-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
icecave #10724 üzenetére
Én is.
Írtam nekik és személyes átvételi lehetőség után érdeklődtem, de még nincs válasz.Közel egy olcsóbb telefon árát költöttem védelem kipróbálásra. Ez még belefér. Még ha itthoni gyors átvétel lenne és megoldást nyújtana mondjuk 5-6 hónapig , hát nagy dolog lehetne. De sajnos mióta a kijelző széle ívelt, nem találtam egyre sem 100%osan jó megoldást!
-
apaszka
veterán
válasz
icecave #10722 üzenetére
kép link
Gondoltam a sok fólia téma felhozása ezt a friss reklámot elbírja. Bár érdekes benne, hogy fólia és üveg kombinációjaként említik! Hajlítható üveg? Samsung megvenné öket azonnal 🤣Én rendeltem pár típust {nem ezt} újra. Még nem jött meg, de majd mutatom.
Az utolsó fólia mit rendeltem és felraktam, még bírja, de van pár kis karc rajta már.
Viszont nem jött fel és ívelt a széle!
De nem 100%os mert karc lett rajta. Pedig vigyázok rá és soha nem volt ilyen még! -
-
axlfsi
veterán
válasz
icecave #10525 üzenetére
Én anno használtam (talán Spigen(?)) fóliát a gyorsboltból, pár nap alatt egész szépen elmúlt a szivárványosodása, de baromira(!!!) akadozott rajta a ceruza, az üveghez képest ...
Azóta inkább veszek "dómglásszt" kintről, nem 15-ért, hanem 1-2-3 ezerért 1-2-3 darabot és cserélem sűrűbben. Hibátlan megoldás (számomra) és még a kijelző is védve maradt.
-
válasz
icecave #10227 üzenetére
A HD-t akkor írja ki, ha minden ponton adott a VoLTE, tehát nálad, a hálózaton végig és a másik félnél is.
Ha nálad adott, de a másik félnél nem, akkor te a központig 4G-n telefonálsz, abból látod is a telefonodon, hogy marad hívás közben 4G-n, de a központtól a másik félig már csak 3G-n vagy 2G-n megy a hang.
A 3G HD nem jelzik külön a telefonok.
A 4G hanghívás/VoLTE HD hangminősége jobb, mint a 3G HD-nek. -
Capella
senior tag
válasz
icecave #10219 üzenetére
Vagy ők kamuznak, vagy én tévedek.
Én abból indultam ki, hogy az enyém csak a szélen tapad, és azt feltételeztem, hogy ugyanez a típus a Note9-hez is dettó. Ettől még valóban fejleszthettett volna a Nillkin a Note9-re teljes felületen tapadó kivitelt.
Azonban nem tűnt fel, hogy a gyártó a honlapján a full glue-t említené, pedig nyilván ebben az estben szokták.
Most a full glue-ként is rákeresve csak az Edigital említ CP+ Maxhoz full glue-t, többi helyen full screen van. Az meg nem ugyanaz.
Ja, és a pontmátrix említése egyértelműen a szélen tapadó üvegre utal. Ergo, szerintem az Edigital kamuzik. Vagy téved. -
-
válasz
icecave #10068 üzenetére
Befolyásolhatja az is, fejlődnek a SIM kártyák az évek során, ezért időről időre érdemes kicseréltetni akkor is, ha egyéb oka nincs.
Nekem kérés nélkül küldött a Telekom új SIM kártyát a Mate 10 Pro rendelésekor 2017. novemberében - az akkor használt ~4 éves lehetett, az iPhone 5s vásárlásakor váltottam nano méretre -, azóta azt használom a Note9-ben is, a bő egy éves SIM még nem mondható réginek. -
Teal'C
veterán
válasz
icecave #9829 üzenetére
Én egyszerűen kütyüfanatikus vagyok max 3-4 hónap és kell az új
De pl nagyon kivancsi vagyok a kamerára meg arra hogy mennyire zavaró a lyuk mivel én rengeteg tartalmat fogyasztok film, sorozat, youtube.Es ha nem viszik el a Note-ot hamarabb egy kicsit megvizslatom egymás mellett is.
-
válasz
icecave #9297 üzenetére
Nem karcolódik könnyen, én nem használok fóliát, sem fix tokot és 5 hónap alatt nem keletkezett rajta karc vagy bármilyen sérülés. (Más kérdés, hogy az elmúlt héten csak egy pillanatra nem figyeltem a telefonra az ismerőséknél - mellettünk volt letéve a készülék a tatyójára, mert előtte pont mutattam azon valamit a havernak -, a kislánya beviharzott a szobába és odacsapta hozzá, majd áttolta azon a fémből készült játékát, aminek nyoma maradt, egy 1 mm-es horzsolás keletkezett a kijelző egyik oldalán a lekerekítésen. Nem annyira látható szemből a lekerekítésen, ráadásul eléggé alul is van, de engem tudatilag zavart, ezért eladtam és vettem egy újat, teljesen azonosat az előzővel még színben is, csak ez már nem TMH, hanem XEH. Nem kértem ugyan, de erősködtek ismerősék és anyagilag kárpótolva lettem.)
-
-
apaszka
veterán
válasz
icecave #9187 üzenetére
Már gondolkodtam azon, hogy lemondjam a családi csomagot is. Vannak frissítések mik nagyon elvannak rontva náluk.
Nem a pie miatt van 💯% !
Nexuson ,Note3-mon,Iphone-on, és Xiaomi-in is! Ezek vannak a családban és mind ezt produkálja online mod_ban némely frissítés után. Mivel gyakran frissítik, így változó.
De már felhívtam és a figyelmüket erre a hibára.Szóval szerintem nem a telefon és a 9es verzió hibás ezért.
Kapcsold ki az online módot és szerintem jobb lesz.
Persze e szolgáltatás legnagyobb előnye a folyamatos kapcsolat...Szerk;
kali
Nálam sincs soha nincs kikapcsolva a bt, az nfc, és semmi kapcsolódási lehetőség!
Mivel automatizáltam a tartózkodási helyeimet tag-okkal már a note 3 óta, így ez ügyben jók a tapasztalataim a friss Android verziókkal. Egyre jobbak és kevésbé éhesek!
BT is már szinte tökéletes, mert régen azért ette az aksit ha kellett ha nem.
Nagyon jó az aksi időm. -
válasz
icecave #9184 üzenetére
A Spotify passz, azt nem használom, de úgy általánosságban nem tapasztalom, hogy a bluetooth kapcsolat többet fogyasztana, a csatlakoztatott óra mellett a készenléti idő sem rosszabb, ha a házimozihoz csatlakoztatom a telefont és használom, akkor sem kér többet, sőt!
Lehet, hogy tényleg csak a Spotify nincs rendesen optimalizálva az új főverzióra. -
válasz
icecave #8914 üzenetére
Az AOD nálam nem aktív (az okosóra miatt nem látom értelmét), viszont nekem is mindig látótérben van a telefon, általában hamarabb észre is veszem hívás, SMS...stb. érkezésekor a felvillanó képernyőt - a hangot sokszor nem is hallom, mert fejhallgatót használok a zenehallgatáshoz -, mire 1 - 2 másodperc elteltével az óra jelezni/rezegni kezd, de indokolatlan felvillanást tényleg nem tapasztaltam a bő 2 hét alatt, mióta a 9-est használom.
-
válasz
icecave #8850 üzenetére
Igen, akkor mutatja csak a TMH is már, de a XEH verzión még akkor sem jelenítette meg.
A 9-es újítása ez a csak lenyitott értesítési sávon megjelenő bizonyos ikonok, írják is a korábban linkelt útmutatóban:
Egyes állapotjelző ikonok csak akkor jelennek meg, ha kinyitja az értesítési panelt. -
-
-
Capella
senior tag
válasz
icecave #8282 üzenetére
Ugyanannál a Sony MDR-1000X fejhallgatónál a Huawei jelzi a töltöttségét ikonnal, a Note8 meg nem.
Persze ez is bemondja, ha megnyomom a gombot, hogy all/medium/low, de az ember azt nem mindig nyomogatja, a telefon kijelzőjére viszont többször is ránéz, a Bluetooth ki-be kapcsolásakor meg tuti.
Nem mondom, hogy nem lehet nélküle meglenni, de ha már van ez a jelzés opció, hát mutassa csak.
Azután lehetnek olyan eszközök, amik nem adnak ilyen visszajelzést, a telefonon meg látszana.Annak nem fogok örülni, ha nem mutatja majd a csak bekapcsolt Bluetootht a Pie. Nálam nincs állandóan bekapcsolva, csak a használat idejére. Ha nem felejtem el kikapcsolni.
-
Capella
senior tag
válasz
icecave #8274 üzenetére
Van ez a mizéria, hogy mikor jelenik meg a Bluetooth ikon a Pie alatt, mikor nem.
Az meg Samsung nyűg lehet talán, hogy nem jelzi külön töltöttségikonnal a kapcsolódott Bluetooth eszköz akkutöltöttségét. Pedig valahol hallottam, hogy mód lenne rá.
A Huawei P10 Lite pl. kijelzi, és szerintem ez nagyon hasznos.
A Note8 nem jelzi, ahogy látom a Note9 sem. Ha Pie, ha nem. -
-
válasz
icecave #8190 üzenetére
Az akkumulátor megjelenik, illetve a százalékos érték is bekapcsolható, de ha valamelyik takarékos mód aktív, annak a külön jelölését csak lehúzott értesítésnél jelzi - igaz ez az adat takarékos módjára is -, korábban, illetve a Telekomos firmware verziónál nem így volt, hanem mindig kijelezte.
Amúgy jó a rendszer, gyors és gördülékeny, a feloldások animációja gyorsabb is lett.baladam86: Igen, néhány ikon furcsább lett, meg valamelyiknél a kiírás (elválasztás) nem az igazi, de nem sok ilyen van szerencsére.
-
válasz
icecave #8188 üzenetére
Az NFC-t a XEH firmware verziók sok más Samsung telefonon sem mutatják semmikor sem, de azt még csak kibírnám valahogy, a nagyobb problémám most az, miszerint a bluetooth, valamint az akkumulátor és az adat takarékos ikonja direktben nem jelenik meg, hanem csak akkor, ha lehúzom az értesítési sávot.
A rezgést és a néma módot mindig mutatja. -
törölt tag
válasz
icecave #8177 üzenetére
Töltsd le a drivereket is(google: samsung mobile driver).
A ROMban kicsomagolva lesz 5 fájl, mindegyiket értelemszerűen be kell tallózni. 2 CSC közül a Home nem törli a személyes dolgokat, a sima igen.Download módba nekem úgy ment be, hogy kikapcsoltam, usbt rádugtam, majd bixby+hang le+power.
Van egyébként leírás a romnál:
Én most a 8.1-et rakom vissza, és inkáb OTAn frissítem.
-
törölt tag
-
Teal'C
veterán
válasz
icecave #8021 üzenetére
De van a beégés garanciális probléma. Nekem már volt bent telefonom 4 nappal a garancia lejárta előtt ráadásul EU 1 év garis, és szó nélkül cserélték sőt mivel kerettel együtt van így az is új lett de még az akksi is mivel azt meg nem lehet 100% biztonsággal eltávolítani és beszerelni. Egy ajándék gyári szilikon tokot is kaptam mellé.
-
apaszka
veterán
válasz
icecave #7927 üzenetére
A "valódi bőr " elárulom neked nem olyan tartós,mint sok "műbőr"
Minőség számít!Én nem vennék pl bőrös autót! Én ezekbe majd 20 évig csináltam a huzatot ikább jó szövet!Porsche,AMG,Merga,BMW,Audi...felső kat!!
Volt,hogy a kényesebb részeken,kiváltottuk műbőrrel a részeket,mert jobban bírjapl asz ülőlap szélein! . A "kinézete egyforma" csak szakember külömbözteti meg!
Szóval az,hogy igazi bőr ,,,,én nem örülnék neki! Egy ennyire vékonyított marhabőr semmi idő alatt kiszakad!
Egy 0,4 es "műbőr" ? Jobb lehet ha jó helyről való!De offba rakom mert nem ide való!
-
Ck.
addikt
válasz
icecave #7786 üzenetére
Még túl korai bármit is nyilatkoznom, de majd egy kicsit hosszabb használat után én is leírom a véleményem .
Egy kérdés viszont lenne. Be volt lakva már a telefon de csináltunk egy visszaállítást, előtte google és samsung felhőbe minden elmentve. Majd a visszaállításkor mind a google, mind pedig a samsung mentéseket is visszaraktuk. Kérdés, hogy van-e értelme mindkét helyre menteni majd onnan visszaállítani. A leírás alapján ugyanazokat csinálja, névjegyzék, üzenetek stb. Ilyenkor nem kavarodik össze, hogy mindkét helyről ugyanazt a tartalmat másolja vissza? Nem fognak duplikálódni a dolgok?
Egyébként pont a főképernyő beállításait, ikonelrendezéseit nem hozta vissza, a legpöcsölősebb részt. Arra van megoldás? -
zack
nagyúr
válasz
icecave #7642 üzenetére
Lehet maradni Androidon, csak biztosítással. Amikor letelik a gari idő + 1 év, addigra 100k sem fog érni, és itt már egyébként se lenne kifizetődő javíttatni, mivel egy kijelző csere a telefon ára lesz.
Elsősorban ez addig érdekes, amíg az új Note nem jelenik meg, ami 1 év. Utána bezuhan az ára. Addig viszont él a biztosítás. Tehát 1,5 évig kényelemesen használható roottal. Egyébként is cserélnéd az újra 2 év után, hiszen a frissítések miatt "köteleznek" az új telefon megvételére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest