- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tylerddd
veterán
válasz
apaszka #18284 üzenetére
Nálam prioritás szerint kerülnek az oldalakra az alkalmazások, a leggyakrabban használtak ezen kívül még alulra is, hogy egy kézzel is el tudjam érni őket. A másodikon már mappázva is vannak, a harmadikon vannak a játékok. Ezt az egyszerűséget én iOS-ről hoztam úgymond, nekem az kell, hogy feloldás után egyből ott legyen minden kéznél, ne sokat kelljen még nyomkodni.
Amiket linkeltél képeket (íróasztal, Suzuki) jópofák, de nekem totál kaotikus az elrendezésük
Lehet elsőre meg sem találnám, amit keresek!
-
-
tetova
tag
válasz
apaszka #18200 üzenetére
Azt nem értem, hogy ha ennyi probléma van a telekomos rommal, miért nem rakjátok fel a függetlent? Én semmilyen negatív változást nem tapasztalok egyik frissítés után sem, inkább egyértelműen pörgősebb a teló. Korábban is írtam, hogy számomra eleve érthetetlen, miért van a két rom között ekkora különbség? (Értsd: a telekomos rom majdnem 1 gigával kisebb!)
-
gjoco1
addikt
válasz
apaszka #18075 üzenetére
Minden bizonnyal szerintem ugyan az,vagy nagyon hasonló. Hiszen,mint tudjuk,ami nem Kínai az hamisítvány.
Nekem a haver az előbb egy fél órája tette fel 3500. Rendeltem volna,de az sem sokkal olcsóbb......Oké fél ár.
[link],de mire megjön....
Így védve vagyok.Illetve az kijelző.
Csütörtökön még megy rá a ClearPlex a hátlapra és pacsi.
Nem iszok-nem csajozok,így a telcsire meg a kocsira költök. -
gerner1
nagyúr
válasz
apaszka #17977 üzenetére
Te, a jelenlegi OXM firmware -rel a készülékeden, nem 10 -es droidon vagy ?...
-
Somatom
veterán
válasz
apaszka #17860 üzenetére
Maximálisan egyetértek. Én sem foglalkozom ilyesmivel. Használom és kész. Ha odalesz, akkor majd kicseréltetem. Nálam nem is nagyon szempont az akkuidő. Max. pár órát kell kibírjon töltő nélkül és van powerbankom. Ki is van kapcsolva minden energiatakarékossági hókuszpókusz.
-
Somatom
veterán
válasz
apaszka #17852 üzenetére
Vajon egy felhasználói jogosultságú alkalmazás hogyan fér akku infókhoz? Csak az OS által kínált API -kon keresztül kérhet le adatokat. Sem a kernelhez, sem a töltésvezérlőhöz nincs közvetlen hozzáférése. Vagyis, a mutatott adatai nem pontos mérési eredmények, hanem következtetések. Ezért kell neki több ciklus. Kb. olyan pontos, mint a meteorológiai előrejelzés az esti híradóban.
-
válasz
apaszka #17825 üzenetére
Ez az én véleményem...
Semmi értelme 85%-ig tölteni az akkumulátort. Elsősorban a telefon van értünk és nem fordítva.
Nem is beszélve arról ,hogy a felső töltöttségi tartományból és az alsóból is buksz 15-15%-ot, ami elég sok SOT-odba kerül.
Ha tönkre megy az akksi, elmész a kedvenc fehérvári Samsung boltodba és tizenpár ezer forintért kicserélik és használod tovább boldogan. ( Vagy ha a 2 éves gari lejárta előtt netán beégne a kijelző, akkor ingyen jár az akksi)
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
apaszka #17825 üzenetére
Ez világos. De, az a teljes akkukapacitás 85% -ánál lenne reális. Azt hogyan tudnád meg? Amikor a teló 0% -ot mutat, az az üzemi állapot 0% -át jelenti, nem pedig az akku kapacitás 0% -át, azaz a mélykisülést. Ugyanígy a 100% is az üzemi töltöttség plafonját jelenti, nem az akku kapacitásáét.
-
Prien
addikt
válasz
apaszka #17745 üzenetére
...és a Bixby Routine? Nem próbálod ki? Pie-on már elérhető.
Én elvagyok jelenleg ezzel NiceLock Routines-al, van 4 profilom (otthon/munka/töltés/alvás) , ezeket használom.
Elképzelhető, hogy ha nem lenne átfedés a profilok között, akkor lokalizáció alapján is működne 1-2 profil - ezt majd még tesztelgetem munkába menet.
A főzött romokat pont nem ajánlanám, egyrészt tökéletest még nem láttam (valamelyik funkció nem működik vagy bugos), másrészt épp most szívtam egy knox ugrasztott J7 telómmal, mert nem kapcsolható rajta az inkognító mód emiatt a Samsung böngészőben.
Szóval a Samsung beépíti a knox figyelőt a szoftvereibe, ki tudja a jövőben melyekbe még. Aztán nézhet az ember, hogy ez se, az se működik megfelelően. -
Prien
addikt
válasz
apaszka #17734 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy magától nem nagyon aktivál semmit, kell neki a segítség.
Ha megcsináltad a profilokat, azokat elindítod, akkor megcsinálja, működik, de amikor már magától kellene valamit csinálni, pl.a megadott helyen bekapcsolni ezt-azt, az nem megy, ahogy tapasztaltam. -
thedarkfox
senior tag
válasz
apaszka #17653 üzenetére
Pl.:
Task Changer - alkalmazásváltó "menüt" vissza lehet vele varázsolni függőleges lapokra (nekem ez az oldalra lapozós q*rvára nem jön be)
QuickStar - óra áthelyezése jobbra/középre/balra, de számos több dolog is állítható vele...Én ezt a kettőt preferálom, kikell őket próbálni hátha van ami hasznos. Régebben végignéztem az összeset, de már nem emlékszem....
-
Pxs
aktív tag
válasz
apaszka #17522 üzenetére
"On Android 10, the camera on the Galaxy S10 and Galaxy Note 10 allows one to set the ISO to 3200 and the shutter speed/exposure to 30 seconds."
Na, ezt mi a répáért nem lehet megoldani Note 9-en is, a mostani 10 mp. helyett?
Az lenne az igazi nightmode... -
Zsolto
őstag
-
tylerddd
veterán
válasz
apaszka #17374 üzenetére
A képet miért nem hosszú nyomás és kép mentése módszerrel csinálod? A szöveget képként akarod menteni vagy kijelölöd, mint mondjuk Word-ben?! A böngészőben csíptetővel nem tudod lekicsinyíteni az oldalt?! A Samsung Internet olvasói módban remekül illeszti a szöveget az oldalhoz és nem lóg le az edge-re olyankor a szöveg. Igaz, ez meg nem mindenhol van. Ha legközelebb beleszalad valamelyikőtök ilyen oldalba, küldjétek már át a linket, megnézném, hogy meg tudom-e oldani.
-
bacus
őstag
válasz
apaszka #17234 üzenetére
Nekem sem jön, de mondjuk nem igen zavar. Az igen, hogy rettenetesen merül a telefon, nem bír ki 20h-nál többet, a képernyő idő nincs fél óra.. (itthon vagyok persze, ahol sztem a telenor nagyon gyér, volte-t ki kellett kapcsoljam, mert állandóan szaggatott, megszakadt a beszélgetés.)
Szeretem ezt a telefont, most minden úgy működik, hogy ha megállna a fejlődés akkor sem lennék boldogtalan, nem hiányzik semmilyen funkció, de az üzemidő, az botrányos... 9 hónapja vettem kb a készüléket, már a 9es droiddal MM-ban, az üzemidő sosem volt 1 nap felett jelentősen. A note4 1 éves koráig 2 napot bírt...
-
gerner1
nagyúr
-
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged