Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fRooStzzZ

    senior tag

    válasz apaszka #10035 üzenetére

    Nekem N5-re volt egy olyan, nem tudom LED-esről van itt is szó, vagy csak egy átlátszó valamiről.
    Az a mágnes nekem azt szolgálta, hogy ne nyíljon ki, mert marha könnyen kinyitódott, de mivel átlátszó volt, és a képen is azt mutatta, tud 1-2 dolgot a tok..
    Gondoltam én..
    Kinyitásnál. becsukásnál nem a zárképernyő volt, hanem be lehetett állítani más "témát", azt hiszem nekem 9 vagy 10 volt, de az csak a kijelzőt állította át, illetve a tokon keresztül világított a cucc.
    Nem is lett volna ezzel baj, csak merítette az aksit, illetve egy kínai oldalról kellett letölteni valami appot, aminek a meglátogatásával már a szgép küzdött vírusveszély miatt. De sokszor beragadt a program, szóval gyalultam is és használtam tovább sima szilikon tokban.
    Mellesleg a tok mellett elvileg kellett volna lennie egy kis papírnak vagy szivacs betétnek, amin egy QR kód volt, azzal lehetett az oldalra ugrani, ahonnan le tudta szedni a programot, de mivel nem fordított nekem a program, kimásoltam az url-t és gépről szedtem le..

    Szóval ha egy féle tokról beszélkünk, akkor sokat nem kell várni tőle. Vírusos oldal, kétes app, az aksi zabálásról már nem is beszélek.

    na itt is van. [link]
    Se hívás felvétele, semmi ilyesmi nem volt, csak egy más féle órát mutatott, ami igen csak béna volt :((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák