- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
apaszka #11696 üzenetére
Köszi! Nekem még ennél is tisztább (eredeti samsung tokban, táskában élte eddig 4 hetét). Nem nagyon esnék én neki kis csipesszel és nagy mosással, majd a szerviz biztosan megteszi ha ez a gond (nem szeretnék véletlenül karcolni, vagy vizet benyomni a készülékbe).
De sajna én inkább csatlakozó vagy ne adj isten alaplap hibára gondolok. Nem olyan kontakthiba kicsit jobban nyomom állítgatom és kicsit működik dolog.
Köszönöm mindenki segítségét!
-
válasz
apaszka #11629 üzenetére
Szerintem nem fejlődés kérdése, hanem szándékosan csinálják így vagy úgy a különböző gyártók, más és más szempontokat figyelembe véve.
Nekem bejön a Huawei is, szerettem a Mate 10 Pro-mat, biztos lesz még később is telefonom attól a gyártótól is, de a P széria túl sok kompromisszumot jelent(ene) most, kihagytak néhány dolgot a Mate-hez képest, ami nekem fontos, ezért kihagyom inkább és várom, milyen lesz ősszel a következő Mate. -
válasz
apaszka #11616 üzenetére
Nem feltétlenül hiba az, csak amíg a kicsivel jobb térerejű Mate 10 Pro-m a fejemet EU érték szerint nyomta ennyivel: 0.87 W/kg, addig a Note9 most csak 0.381 W/kg.
Kérdés persze, hogy mennyire problémás a magasabb érték, de félek, ezt nem fogjuk megtudni.
Az S szériás típusokhoz képest jobbnak látom a Note9-et, bár a 10-es szériával nem hasonlítgattam még alaposabban, csak a 9-es és korábbiakkal van több helyről gyakorlati tapasztalatom. -
Farkassacred
őstag
válasz
apaszka #11548 üzenetére
Legalább bontatlan csomagolás volt, normális töltővel... Az eddigi telefonjaim úgy is mindig a harmadik évben kezdtek el vacakolni, talán ez is kibírja addig. A telefon meg maga egyszerűen pompás, nem vinném vissza semmiképpen sem.
Más. Az asztalt jól sejtem ugye, hogy nem lehet forgathatóvá beállítani? Novát használok, sajnos ott nem találtam ilyen beállítást. Lehet, hogy csak tabletre van ilyen... -
válasz
apaszka #11339 üzenetére
XEH a telefonom - áprilisi firmware és biztonsági szint -, de nem ettől függ szerintem.
fRooStzzZ: Megoldódott akkor, az a lényeg.
LosBlancosrm: A pontos verziót megnézem majd, de az a lényeg, hogy nekem még 73-as, nála meg már 74-es.
A sötétítés miatt érdekelne a 74-es. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
apaszka #11317 üzenetére
Én a napokban berendeltem pár fóliát, tokot. Köztük Baseus, Tozo és ki tudja miket még.
Múltkor kiesett a zsebemből a telefon, és a fólia jobb sarka megrepedt, nem csúnya, de azért mégis..
Amit még az elején vettem szilikon tok, annak kezd kopni a színe is, van még egy átlátszó tpu tok is, amit még nem használtam, de még rendeltem vagy 5 félét a tokokból is.
Tozo fólia most nem jön, mert eddig az volt rajta, és kopok vagy mattul vagy nem tudom mi van vele, de már alig lehet tisztán tartani is mert maszatolódik állandóan.
Ami meg most van tok, a kamera felett beszivárog a por, és bután néz ki.
Igaz még szerencsére az nem karcolta meg, de lent már van 1-2 karc..
Míg vártam a tokokra..
Megnézem majd a N10 milyen lesz, de addig biztos nem veszem meg míg nem jönnek meg hozzá a dolgok, mert az első héten már karcos lett a hátlap is meg a kijelző is.
Iponon láttam most pár fóliát, csak sokallom az árát.. 11-12 ezrek. -
apaszka
veterán
válasz
apaszka #11290 üzenetére
Sziasztok!
Rászántam a frankó fóliám cserélésére! [link] Felraktam a Baseus üveget! [link]
Könnyem felment hibátlanul! Gondolom azért nincs bubi sem alatta,mert ez is csak a szélén ragad!Egyenlőre csalódás ez miatt ,de majd pár hét után megírom a tapasztalatot vele! Megy e por alá,és milyen lesz a használat vele?
Akkor majd ajámlom,ha jó! -
Capella
senior tag
válasz
apaszka #11084 üzenetére
Hááát a Note 3-at akár már lehetne rootolni is, akkor meg nem lenne gond a hosts fájllal. Meg nem kellene 3 hónaponként szórakozni a kulccsal.
Nekem anno rootolt volt, és maradt a 4.3-as Androidon.
Avagy Note 3-on szintén próbálhatod a VPN-es megoldásokat is, pl. Blockthis, vagy amit legutóbb írtam Intra + Adguard DNS szerver. Már amennyiben ezek települnek és futnak a Note 3-on.
A régebbi Adhellekkel meg az a baj, hogy nem lesznek jók hozzá a friss KLM kulcsok sem. Említettem, hogy állandóan leáll az app a kulcs regisztrálás után. Legalább is nálam ez van a Note8-on a legutolsó januári Android 8.0.0 verzión. Korábban még jó volt így, de azóta valami betett neki. Talán a legutóbbi Samsung Experience 9.0 frissítés, vagy valami házirend változás.
Próbáltam a 3.1.1.245 és 3.1.1.264 Adhell verziókat is, azoknál még nem kellett ELM kulcs. Persze lehetnének még régebbi verziós próbák is.
A Note 3 azért jelentősen más, de majd kiderül, hátha sikerül. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
apaszka #10987 üzenetére
Van nekem olyan ami működik, de én maradtam 8.1-en, és addig nem is vagyok hajlandó frissíteni, míg nincs 9-re működő program.
Ha nem lesz, akkor maradok is, Most tesztelgetés céljából nem teszem fel a Pie-t.
Azért is kérdeztem, hogy valaki próbálta már, vagy aki megnézné.
Nekem fontos a hívás rögzítés. Ha nem lesz megoldható akkor nem lesz másik olyan telefonom, amin blokkolva van. -
válasz
apaszka #10885 üzenetére
Maques Brownlee kielemezte mi történt: [link]
Összesen négy ment tönkre. Kettőnél a felhasználó volt hibás, mert leszedték a kijelző külső, védőrétegét. Egynél egyértelműen valami a védőréteg alá került, feltehetően a gyárban, a negyedik nem egészen volt világos neki, de hasonló történhetett, mint a harmadik esetben. Csak az utolsó kettő volt a Samsung hibája, de nyilván jobban oda fognak figyelni erre a gyártásnál.
Egyébként nem a versengés miatt volt. 8 évig tartott az összehajtható telefon fejlesztése. Biztos vagyok benne, hogy jelenleg csak a Samsung változata az életképes, a Huawei-é mind, heteken, hónapokon belül tönkre fog menni, mert annyira sérülékenyek ezek a hajlítható kijelzők, hogy lehetetlen kívülre tenni úgy, hogy ne sérüljön rövid időn belül. Talán 10 év múlva eljut a technológia oda, hogy kívül legyenek.
-
törölt tag
-
tylerddd
veterán
válasz
apaszka #10858 üzenetére
Mennyire biztonságos egy ilyet feltenni? Korábban fel lettem itt világosítva, hogy pl. XDA-ról nyugodtan tegyek fel bármit, de ez nem ott van. Gondolom a funkció bekerül valamikor a szoftverbe, amit nagyon hiányolok iPhone után, pont egy hasonlóan egyszerű, de működő dolog.
-
MrCsiT
addikt
válasz
apaszka #10834 üzenetére
Nekem is az említett tokom van, csak kis csavarral a beszerzés során, német amazonról. Már csak azért is örültem neki, mert egyszerűen hihetetlen, hogy normálisabb tokból csak feketét vagy szürkét lehet itthon kapni, holott egyáltalán nem csak ezekben a színekben kapható a teló.
Valójában, nekem leginkább a réz színű változat tetszett volna, de azt szinte csak az XXL Gsm-nél lehetne megvenni, márpedig a 2. évtől "szoftver garis" kereskedőket elkerülöm, az szerintem semmit nem ér, így nekem kék színű telóm lett.Valóban nagyon jól néz ki a telón a linkelt TOZO tok, azonban ha Nillkin lapos USB-C kábele van valakinek, akkor az csak úgy megy bele a töltőcsatlakozóba (mivel kicsit szélesebb, mint a gyári töltő kábele) ha a teló eleje felé eső gumi részt kicsit fentebb húzzuk csatlakoztatás előtt.
petymeg, én már írtam a Turbado-val kapcsolatban, tessék kicsit használni a weblap teljes nézetében elérhető keresőt.
Másik tulaj írta róluk korábban, hogy 8/512-es telót vett tőlük, az is EU-s független, ráadásul XEH/XEH volt. -
törölt tag
-
tylerddd
veterán
válasz
apaszka #10807 üzenetére
Köszi! Én ezt rendeltem és ettől az eladótól és ilyen dobozos volt a postai csomagoláson felül. Ugyanilyen volt, amit hazai boltból rendeltem, csak ebay-ről kettő kijött ugyanannyiból. Nekem a solid black, a totál fekete van. Nem rossz, de kicsit túl plasztik hatású, nem tudom ez az áttetsző fekete milyen a valóságban. Ha ilyen vékony tokot akarsz, akkor ezt a TOZO-t ajánlom. Annyi a baja ennek meg a Baseusnak is, hogy a gombkivágásoknál ki fog nyúlni kis idő után az a vékonyka műanyag. De ezen ollóval lehet segíteni, szépen le lehet csippenteni és tökéletes lesz
Hasonló téma: van/volt egy Nillkin Air tokom, nagyon bejött, szerintem jobb, mint a super frosted, de sikerült valszeg odaütnöm valahová, mert a tollkivágásnál elrepedt. Nem tudom mennyire érdemes ezzel mondjuk pillanatragasztó szinten foglalkozni?! Lehet meg se fogja, olyan kis felület vagy elpattan napokon belül és ugyanott leszek.
-
válasz
apaszka #10766 üzenetére
Így vagyok / voltam ezzel én is.
Nem itthon használtam az infrát, hanem külsős helyeken. Különösen népszerű voltam a McDonaldsekben, mivel le tudtam lőni a fejünk fölött végtelen ciklusban ordító reklámvideóikat.
Máris volt néhány alkalom, amikor rettenetesen hiányzott az infra.
A Peel Remote jó volt, de irdatlanul idegesítően agresszívan tolta elém a reklámokat, ezért aztán alapüzemben kénytelen voltam letiltani.
Ez az adatlopási funkció rettenetesen kínos. Vélhetően gépi tanuláshoz kellett valakinek a sok fotó -- jó pénzért...
MaCS
-
Saccco
nagyúr
-
szilasz007
aktív tag
válasz
apaszka #10672 üzenetére
En kb ezert nem rendelek kulfoldrol memoria kartyat. Egyszer mar megegettem magam.
Itthon lehet draga, de legalabb van rajta jo sok gari. Amit konkretan 1x 2 ev utan hasznaltam is es csereltek is.
Van amikor a nyugalom es a megbizhatosag megeri a tobblet arat.
(Az ar merteke meg egy masik kerdes....) -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
apaszka #10623 üzenetére
Nekem meg már sík képernyő nem kéne, annyival kényelmesebb, jobb érzés az edge paneles telefon. Sokkal szebb is. A cerkát ugyan úgy tudom használni, appal beállítható az is, hogy mekkora legyen a szélén az érzéketlenség. Sketchbook-kal elég sokat szerkesztgetek, semmi hátrányt nem érzek a Note3-mal szemben.
-
baladam86
aktív tag
válasz
apaszka #10578 üzenetére
A Baseus szerintem csak a széleken ragad, így a por be fog jutni alá idővel, csakúgy, mint a TOZO-nál, Nilkinnél.
Amit full glue-ként hirdetnek, az teljes felületen tapad, de annak a felrakása 50-50%-os, vagy teljes kijelzőn feltapad, vagy csak az egyik oldalon, szerencse kérdése. Én szerintem azt fogom csinálni, hogy rendelek 10-20 széleken ragadós csóró fóliát, aztán ha kell, akkor havonta cserélgetem, én is zsákutcában érzem magam az üvegfóliákkal... -
axlfsi
veterán
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
apaszka #10170 üzenetére
Neked és mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!
De a SamFirm ezt írja:
Hátrány (ha ez annak mondható), hogy az említett weboldalakon megjelent legfrissebb verziók, esetenként pár nap - 1 hét elteltével érthetőek csak el. Illetve régebbi szoftververziójú romok nem tölthetőek a program segítségével, csak az újabbak vagy a legfrissebb.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
apaszka #10050 üzenetére
Én sem szeretem, de kíváncsi voltam. Azt hittem rendesen úgy működnek azok is mint a "nagyok"
Aztán rájöttem, hogy mégsem. De akkor miért olyan képet tesznek fel, vagy mért nem írják oda hogy mire alkalmas vagy mire nem.
Én ilyenből vettem 3db-ot, vékony, csúszik, alig lehet észre venni hogy van rajta tok. Igaz késő lett, mert a háta karcos lett egy cseppet mire megérkeztek, pedig első napján volt már rajta tok, de pár nap után lekaptam róla, mert sokkal vastagabb lett, tapadós gumi vacak volt. Ezt vettem mellé, mikor megvettem a telefont.
Vettem még pár darab sima átlátszót is, biztos ami biztos alapon.
De az is olyan kristályos mint egyes fóliák, (Tozo) de ez a kék ami van rajta hasonlít legalább a telefon színére.
Igaz kicsit kopik, de azért van belőle több is. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
apaszka #10035 üzenetére
Nekem N5-re volt egy olyan, nem tudom LED-esről van itt is szó, vagy csak egy átlátszó valamiről.
Az a mágnes nekem azt szolgálta, hogy ne nyíljon ki, mert marha könnyen kinyitódott, de mivel átlátszó volt, és a képen is azt mutatta, tud 1-2 dolgot a tok..
Gondoltam én..
Kinyitásnál. becsukásnál nem a zárképernyő volt, hanem be lehetett állítani más "témát", azt hiszem nekem 9 vagy 10 volt, de az csak a kijelzőt állította át, illetve a tokon keresztül világított a cucc.
Nem is lett volna ezzel baj, csak merítette az aksit, illetve egy kínai oldalról kellett letölteni valami appot, aminek a meglátogatásával már a szgép küzdött vírusveszély miatt. De sokszor beragadt a program, szóval gyalultam is és használtam tovább sima szilikon tokban.
Mellesleg a tok mellett elvileg kellett volna lennie egy kis papírnak vagy szivacs betétnek, amin egy QR kód volt, azzal lehetett az oldalra ugrani, ahonnan le tudta szedni a programot, de mivel nem fordított nekem a program, kimásoltam az url-t és gépről szedtem le..Szóval ha egy féle tokról beszélkünk, akkor sokat nem kell várni tőle. Vírusos oldal, kétes app, az aksi zabálásról már nem is beszélek.
na itt is van. [link]
Se hívás felvétele, semmi ilyesmi nem volt, csak egy más féle órát mutatott, ami igen csak béna volt -
TODI1111
veterán
válasz
apaszka #9915 üzenetére
Köszi,ismerem ezt is és az adguardnak a fizetős verziója is megvan mert ugye az adhell csak samsunghoz jó és nem mindig ezt a márkát használtam. Jelenleg a samsung "saját" blokkolóját használom [ezt]. Nagyon drága de én kifogtam egy akciót és pár száz forintért sikerült megvenni.
-
Capella
senior tag
válasz
apaszka #9915 üzenetére
A helyi VPN-es megoldást én elkerülném. Ezért is tértem át BlockThis-ről SABS-ra, majd Adhell3-ra.
Ha tényleg befuccsol a Knox kulcsos megoldás, akkor kényszerűségből jó lesz ez.
A jelenlegi állapottal jól elvagyok, inkább nem frissítem az Adhellt még egy hónapig, míg a kulcsom le nem jár. Persze a régit még visszatehetném addig is, ha valami gond lenne.
De majd csak akkor próbálom ki a örökös érvényességű visszafelé kompatibilis kulcsomat a legújabb Adhell-ben. Valószínűleg nem lesz jó, ha csomaghoz is kötve kell már lennie. Talán ez az, amit Tizen-hez generáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged