- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HaliGab23 #13110 üzenetére
Én közben meló után jobban utána néztem. Frissítés után 2 progi is beragadt, vagyis elkezdte használni a háttérben a telefont, aquamail-t újraraktam, backupoltam a beállíásokat és úgy már nem ette a telefont, a másik a Fitbit volt, elég volt újra beállítani, hogy optimalizált legyen.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
HaliGab23 #13103 üzenetére
Na felraktam a német firmware-t, kiderül holnap, hogy milyen lesz az akku.
A samsung biztos csuklott, mert kb. 2 órán át tartott, amíg lemásoltam meg vissza az adatokat... (Ezek nem fontos adatok, de 300 gigányi film...).Remélem most már jó lesz, mert ha nem, biz'Isten veszek egy Note10et.
Szerk: Egyébként piszok gyors lett most, hogy újrahúztam.
-
tylerddd
veterán
válasz
HaliGab23 #13087 üzenetére
Nekem ilyet azután írt, ahogy feltettem a júniusi (Telekom) frissítést. Úgy nézett ki, hogy szépen lement a frissítés és amikor a szoftverfrissítés menübe léptem a beállításokban, ez fogadott. Aztán néhány másodpercig gondolkodott és helyreállt. Írta, hogy Bizt. jav. szintje június 1, de az Utolsó frissítés menübe nem lehetett belépni és nem írt ott semmit, pedig ugye látszik a frissítés pontos időpontja, ha belépsz, akkor meg írja, hogy miket tartalmazott.
Nálam az akku rendben van, viszont a cella készenlétben-nél most 8%-ot ír, reggel vettem le töltőről. Ez eddig nem tűnt fel, hogy ennyit enne.
-
Prien
addikt
válasz
HaliGab23 #12953 üzenetére
Mindig az a legkiforrottabb szoftver, amivel piacra kerül a telefon.
Utána már csak lefelé vezet az út, persze kivételek is vannak, ha pl.kritikus hibát javítanak a frissítéssel.
A mesterséges avultatás is benne van persze, ezért azt mondanám, hogy akit nem frusztrál, hogy "csak" 8.1 fut a telóján, inkább hagyja úgy. Persze nem lesz éjszakai mód fényképezéskor... túlélhető. -
tylerddd
veterán
válasz
HaliGab23 #12415 üzenetére
Szerintem az már inkább Bixby gomb és nem lesz hagyományos értelemben vett on/off gombja. Egyébként én még oldalsó on/off gombos készülékek esetében egyet sem láttam, amin balra került volna. Ez egy render, csupa találgatás, de augusztus elején úgyis kiderül, hogy mire nem cserélem le a Note 9-et, ennyit fél lábon kibír, aki nagyon rá van izgulva.
-
-
adolfo01
tag
-
thebear007
aktív tag
válasz
HaliGab23 #9992 üzenetére
Mivel két napja telefon nélkül maradtam-nem bírta a Note9 a betont- muszáj volt intéznem valamit, a Note 10 messze van, és nekem ez munkaeszköz, nem játékra van. Két-három hét a javítás. Viszont nekem nagyon bejött az S10 formája. Akinek kisebb kell veheti a kisebb S10e-t vagyS10-et. Ja, és ezen megy a dupla koppos ébresztés
A led nekem nem hiányzik, tőlem a jack is mehetne a levesbe. Viszont a képernyő akkora, mint a Notenak, cserébe kisebb a telefon, és könnyebb. A tollat olyan ritkán használom, hogy ennyi kompromisszum belefért. Na és 1Tb tárhely 12gb Ram, kerámia ház, ....na ezt nem tudja a Note. Gyorsabb a net is rajta, stabilabb és nagyibb a wifi hatótávja és a Bt-é is.
-
-
-
TODI1111
veterán
válasz
HaliGab23 #8089 üzenetére
Azért nem igérnek fűt- fát mert a note 9 nincs az elsők között megjelenő listán.
"A 4G hanghívást elsőként a Huawei P20 és P20 Pro, Samsung Galaxy S9 és S9+, Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro, illetve a Nokia 6.1 és 7.1 készülékeket használó ügyfeleink élvezhetik. Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékek esetén Dual SIM használatával, illetve független szoftverrel egyelőre nem használható a szolgáltatás."
Külön ezért létre is jött a VOLTE topik
-
válasz
HaliGab23 #7598 üzenetére
Sajnos kénytelen vagyok GDPR-ral forlalkozni -- tragikus.
A jogvédők és bürokraták diadala a józan ész fölött.
Örüljünk, hogy a kamerát nem tiltatják le -- meg úgy általában a fényképezőgépeket. Szándék éppen van rá, sajnos viccen kívül.
A munkával kapcsolatos problémáktól eltekintve szerintem igenis alapvető jogom, hogy kellene hogy legyen, hogy rögzítem a beszélgetéseket. Ha valaki nem akarja, hogy a szavai kötelezzék, ne mondja ki őket. Sajnos azonban ott tartunk, hogy az "információs önrendelkezési" és a "privát szférához fűződő" jogok erősebbek a magántulajdonnal kapcsolatos jogoknál.
MaCS
-
-
TODI1111
veterán
válasz
HaliGab23 #6902 üzenetére
Igazából ezzel csak azt akartam mondani amit már emlitettem, hogy szerintem valami még nem stimmel a pie verzióval. Elkésve még nincsenek mert a legutóbbi cikkek szerint január 15-én indul a frissítés, csak furcsa, hogy az S9 készülékeknél is hamarabb jött de ott ahogy megkapták a bétások azzal egyidőben már jött is a DBT régióra a nem bétásoknak is és azóta is folyamatosan jön a többi régióra. Ezzel szemben a note 9-nél még csak híreket sem lehet olvasni azóta a pie verzióról.
-
válasz
HaliGab23 #6662 üzenetére
Mindenkinek nagyon köszönöm a töltős ötleteket, ajánlásokat!
Az, hogy a Samsung visszavett a töltési feszültségből, nagyon pozitív fejlemény -- anno hírhedtek voltak túl magas végtöltési feszültségükről. Lehet, hogy a Note4-es tűzijáték ébresztette rá őket arra, hogy szó szerint a tűzzel játszanak.
Úgy három éve több, akkor kurrens Samsung telefon akkuját teszteltük le profi töltő/műszerrel.
Ha a telefonban töltöttük fel őket, a műszerek minden esetben túltöltésre figyelmeztettek, ha viszont ezzel a készülékkel töltöttük fel "capacity priority" 100%-ra, a telefonok még vígan továbbtöltötték őket.A Baseus eszközei nagyon tetszenek, különös tekintettel a Gravity szériára.
Köszönettel: MaCS
-
Reggie0
félisten
válasz
HaliGab23 #6662 üzenetére
Az elektromos autoknal igy van, mert ott 8-10 ev garit kell adni. Telefonnal meg mindenki azert sir, hogy milyen kicsi a kapacitas es milyen nehez/vekony a telefon, ami miatt ekore rendezodik a piaci verseny is, igy ott nem nagyon vigyaznak az akksira. Csak 700-1000 teljes ciklust kell elviseljen, amire manapsag mar onmagaban kepesek az akkuk.
-
válasz
HaliGab23 #6660 üzenetére
Milyen az a töltőpad? Felettébb érdekelne, amint a ventilátoros típus is!
Én egyébként a remek AccuBattery appot használom, és általában 80%-ig töltöm a telefont, ami az elmélet szerint kb. 4-6-szoros akkuélettartamot jelent. Így most a 9-essel estére kb. 30%-ra esik vissza a töltöttség, az akku tehát szinte állandóan a komfortzónájában van.
Három hetente érdemes csinálni egy >10-100% ciklust.
MaCS
-
apaszka
veterán
válasz
HaliGab23 #6612 üzenetére
Hát biztosan
De még az ajándék se megy nálam.
Vettem a feleségemnek egy hüvejtelefont. Meglepi lett volna . Még jó hogy zárás előtt 1 órával.
Viszem haza, és adom oda. Berakjuk a SIM et. Az meg indulás után, meg a szinkronizálás közben ami szám volt a SIM en sorba hívta.
Gyors kikapom belőle és mondom viszem gyors vissza. Beviszem a boltba és mondom mi a helyzet.
Mondja a kereskedő a sim a vacak.
Erre berakja az övét tesztre.
Azonnal hívta a számokat sorban....
Na mondja ilyen nincs!
Adja a másik bontatlant!
Mondom neki , rakd bele a tied ?!
😊 Az is dettó produkálja. Aztán mondom ,samut adj és fizettek rá kicsit, de míg papirozol, hozom a feleségem, mégis az övé lesz.
Ok mondja.
Aztán választottam egyet. Kibontjuk,de csak nem boot-ol be😎!
Mondom a feleségem fogja meg amelyiket akarja!Na az elsőre jó lett és soha nem volt baja.
Szóval a tévé, mosógép, telefonok nálam elsőre nem szoktak jók lenni. De utána örökös a második.
A root miatt fizettem már komoly javítást , egy alaplap volt note 4 nél.
....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest