- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
válasz
raven24 #10399 üzenetére
Szia,
Ahogy Kali írta a kommented alatt, mindenkinél máshogy alakul az akkuidő, lehetnek egészen szélsőséges esetek is 2 felhasználó szokásai és beállításai alapján.
Az én használatommal 1 nap intenzívebb nyomkodás ~8 óra SOT, 2 nap kevesebb nyomkodás ~4,5 óra SOT.
Amit észrevettem, és nagyon meríti, ha belső tárhelyre letöltött (legtöbbször fullHD) filmet/sorozatot nézek MX Playerrel közepes fényerőn, akkor 2-3-szor gyorsabban merül, mintha Youtube Vanced alkalmazással néznék bármit, 1080p/1440p felbontáson, szintén közepes fényerőn. Utóbbi esetben a merülés hozzávetőlegesen 1-2% 10 perc alatt.
Meglepő volt azt is tapasztalni, hogy 15% alatt még kevésbé merül, mint addig merült, amikor maradt 4% az akksiban, 15-20 percet biztosan tudtam volna még videót nézni.
-
-
válasz
raven24 #10399 üzenetére
Szia,
Nem mindegy a használt fényerő (auto mód esetén is lehet alacsony vagy magas, függően a környezettől), illetve az utólag telepített külsős alkalmazások is számítanak, azok között is lehet nagyobb fogyasztó - akár a háttérben is, ha engedélyezve van -, továbbá a Google és Samsung hibajelentések, helyinformációk...stb. beállításait is érdemes ellenőrizni, valamint minden olyat, ami befolyásolhatja az energiagazdálkodást és fogyasztást, az akkumulátorhasználat optimizálásától kezdve, a különböző hozzáféréseken át, az alkalmazásengedélyekig.
Nagyon sok tényező befolyásolja, azért is születnek mindenkinél más és más eredmények.
Ha kellően régi a SIM kártyád, akár még az is rátehet egy lapáttal a fogyasztásra. -
válasz
raven24 #10210 üzenetére
Így már érthető, akkor az a te rendszered. Én pont fordítva, iOS-es voltam sok-sok évig és még mindig azt mondom, hogy a rendszer simasága szempontjából az verhetetlen még mindig. Nekem viszont már kevés, ami a feature-öket illeti (amiket napi szinten használok is, nem a feleslegesekre gondolok). Nem kell vergődni, ha képet/videót akarok megosztani egy bármilyen okostévére, ha ki akarom kapcsolni a bluetooth-ot/wifit, akkor azt a control centerből is megtehetem (iOS-nél ilyenkor csak időlegesen kapcsolja ki, ahhoz,hogy ténylegesen kikapcsolt, be kell menni a beállításokba, a megfelelő helyre), van NFC-s fizetés (bár igaz, iOS-en is van már, valami feltöltögetős, tranzakciódías erőlködéssel). Persze még sorolhatnám, ezek csak nekem fontosak, nem meggyőzni akarok senkit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged