- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foszlock00
csendes tag
válasz
Zsolto #22068 üzenetére
Szia!
Bem, nem lett. Engem nem néha, hanem mindig ez van mindenkivel, de csak az alsó mikrofonnal van baj mert kihangosítva és videó hívásoknal nincs gond, ott ugyebár a felső mikrofont is használja. Teljes pucolás nem segített, visszaállítottam gyáriba, de semmi javulás.
-
-
korimv6
aktív tag
válasz
Zsolto #14542 üzenetére
Szia.
Pár embernél már előjött. Garanciában javítja a Samsung. Kivéve, ha bármilyen sérülés van a készüléken, szerintük még a hibás töltő is ide tartozik, akkor a garanciális szerződésre hivatkozva megtagadják. Nekem a kijelzőm sarka van eltörve, ezért meg is tagadták a kamera és Spen cserét. Hiába mondtam, hogy nem érdekel, ha nem lesz vízálló, illetve, a hátulját kell bontani a cseréhez, megtagadták a javítást. Még az Spent sem voltak hajlandók cserélni. Azért ennyi pénzért mást vár az ember. Egyszer Asus Padfone-nal már leszivatott a TMX, azóta nem is vettem semmilyen Asus terméket, de ezt most a nagy és überfasza Samsung is elérte. Ja, és a végére jött még egy csavar. Hétfő délután kaptam az elutasító mailt, hogy előbb javítassam meg a készüléket, utána megcsinálják gariban. Másnap reggel jött az sms a postától, hogy aznap azaz kedden kézbesítik a készüléket. Tehát eszük ágában sem volt megvárni, hogy kérem-e a kijelzőcserét. Ja, és a végén sikerült beszélnem egy értelmes emberrel is, aki közölte, hogy a kijelző cseréjére árajánlat is készült, és csodàlkozott, hogy nem kaptam meg. Amúgy 66e forint szerepelt benne, új akku és hátlap beszerelésével együtt. Ennyiért persze, hogy megcsináltattam volna. De akkor küldjem el megint, kicserélik a kijelzőt, visszaküldik, majd egy harmadik kanyarral megcsinálják a garanciális javítást. Nem is értem, mi folyik itt a TMX-nél és Samsungéknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged