szeretne a szolgaltato kezelni. (Ha valakit reszletesebben erdekel, mert ilyen problemaja van, offline segitek)
Ingyenes unlock bekerult a koztudatba, de senki nem tudja mikor jar!
A keszulek nem kapcsolodhat semmilyen akciohoz/huseghez. Ahhoz, hogy ingyen legyen, vagy lejart vagy jogilag megszuntetett, kifutott akcio/huseg kell, utana lehet besetalni es kerni a fuggetlenitest 0Ft-ert.
Vehetsz egybol fuggetlen telot is szolgaltatoktol, de az rendes piaci aron van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest