- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
JeffDebr #19995 üzenetére
Hát ez elég egyedi igény.
Néztem a FB értesítések beállítását, de ott se láttam a társkeresőt. Egy olyan programról tudok ami hasonlót nyújt, az a Galaxy Storeban lévő Notificaton Manager. A hasonlóság az, hogy Messengerben egyedi színt lehet emberekhez rendelni(keyword funkció). Esetleg ha a társkeresőt írod be FB alatt, akkor működhet(hatalmas TALÁN)... 🤔
-
gerner1
nagyúr
válasz
JeffDebr #18830 üzenetére
A gyári OS nem ad lehetőséget, hogy a telót USB-pendrive -ként tudd használni. De, ha lehetne, akkor is kérdés volna, hogy azt a file-rendszert -amit a Note9 kiadna- azt a TV -d olvassa-e/vagy sem (???) ....
Egy utángyártott 5e alatti USB-C ⇒hdmi kábellel/vagy átalakítóval talán kirakhatod a teló képét a TV -re, de erre senki nem fog neked garanciát ígérni (itt), ugyanakkor a videóban látható utángyártott kábellel működik. Szóval, van rá esély, hogy más -ugyan ilyen célra készült- termékkel is megoldható. Az azonos célt szolgáló gyári kábel drágább (ha jól látom egy hirdetés van most a tréfogáson..) használtan is.
-
slászló65
tag
válasz
JeffDebr #17897 üzenetére
Szintén kevésnek érzem a hangerőt. Korábban már említettem. ( én youtube zenei videókat szívesen nézek kihangosítva. A hangzás igen harmatos. Halk és vérszegény. Kénytelen vagyok megszokni. Itt a hardveren, 1 hónapja alig volt eladó Note 9....vadászni kellett....most bezzeg dögivel van....és nem veszik...kvázi eladhatatlan. Drágán vettem...)
-
Somatom
veterán
válasz
JeffDebr #17897 üzenetére
Zenéhez vegyél egy normális fülest! Nekem egy Sony WI-C400 -am van. 11 rugó körül volt a MM -ban. Tökéletesen szól minden droidommal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Amazon Kindle
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- REpont és hulladékgazdálkodás
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xbox Ultimate előfizetések
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest