Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
szilasz007 #21777 üzenetére
Szuper, köszi!
-
válasz
szilasz007 #21539 üzenetére
Másodjára segített, így már látja a Note a tok nyitását-csukását.
Köszönettel: MaCS
-
szilrobi
aktív tag
válasz
szilasz007 #21523 üzenetére
Ilyen nincs egy szervizben, amit megrendeltél, az már a tiéd, ki kell fizetni. Ha garanciás javítás volt, akkor jóvá írják. Előleget kérjenek, az lenne a sima ügy.
-
gerner1
nagyúr
válasz
szilasz007 #21516 üzenetére
'Ez' melyik SES -ben volt?
-
Somatom
veterán
válasz
szilasz007 #21366 üzenetére
A 2 SIM miatt az enyémben sincs, de nem is hiányzik. Így is van még cirka 200GB szabad helyem.
-
OFF
csendes tag
válasz
szilasz007 #21361 üzenetére
Gondolok rá!
Az enyém 1éves, amikor vettem akkor tudtam ez lesz.
Mégis ez mellett döntöttem nem a 10 lite mellett.
Czimborám Note3-a a mai napig tökéletesen működik, még akksi cserére sem szorult... -
tylerddd
veterán
válasz
szilasz007 #21354 üzenetére
Én azt hittem, hogy egy stockhoz közel álló rendszer jó lehet. Na ez megdőlt a Mi A1 esetében, amin AndroidOne volt. A OneUI egy felüdülés volt azután, én őszintén nagyon szeretem. Még nagyon régen volt Xperia ray telóm, azt kb. 3 hónap után eladtam. Akkoriban, lassan 10 éve, egy független készüléknél a 100k nem annyi volt, mint ma. Ennek ellenére nagyon gyenge volt a kamera, lassú, akadozó szoftver, nem szerettem. Utána a komolyabb eszközeikről jókat olvastam, de akkor már iPhone-om volt, amivel nagyon elégedett voltam. Itt androidon azt tapasztalom, hogy egy népszerű készülékre jobban odafigyelnek, akár még kiegészítők terén is. Tehát én egy alternatív vonalnak érzem a Sony-t telefon téren, ami nem biztos, hogy rossz, de nem is biztos, hogy előny.
-
petymeg
addikt
válasz
szilasz007 #21337 üzenetére
Drágább csere alkatrész, mint egy jó állapotú használt Note 9.
Itt amúgy 70 munkadíjjal együtt.
-
Pxs
aktív tag
válasz
szilasz007 #21337 üzenetére
Köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz
szilasz007 #21283 üzenetére
"SES-be is csinálták volna, de csak akkor, ha ott hagyom a telefont és majd akkor rendelnek aksit"
Az lol ...
-
juuzer
addikt
válasz
szilasz007 #20663 üzenetére
Igen, sajnos én se tudom, hogy mennyire fog hiányozni a cerka :/
Jegyzetelni vagy tényleg valamit gyorsan leírni baromi jó (volt). -
Somatom
veterán
válasz
szilasz007 #20661 üzenetére
Használatra nekem egy tollas Fold lenne a tuti, de a használatba az is beletartozna, hogy két hetet zötykölődne a napon, a kamion szélvédőjén. Erre még a Note -ot is sajnálom, nem hogy egy Foldot.
-
Somatom
veterán
válasz
szilasz007 #20451 üzenetére
Ráadásul a pro verzió Tasker plugin.
-
válasz
szilasz007 #20312 üzenetére
Köszönöm!
Megnézem a Gen8 (UFO) Civicben, ami szintén nagyon lapos szélvédős.
MaCS
-
válasz
szilasz007 #20305 üzenetére
Köszönöm! Erre még nem is gondoltam!
Amúgy én is balkezes vagyok, úgyhogy a bal oldali elhelyezés nem is lenne rossz, de az A oszlop a GPS-nek nem kavar be? (Elvben mondjuk nem szabadna neki...)
Köszönettel: MaCS
-
cdl
senior tag
válasz
szilasz007 #15881 üzenetére
Felment Nekem is, minden rendben vele. XEH.
-
cdl
senior tag
válasz
szilasz007 #15757 üzenetére
Akkor számomra ez egy nem ajánlott készülék.
-
petymeg
addikt
válasz
szilasz007 #15535 üzenetére
Nem használok flip tokot, nem tartom praktikusnak. Sima tok+üveg, ez kellő védelmet ad.
-
válasz
szilasz007 #15535 üzenetére
Én folyamatosan szívok a flip tok autós tartóba tételével. Több márkás, elvben jó megoldás után végül valami noname tartó vált úgy-ahogy be -- ennek majdnem olyan hosszúak a pofái, hogy nem akar kiugrani belőlük a telefon.
További előnye, hogy nano-tapadókorongos, és így meglepően jól tapad az érdes műszerfalra is.De valami jobb bölcsőnek és is örülnék, mert mire sikerül befogatnom a telefont, az edge szélét összetapogatva érdekes műveleteket hajtatok végre vele.
MaCS
-
petymeg
addikt
válasz
szilasz007 #15528 üzenetére
Szia! Én ezt használom már a második kocsiban, meg a negyedik telefonnal. Ettől jobb megoldás szerintem nincs.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Én annyira nem erőltetném kocsiban a vezetéknélküli töltést.
Egyrészt pl navigáció közben kizárt, hogy akár szinten is tudná tartani...
Amúgy spigen.hu én onnan vettem tartót és egészen megfelelő.
-
apaszka
veterán
válasz
[link] Én igaz a régebbit használom sok éve ,de még nagyon tuti!
Van Tappancs ,és rendeltem hozzá CD slot kiegészítőt annó!
Az (anya ) eltört ,de ingyen küldtek 2 év után 3 db-ot !
Szóval jó a tapasztalatom nekem ezzel a márkával !Mivel sok vacak gagyit kipróbáltam,és még a Note 3 kiesett belőle,azóta ezt használom!
Látom jön a QI töltős verza!
Szerintem hamar meglepem vele magam! -
Saccco
nagyúr
válasz
szilasz007 #10674 üzenetére
Én meg nem fogok fizetni az artisjusnak egy vasat se, úgy, hogy közben semmilyen jogvédett tartalmat sem tárolok a memóriakártyákon.
-
BazsiBazsi
aktív tag
válasz
szilasz007 #7755 üzenetére
Köszi a választ
Tetszetős mindenképpen, zártsága kissé taszít ha lenne 8 gigás modell rendes árban(300+ omg) akkor best buy lehetne számomra. Igaz, vannak kis gsm-es helyek ahol meglehet olcsóbban kapni. Mennyire vannak rá teljes értékű programcsomagok? Te mire használod specifikusan?
-
BazsiBazsi
aktív tag
válasz
szilasz007 #7753 üzenetére
Dex-en keresztül linuxot hogy tudsz futtatni? Elsősorban emiatt érdekel a telefon, plusz kipróbáltam egy samu boltban az S4et dexel, 8 nyitott lap után a böngésző és mellette minden nyitott alkalmazás bezárult és visszadobott az asztalra. Amúgy amire nekem kell tökéletes lenne és nem kéne asztali/laptop(ha menne).
-
axlfsi
veterán
válasz
szilasz007 #6892 üzenetére
Ezt root nélkül még mindig nem képes megoldani egy alkalmazás sem, igaz?
-
axlfsi
veterán
válasz
szilasz007 #6859 üzenetére
Nem vagyok egy hater, de ezt most én is lepontoznám; hol az a bolt és az alkalmazás? (Galaxy Apps? Ott nem tálaltam elsőre...)
Egyébként vajon me site jó és mitől "Neurális"? -
korimv6
aktív tag
válasz
szilasz007 #4780 üzenetére
Köszi. Egyelőre dekorossal rakattunk rá fóliát, így viszont nagyon csúnya az eleje.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
szilasz007 #4570 üzenetére
Rendben. Köszönöm!
Egyébként látsz benne potenciált?
Kiválthatja idővel az mindennapi PC-s munkát? -
B.Ricsike
őstag
válasz
szilasz007 #4560 üzenetére
Szia.
Engem mindenképpen érdekelnének a további tapasztalataid is a Linux for DEX-el kapcsolatosan.
Szivesen olvasnék egy rövidebb tesztet is, hogy mi mindent lehet vele elvégezni, tényleg minden asztali alkalmazás normálisan működik-e vele stb stb. -
B.Ricsike
őstag
válasz
szilasz007 #4320 üzenetére
Pont egy ilyen cikkre volt szükségem!
-
válasz
szilasz007 #3025 üzenetére
Szia,
Külsőre sok különbség nincs, mert itt alapesetben mindegyik csevegő (legyen az Google, Samsung, Telekom...stb. RCS) az üzenetek alkalmazásba van integrálva.
Ha a megnyitott üzenetek alkalmazáson belül lapozok át a beszélgetésekből a jobb oldali névjegyzékhez, akkor ott a névjegyhez tartozó fénykép, vagy annak a helyét jelző betű jobb alsó részén megjelenik egy kékes pötty azoknál, akiknél aktív a szolgáltatás.
Ha azt nem nézem és csak elkezdek írni/válaszolni valakinek, akkor aktív szolgáltatás esetén kék színű lesz a küldés ikonja:
Nem aktív szolgáltatás esetén pedig zöld, ekkor SMS/MMS lesz elküldve:
Fontos még, hogy az üzenetek kapcsolódó beállításában engedélyezve legyen a speciális hívás és üzenetküldés, valamint az alapértelmezett üzenetküldési típusnál ne legyen szöveges/multimédia opcióra korlátozva, mert akkor csak a fizetős SMS és MMS engedélyezett.
-
Saccco
nagyúr
válasz
szilasz007 #2498 üzenetére
DEX-hez van ajánlott csatlakozó/kábel/adapter? Esetleg az első Ali/Ebay-es megteszi?
-
Anulu79
addikt
válasz
szilasz007 #1179 üzenetére
Köszi! Azt hittem, hogy van erre megoldás gyárilag. Én legalábbis látok benne igényt magamon kívül.
-
Capella
senior tag
válasz
szilasz007 #589 üzenetére
Ahhoz a fiókhoz nem lehet hozzáadni, amelyikre korábban másik készülékhez érvényesítettél ilyen promóciót. Így emlékszem, így tudom.
Ha egy másik mail címre létrehozott fiókra aktiválod, akkor arra meglesz a plusz tárhely.Érdekes, én a Note8-am 100 GB-ját érvényesítettem már, mégis néha dob egy üzit, hogy járna 100 GB és aktiváljam. De nem nyomtam rá, hogy mi lesz. Ezt sem használom ki.
-
Blizzardking
őstag
válasz
szilasz007 #350 üzenetére
"4-en toltunk egy csoportképet és ott pl a cerka segített, hogy ne az állammal legyen tele a kép. "
-
válasz
szilasz007 #284 üzenetére
Jaja, ez a Samsung Pass rohadt jó. Bármihez megjegyeztetheted vele a loginedet, és nem csak weboldalakhoz, hanem appokhoz is, majd elég csak ránézned a telóra, és máris megvolt a login. Egyébként Oreoval S7-en is működik, de ott persze csak ujjlenyomatot tud használni, íriszt nem.
-
pleslie82
tag
válasz
szilasz007 #280 üzenetére
Félóra csúszással nekem is megjött!
Most ezerrel megy a költözés S7Edge-ről. Plusz még a Gear meg Level U szinkronizálása....nem kis meló.Azért eszembe jut amikor Nokia E52-ről váltottam Note 1-re...na az egy komoly váltás volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Google Chromecast topic
- lezso6: Dasu Auto
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Vicces képek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
- iPhone 13 Mini éjfekete/81% akksi
- Xiaomi 12T Pro 5G 8/256 GB fekete
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest