- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lbence #10833 üzenetére
Az ébresztés hangerejét külön is tudod állítani, belépsz az ébresztő beállításaiba, rányomsz a jelzőhangra és azon belül ott lesz alul.
Én úgy oldottam meg amúgy a dolgot, hogy éjszaka aktív a Ne zavarjanak mód (csak néhány családtag van engedélyezve, akiktől jelez olyankor a hívás és az SMS), azon belül csak a jelzéseket kapcsoltam be - abba tartozik az ébresztés -, az értesítéseket...stb. nem. -
petymeg
addikt
válasz
lbence #10747 üzenetére
Én csak a kijelzőre rakattam, de két hónap után leszedtem, mert felkunkorodott a pereme és aláment a por. Továbbá az a"bőrös" felület se volt az igazi. Most egy alis 4 dolláros Rock "hydrogel" fólia van rajta, de nagyon jó. Alig látszik és a toll csak úgy siklik rajta.
-
válasz
lbence #10741 üzenetére
Ne rakass fel, pénzkidobás. Már van, vagy 15k egy full body Mobile outfitters, ami ugyanaz, mint egy Gacgetshieldz, vagy Ultimate shields, amit 3-4k között megkapsz.
Arról nem is beszélve,hogy a narancsos felület miatt a kijelző minőségén nagyon sokat ront, plusz a tollat is nehezebben tudod majd a képernyőn húzgálni (és bele is "szánt" a fóliába).
Nekem is csak a hátlapon van emiatt, egy Nillkin Frosted Shield tok simán rámegy, de ha már az oldalára is raksz, akkor azt biztosan leszedi.
-
-
-igu-
veterán
válasz
lbence #10379 üzenetére
Oneplus 6T és Ulefone Armor 6 volt a listámon. Egyszer aztán láttam egy Ulefone-t, és elriadtam. Oneplus jó lett volna (3T-ről jövök), de a mono hangszórója miatt nem volt ellenfele a Note 9-nek, ami a pálya széléről beelőzte a mezőnyt a célegyenesben. Másfél nappal a vásárlás előtt eszembe se jutott volna Samsungot venni.
A 3T betonra esett (nem ám a hóba, pedig volt rendesen) 2 hónapja, azóta kerestem az utódját.
Az S10 érkezéséről csak azóta tudok, hogy láttam a Note 9 mellett kirakva a boltban. Samsungok mindig hidegen hagytak, nem követtem sose az új készülékeiket. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged