-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
Farkassacred #22332 üzenetére
Végül inkább megtartom, bármikor jól jöhet még. Fiókban kikaplcsolva pár havonta töltve ellesz. A méretét leszámítva szerettem használni azért.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Farkassacred #22305 üzenetére
Játék itt sincs, de CAD -et, stb... - sem futtatunk .
-
torma99
aktív tag
válasz
Farkassacred #22303 üzenetére
Nekem a gyári első 2 évet bírt, illetve Accubattery szerinti 78%-os értéknél cserélek. Ez a mostani gyári cseredarab csak szűk 4 hónapos, de már most csak 86%-os. 93-ról indult. 2023.04.10es gyártású. Ami itthon van csere utángyártott, az 24.04.14es, talán jobb lesz. Február körül elkerülhetetlen lesz a csere, ahogy ez most áll. 15% alatt pillanatok alatt halott lesz.
Azt szeretem ebben a telóban, hogy könnyű és gyors a csere. Ha ez egy hátlap le-fel, akksi ki-be-re egyszerűsödik 7 év támogatással, akkor ~10 éves távra megint meg lesz a teló. Mondjuk 2 TB háttértárral 8k30 videófelvétellel.
Érdekes egyébként, hogy későbbi középkategóriás teló ennek a használatnak a 80%-ával is jobban bírta. Most lett cserés az akksija. Lehet, sőt biztos, hogy annak a processzora tud már olyat, amit ez még nem.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Farkassacred #22299 üzenetére
Akkor, nagy valószínűséggel, az átlaghoz képest kevesebbet használtad/használod, így ritkábban is kell(ett) töltened eddig is.
Átlag mobilhasználat esetén, ~25db teljes töltési ciklus összejön egy hónapban. Azzal pedig 1% -kot degradálódik az akku, havonta...A nálunk megmaradt utolsó példányban most cseréltünk megint akkut (3.alkalom), és így ismét visszaállt az újkorában mért üzemidő (ahogy a korábbi akkucseréknél is..), de a használója szokásaival & körülményeivel, most is naponta töltőre kell rakni . Hétvégente 1,5 naponta. 95% -ban, Szintén wireless (lassú) töltéssel használja "ő" is .
A használt APP -ok is megfelelően futnak. Viber -t kivéve, továbbra sincs egyetlen soc.media sem használva.
-
torma99
aktív tag
válasz
Farkassacred #22301 üzenetére
Szó sincs "játékról", öreg vagyok én már ehhez. Munkahelyi appok, pénzügyi appok, kommunikációs appok, okosóra, GPS fejegység szinkron, headset kapcsolat, 2 felhő elérése, két sim. Ezek a nagy fogyasztók. Kocsiban 100%-ban töltőn van gyorstöltéssel, az sem feltétlenül tesz jót neki. Ez van, használva van a teló.
Szerk: Én azt céloztam meg, hogy amikor jönnek az egyszerűbben cserélhető akksisok, akkor egyből veszem is az akkori Note-ot (Ultrát), addig remélem elketyeg. Még 2 év és 1 hónap, S27 Ultra meg csak elfogadhatóbb lesz. 8K videó azért már jó lenne sokszor, illetve az 5G, ahol elérhető.
Szerk2: van egy másik telóm is iphone 15 pro max, ott látszik, hogy a fejlettebb hardver jobban mozgatja a dolgokat.
-
torma99
aktív tag
válasz
Farkassacred #22299 üzenetére
Értelek, de az biztosan nem intenzív nyomkodás és nem lógnak a kapcsolatán adott esetben további eszközök, se nem fut a háttérben több app valószínűleg. 2 teljes töltésnyi energia elmegy nálam szinte minden nap.
-
apaszka
veterán
válasz
Farkassacred #11555 üzenetére
Megvan közben látom....
-
TODI1111
veterán
válasz
Farkassacred #11554 üzenetére
Nova beállítások - Megjelenés és működés - képernyő tájolása.
Kicsit lassabb voltam.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Farkassacred #11554 üzenetére
Meglett végül, a megjelenítési menüpont kimaradt eddig..
Köszönöm a segítséget. -
válasz
Farkassacred #11552 üzenetére
Hosszan nyomsz a főképernyőn...
-
válasz
Farkassacred #11549 üzenetére
Dehogynem. Hosszan nyomsz a főképernyőn, majd ott a beállításokban megtalálod.
-
apaszka
veterán
válasz
Farkassacred #11549 üzenetére
Bízzunk benne, hogy kibír 6-7 évet is! Jó a telefon nem kérdés.
-
apaszka
veterán
válasz
Farkassacred #11547 üzenetére
Nincsen ajándék ebben a világban!
Megvan az ára biza annak is! -
válasz
Farkassacred #11541 üzenetére
Ha van rendes számla, és garancia papír, akkor biztos lesz 1 év, de csak 1.
-
törölt tag
válasz
Farkassacred #11543 üzenetére
1. évben nyugodtan mehetsz a Samsunghoz.
-
törölt tag
válasz
Farkassacred #11541 üzenetére
Sajnos csak 1 év lesz rajta. Volt régebben téma a Bestmarkt is, csak akkor van 2 év, ha mindem Xeh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged