- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
LoGeN90 #2885 üzenetére
Nekem már a "kosárban" volt szinte a Note 9, amikor kijöttek az üzemidőtesztek, és ezek elbizonytalanítottak:
Meg aztán ugye valamelyik frissítés óta jobban is merül a Note, mint az elején.
Nincs kizárva, hogy a Note lesz, de a Mate szériát is megvárom azért. Hátha az egyértelműen jobb lesz ebből a szempontból.
-
válasz
LoGeN90 #2885 üzenetére
Mind a négy értékben jobb a Note9: [link], mint az iPhone XS Max: [link]
Teal'C: Elvileg nem okozhat gondot, ha a kelleténél tovább van a töltőn a készülék, mert lekezeli a védelem, bár én ebben csak akkor tudok teljesen megbízni, ha minden komponens gyárilag a telefonhoz adott, illetve megfelelő Samsung gyártmány - tudom, vannak korrekt "utángyártók" is.
-
HaliGab23
senior tag
Rés van ott. (Vagy kevés fekete cucc az üvegen.) Ez hiba.
Nekem egyik oldalon vagy 5cm-en látszik, a másik oldalon meg vagy 10cm.
Ne világítson már oldalt a teló.. az S8-amnál még jobban hajlított a kijelző, de ott nincs ilyen "tükröződés".Mondjuk engem nem izgat, de ez nem normális jelenség az tuti.
-
Pioneer
őstag
Nem a kioktatás volt a célom, csak reflektáltam arra, amit írtál.
És megint nem figyeltél, arra amit írtam, dehogy kellett volna pár milliméterrel meg hosszabbítani (hiszen az egész csak pár milliméter), hanem század milliméterrel csak ( a milliméter száz egyenlő részre osztva).
Ez sorozatgyártásnál, futószalagon elég nehéz mindig tökéletesen kivitelezni... -
Pioneer
őstag
Valójában nem "tükröződik" a fény a kijelző szélein (ez inkább fényszivárgás), hanem egyszerűen arról van szó, hogy az üveg vezeti a fényt. Hajlított üvegnél is ugyan úgy látni a széleknél (mert fizika órán ha figyeltél volna, akkor tudnád, hogy nem csak egyenes irányba halad a fény). Optikai kábel is így működik. Nyilván, azoknál a készülékeknél ahol a kétoldalú fekete ragasztó nem ér ki század miliméter pontosan teljesen a keret és az üveglap széléig, ott van egy minimális fényszivárgás. Ez semmilyen módon nem befolyásolja a vízállóságot, hiszen a kétoldalú ragasztó több milliméter széles és kellőképpen tömít, ezt a saját telómon (Note 8) többször le is teszteltem.
-
erdosi
csendes tag
Nekem Note8-nál is ez volt, most a 9-nél is ez van. A 8-at nem kíméltem, az úszott nem keveset, soha nem volt gondom vele. Most a 9-et is beraktam kb. 20 percre víz alá, egyelőre tökéletesen működik. Számomra elfogadható az a magyarázat, miszerint a hajlított üveg széle tükröződik. Bár én sem vagyok fizikából nagy koponya, de ez kb. ugyan az a jelenség szerintem, mint az üvegszálas díszlámpáknál, ahol az üvegszál tövében van a fényforrás és mégis a végén látni a fényt. A kijelző széle fekete, de a kerethez legközelebb lévő részen szerintem nincs semmi, az a pucér üveg.
Félreértés ne essék, nem akarom védeni a Samsungot, nem vagyok beépített ember vagy márkafanatikus. A gyártás részére van némi rálátásom, én fémmegmunkálással foglalkozom, tudom, hogy fémeknél lehet akár 0.001 milliméter pontossággal dolgozni nagy szériák esetén is, itt viszont üvegről van szó. Két fémdarab összecsavarozva teljesen más kapcsolat, mint üveget és fémet, ráadásul itt ragasztás a technológia. Ha nem is tized-milliméteres, de pár század-milliméteres szórás garantáltan van, ami elkerülhetetlen. Ennél fogva két Note9 között is biztosan lesz különbség. Ugyanakkor az Amoled kijelzők működési elve kizárja, hogy a kijelző mögül fény érkezhessen, fizikai képtelenség. Ezért tartom hihetőnek a tükröződős magyarázatot, logikusan végiggondolva megemészthető a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hegesztés topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged