- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én két dolgot vettem észre. Egyik,hogy a Spotify ikon az AOD-on nagyon halvány, minden más jó. A másik érdekesebb. Használom az AOD-ot, mindig az asztalomon van a telefon egy tartóba támasztva. Azt vettem észre, hogy mikor váltja a pozíciót az óra (hogy ne égjen be), villan gyet a kijelző. Nem mindig csinálja, de eléggé érdekes, mindig odapillantok, és egy szádadmásodpercre felvillan a kijelző....
-
Teal'C
veterán
-
F_Gergely
őstag
Az ipod classic (nekem is volt 160 gigas 7gen) zeneileg annyira csapnivaloan sz@r minosegben szolt, hogy en 2 het utan eladtam. Iszonyuan gagyi, borzalmas minosegben szolt.
Samsung mp3 lejatszom oda vissza verte.
Az jobban erdekelne hogy pl egy note 4-hez kepest, milyen elmenyt hoz. -
Teal'C
veterán
Amúgy én pont az illeszkedés miatt még mindíg az S5 agybadugós fülesét használom. Mondjuk már vagy 10-et legyilkoltam belőle, sógor adogatja mindíg a használt telefonokból a bontatlan füleseket.
De vettem egy Sony MDR-ZX660AP vezetékes fajhalgatót is az viszont űber jól szól. -
keccsa
aktív tag
-
Részemről lehetne dupla annyi pozitívum is, ennyi negatív mellett már esélytelen, hogy vásároljak ott, mert a szállítási határidős csúszásokat még elnézném, de azt már nem, hogy kisebb tárkapacitásút küldenek...stb.
Az a lényeg, hogy ha XEH/XEH/XEH/XEH telefont kapsz és hozzá hivatalos, magyar nyelvű Samsung jótállási jegyet, szerintem akkor is kérdezz rá IMEI alapján a Samsung (telefonos) ügyfélszolgálaton.
Ha nem XEH/XEH/XEH/XEH lesz a készülék és/vagy nem a fent írt jótállási jegyet adják hozzá, akkor pláne nem okés. -
Hát, elég sok negatív véleményt írnak velük kapcsolatban az árukeresőn...stb., az elhúzódó szállítási időre rengeteg panasz van, de ami nagyobb baj, a megrendelthez képest, más színben, kisebb kapacitással...stb. rendelkező típust küldenek külön tájékoztatást nélkül.
Azon az áron nincsenek illúzióim, valami nem lesz kerek szerintem, de ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged