- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
Ok, köszi.
Most is kipróbáltam, mikor a 3at "búgja" a hívó telóban, a Note akkor kezd csak kicsörögni.
Teljesen tiszta ODINos telepítés nekem, FR is volt.
LosBlancosrm: Köszi az infót. Nem létszükség, csak pont az előbb leírt jelenség miatt lettem volna kíváncsi, hogy hamarabb kicsörög-e.
-
HaliGab23
senior tag
-
törölt tag
-
Vissza, csak kérdés, mennyire van az új iOS verziókra és mennyit kell várni. Ok, lehet olyat,hogy kijön valami és nem frissítesz, csak épp elkezd egyre idegesítőbben b*szogatni felugró ablakokkal az iOS, hogy frissíts. Béta profil telepítése is csak ideiglenes megoldás. Szóval sokra ott sem mész sajnos.
-
apaszka
veterán
2 őt én is megvettem. .. most néztem meg milyen sok appot megvettem és 10dét se használom.
Van 2400 forintos is, aztán már 2 éve megállt a fejlesztés...Viszont kell megoldás és lesz mert kell.
Ez fontos nekem!Na az jó mert én is megvettem anno. Acr még jó nálam de 8.1 alatt
-
Anulu79
addikt
-
-
Így van. A jogi háttér pontosan úgy fest, hogy ha én belepiszkálok egy termékbe, és a hiba ennek a következménye, arra nem vonatkozik a jótállás.
A jótállás során azonban MINDEN esetben a szolgáltatót terheli a bizonyítási teher, magyarul nekik kell bizonyítaniuk azt, hogy
1. belepiszkáltam (ez mondjuk könnyű), &&
2. ez okozta a hibát.A csavar az 1. pontban van, ugyanis a belepiszkálás kb. annyit jelent, hogy nem rendeltetésszerűen használtam, és ha ez meghiúsítja a hiba felderítését, illetve ellehetetleníti a szolgáltató bizonyítási lehetőségét, akkor a garanciális feltételekben foglaltak szerint vélelmezik a fogyasztói közrehatást.
Ez viszont egyrészt megdönthető vélelem (gyakorlatilag áttérés a szavatosságra), másrészt azt változatlanul a szolgáltatónak kell bizonyítania, hogy a nem rendeltetésszerű használat kapcsolatban LEHETETT a hibával.Példa: nem gyári rendszer használata. Ha tönkremegy az akkumulátor, tiszta sor, okozhatta a belepiszkálás, megvonható a garancia. Ha viszont kontakthibás lesz az USB-port, arra vonatkozik a jótállás.
MaCS
-
Kucska46
csendes újonc
+1 a tok véleményre. Amúgy rendeltem multi sim-et, ment a Mate8-ba. Ha terepre megyek, az lesz nálam. Pottyant a zsebből már sokszor, semmi baja. Ezen meg van egy hátlapi Spigen. Az uv cuccra ránéztem, és tettem a fiókba. A Padfone2 sosem volt fólia. Most, hogy olvasom a hisztériát a fóliáról, elővettem. Bárhonnan nézem, hibát nem látok rajta. Amúgy annak a koncepciója, rendszere szimpatikusabb volt, mint ez a Bixby gombos vacakolás.
-
Jakesz
addikt
Én ugyanez miatt szitkozódtam korábban, nevezetesen a Pokoli szomszédok és a Plants vs Zombies 1 játéknál. Egy darabig volt nekik fizetős verziójuk, én megvettem őket. Pár hónap múlva ezeket szépen eltávolították az áruházból, aztán a Plants vs Zombiesnak már csak a reklámokkal teli verziója volt fent, a másik játéknál meg még pofátlanabb módon egy demóverzió, amely újbóli vásárlás esetén elérhetővé teszi az összes pályát. Ez a nettó átverés kategória, amin nincs mit szépíteni. És erre még azt sem lehet felhozni, mint amivel egyesek itt rád kontráztak, hogy az egyszeri vásárlás nem kötelezi a fejlesztőt arra, hogy végtelenségig frissítsék a szoftvert, mert a program ugyanúgy fent van máig is, csak éppen semmissé téve, hogy már egyszer megvettem.
-
baladam86
aktív tag
A te számítási példádat alapul véve gondolj bele abba, hogy a fejlesztő(k) elég pénzt kerestek már, és élnek, mint Marci Hevesen, vagy nekiálltak mást fejleszteni, amivel még több pénzt kereshet(nek). Az, hogy ezzel azok, akik megvásároltak korábbi alkalmazást tőlük anyagi veszteséget könyvelnek el, nem hiszem, hogy túlságosan érdekli ő(ke)t. Az, hogy ez mennyire etikus vagy nem, nem a Note 9 közösség tagjainak feladata, hogy megítélje, még ha off topicban is van, ha ez Téged ennyire mélyen érint verd az ajtót a fejlesztő(k)nél.
-
apaszka
veterán
Sok,,nagyon sok appot megvettem és is !
Rengeteget nem is használok évek óta! Mivel támogani akartam a fejlesztőt,kifizettem neki az appot!
De nekem is van 3 appom. Igaz már törlöm őket,mert termékspecifikus,és autóhoz városhoz,ki csalódás ...,,ja és egy gyárhoz tartozott mi bezárt sajnos!Ez ilyen!
Bár ha egy launcher-ről beszélünk,és fizetős is volt ,,,,hát azt nem szép nem fejleszteni tovább!
Én csak reklámmentes appokat terjesztettem,és amíg élt a huzzátartozó cég addíg feljesztve volt! A cég 20,az app 7 évet volt publikus!De nagyrészt 5 évet éltek!
Viszont a héten keresett meg 2 város,és cég,hogy látták a cuccokat,és kellene nekik is.... De ez nem ide tartozik! Viszont a támogatások miatt írtam le!
Ez a fejlesztőn múlik! Ki ilyen,ki olyan! -
Amikor fizettél, sajnos senki és semmi nem garantálta azt, hogy a fejlesztő, illetve az alkalmazás mennyi ideig lesz még meg. Kis cégeknél ez fokozott kockázatot jelent, de nagyobbak is simán magukra hagyják a termékeiket, alkalmazásaikat -- hogy mást ne mondja, Microsoft.
Amikor fizettél, ezt a kockázatot vállaltad. Így jártál.
MaCS
-
-
Teal'C
veterán
Ezért olyan szigorú pl a téma áruházban kapható témák szerkesztése, nem lehet bárki csak úgy fejlesztő.
Néhány app tervezője csak némi pénzt szed össze aztán lelép a Next utolsí frissítése is évekkel ezelőtt volt. Megjelenik az app, jónéhányan megveszik aztán lelép az ember, nem tudom hogy a google-nek van-e erre valami megkötése mennyi ideig kell minimum támogatni egy fizetős app-ot.
-
-
-
Teal'C
veterán
Oreóval még mendegélt de megszünt a támogatás a kiadó cégnél. Nekem is megvolt ráadásul 2 előfizuval.
Nem olyan régen törölték már Oreón sem volt tökéletes, az új ui val meg pláne nem. Sajnos a gyártó kihátrált én írtam nekik, közölték hogy ennyi és dolgozd fel nagyvonalakban. -
korimv6
aktív tag
Bár nálam fehér az info sáv:
Képernyőmentés -
rstwingo
tag
Soha nem lesz XEH a tied, ezt feljebb/visszább már leírtam miért és Te be is bizonyitottad
Számit az utolsó is , emiat fog mindig PAN-ra álni, akárhány XEH romot fogsz feltenni, mivel a XEH romba benne van a PAN CSC is a single részbe
Viszont az az előnyöd a vodával és a telekommal szemben, hogy Te bármelyik DBT,BTU,XEH és még sorolhatnám romokat feltehetsz és meg lesz a frissités annak ellenére, hogy neve PAN frissités nem jelent meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged