- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adolfo01 #12073 üzenetére
A DIGI-nél lehet, a Telekomnál csak a 9-essel kapta meg a Note9, de a gyakorlatban még csak teszteli a szolgáltató a funkciót.
A DIGI-nek muszáj üzemeltetnie azt a szolgáltatást (is) - még ha csak teszt jelleggel is - a rossz lefedettsége miatt, a többi szolgáltató viszont nincs rászorulva a sokkal jobb lefedettség okán, vélhetően ezért nem kapkodnak a bevezetéssel. -
TODI1111
veterán
válasz
adolfo01 #9894 üzenetére
Pie van fent nem oreo viszont eddig működött pie alatt is. Lejárt a kulcs gondoltam letöltöm a legfrisebb apk-t és generálok új kulcsot. Innen kezdödött a hiba. Nem sokáig fogok kinlódni vele, mert ha nem indul el akkor megy vissza az adguard (megvásárolt verzió). Reklám blokkolásra használtam csak, de annyira nem izgat a dolog, hogy órákat vagy napokat szívjak vele a reklámblokkolás miatt.
-
Capella
senior tag
válasz
adolfo01 #9877 üzenetére
Oké. Arról megfeledkeztem, hogy Note9-en fel kell tölteni az apk fájlt. Valaki írt már erről korábban.
Nekem Note8-am van Oreoval, és ott még elfogadta a KLM kulcsot, és nem is kellett feltölteni. A 3.1.1.264 verziójú Adhell3 van most telepítve gidanotól. Áprilisban jár le ez a kulcs, meglátom mi lesz utána.
A SABS-nál volt, hogy ELM Development kulcs kellett. -
válasz
adolfo01 #9683 üzenetére
Szia,
Az Odin megoldja, de a sima CSC menjen (ne a Home), ami gyári visszaállítást csinál.
Arra kell csak figyelni, nehogy az első 8.1 verzió legyen - a bootloader miatt , a többi közül bármelyik jó, de gondolom az utolsó lesz használva.
Szerintem jó a 9-es, az akkumulátoros üzemidőm is szuper.
Persze ha valaki használ olyan alkalmazást, ami nincs (még) rendesen optimalizálva az új főverzióra, akkor az okozhat gondot, bár olyankor azt kellene javítani, nem a rendszert. -
válasz
adolfo01 #8688 üzenetére
Vissza lehet tenni a 8.1-et, ha gondolod, de szerintem jobb a 9-es, gyorsabb, több funkciót biztosít, a kamera szoftvere is jobb lett és az akkumulátoros üzemidő is nőtt kicsivel.
Külsős alkalmazások, témák....stb. esetén előfordulhat, hogy nincsenek még rendesen optimalizálva az új főverzióra, de arról nem a 9-es Android tehet. -
mézespálinka
senior tag
válasz
adolfo01 #3979 üzenetére
A routines akkuhasználat miatt egyelőre elengedtem (bár még mindig nem találtam meg amúgy
), viszont ezt az appot megnéztem. Azt nem lehet benne beállítani, mint pl. korábban írt routines-nál hogy pl. este 11-kor állítsa le a netet, ezt azt amazt stb?
Egy duration menüpontot találtam az adott profilnál, de nem igazán esett le hogy működik, mert csak egy adott időt tudok megadni (gondolom bekapcsolástól számítva X óráig tartja fent). Viszont nekem olyan kéne, hogy megadom hogy este 11kor állítsa le amit beállítok, reggel 6kor meg vissza.
Tudtok ilyen beállításról? -
törölt tag
válasz
adolfo01 #2908 üzenetére
Tech2-n sok dolgot beszélnek. Ha Neked elég a 80%,akkor töptsd fel addig, majd 20%-nál tedd töltőre ha tudod. Én ilyenek miatt nem idegeskednék. Gyorstöltés szerintem jobban roncsolja az aksit, nem hiszem, hogy a Samsung megoldása azért lassabb sok konkurensnél, mert nem költenek fejlesztésre. Én vezeték nélküp töltöm, sima töltéssel, éjjel. 4 óra kb amíg feltölt, végig hűvös a telefon(meleg nem tesz jót az aksinak), kevesebbet is van feleslegesem a töltőn.
-
-
Teal'C
veterán
válasz
adolfo01 #2527 üzenetére
Nincs mit ahogy a fórumtárs írta valszeg az volt a gondja hogy fr nélkül felküldte a német romot, bár más készüléken tapasztaltam már ota frissítés után mélyrepülést, de nyomtam fr-t és jó lett sőt talán jobb. Ha samsung cloud al elmented a telót akkor az 98% ban visszatesz mindent, ha megmakacsolja és azt írja nem sikerült akkor újra kell indítani a telefont és újra nyomni a samsung cloud-ot adatok visszaállítására. Én már vagy a 6. telóval költözöm így.
-
Joe.36
addikt
válasz
adolfo01 #2416 üzenetére
Tok az nagyon jó, mindig ha van ezt a fajtát használom, a fólia nekem nem jött be, hiába rakták ott fel, maradt pár kis buborék, és a jobb szélen nem tapadt le rendesen.
Azt mondták várni kell, de szerintem szerdám viszem vissza vagy rakják fel jól vagy adják vissza a pénzt.
Erősen gondolkodom a Samsung Uv-s 15K fólián, láttam S9+-on nagyon szép, csak nem tudom hogy jó e ezzel a tokkal ?
A telefon nagyon jó egyébkénteddig a legjobb !
Ezt a [töltőt] használom hozzá, olcsó a célnak megfelel, éjszaka szépen feltölti.
Tmobil-vettem erre most 1 év a garancia ? Vagy regisztrálni kell a +1 évért a Samsungnál ?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
adolfo01 #2416 üzenetére
Meghoztad a kedvemet egy kis kísérletezéshez.
Nekem is neo flex van fent első nap óta, tökéletesen. Az első darab felhelyezése hibátlanul sikerült, semmi buborék, széleken sincs hiba, az a pár apró víznyom meg eltűnt maradéktalanul másnap reggelre.
Viszont!!!
A toll sokkal kevésbé csúszik rajt, kényelmetlenebb a használata. Összességében elég jónak mondanám mert alig észrevehetően ront csak a kijelzőn, ismerősők telefonján amiket láttam fóliákat a legtöbb az vállalhatatlanul rontotta a minőséget. Ugyan akkor hiányzik az üvegsége föleg tollal. Neo hybrid tok.
Néztem a Spigen Glas.tR 3D Curved üveget, eléggé lehúzták az értékelések...
Amit még vettek páran ESR alig jobb valamivel.
Viszont találtam egyet ami nagyon magasan értékelt, ráadásul olcsóbb is valamennyivel: TOZO Samsung Galaxy Note 9 Screen Protector Glass
Rendeltem is egyet, majd beszámolok pár nap használat után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest