- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
Száguldo #7557 üzenetére
Az ACR már nem a legjobb. Call Recorder-t kellene megnéznie valakinek, ugyanis ez eddig mindenhol ment, ott is, ahol az ACR már nem. ACR nálam az egyik frissítés után elkezdett recsegni, úgy, hogy a másik félből semmit se hallottam. Akkor vettem meg a Call Recorder-t, ami tökéletes.
(#7569) kali
Ez így nem biztos, hogy pontos, mert nekem nem jött. Manuálisan rákeresve se, pedig PAN/PAN/PAN.
-
apaszka
veterán
válasz
Száguldo #7557 üzenetére
[] ez erősen készülékfüggö!
Egy próbát megér? -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Száguldo #7557 üzenetére
Én se, ha ezen múlik akkor nem fogok frissíteni.
Marad a 8.1.
Másik telefont meg nem fogok ez mellé venni hogy a hívásokat tudjam rögzíteni.
Mire leteszem a telefont, már azt sem tudom néha jóformán kivel beszéltem..GDPR.. az nem számít bele, hogy ők össze vissza lopkodnak tőlünk mindent?
Vagy rájuk ilyen nem vonatkozik? -
-
rstwingo
tag
válasz
Száguldo #6174 üzenetére
még ne add fel a dolgot
most próbáltam ki ezt a felvevőt és müködik rendesen a PIE-n picit halkabb, de van benne állitási lehetőség amivel lehet feljebb venni, de ha marad alapon, akkor is jó
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.skvalex.cr&rdid=org.skvalex.cr
-
tylerddd
veterán
válasz
Száguldo #4278 üzenetére
Nálam 6:30 volt a csúcs, de akkor még volt benne ~20%. Nekem egyértelműen nem volt még ilyen akkuidővel rendelkező telefonom. 16-17 óra körül ~75%-kal jövök haza úgy melóból, hogy semmilyen szinten nincs visszafogva (push ahol van, értesítések, helyzet minden jön alapból, 4G/wifi végig), egyedül a fényerő van automatán. Hétvégén, amikor egyértelműen többet ba**tatom se tudom lemeríteni egy egész nap alatt, akkor is bírja lefekvésig
-
baladam86
aktív tag
válasz
Száguldo #4281 üzenetére
Az elején egy kicsit csalódott voltam a Note 9 üzemidejével kapcsolatban, ami mára napra teljesen megváltozott.
Adj egy kis időt, és nagyjából a 10-ik teljes feltöltés után fog az akku teljesen beállni.
Nagyban befolyásolják a felhasználói szokások, de videózással/netezéssel simán meglehet a 8-10 óra, erőforrás igényes játékkal viszont előfordulhat a 3-4 óra kijelző idő.
Nekem pont most volt 6 óra kijelzőidő 2 nap használattal, nekem már ez is bőven megfelelő, egyáltalán nem aggódom, hogy tölteni kell, és hogy lemerül, mert jobban bírja, mint ahogy azt várni lehet.
-
válasz
Száguldo #4278 üzenetére
Szia,
Üdv itt, használd egészséggel az új készüléket!
Akkumulátoros időben mérvadóan jobb a Note9, illetve a toll is több extrát nyújt, amellett jobb a kamera, meg a 8.1, az ujjlenyomat-olvasó, a hang (sztereó előlapi), továbbá néhány olyan fejlesztés is van, amit részben csak papíron jobb, mert kihasználni nem nagyon lehet, de gyorsabb például a 4G+ modul is.
Ha 64 GB-ról váltottál, akkor alapban dupla a tár is.
Ezek mellé ha nézem még, hogy erősebb a SoC is, akkor pláne megéri váltani, szerintem legalábbis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged