-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToomyC
aktív tag
Igen, van már kiadásra szánt verzió 5.ik update.zip... ha fent az első, szerintem rakd fel sorban mind... Elvileg holnaptól tölthető lesz sammfirmel vagy OTAn (xda szerint) a teljes rendszer.
Egyébként nekem lámpafénynél mint ha akadozna az automata fényerő...beragad indokolatlanul erősen világít.
-
Akkor válaszolok én.
Megy bluetooth-ossal is, a telefonhoz kell csatlakoztatni. Valamint megy sima vezeték nélkülivel is. Logitech K750es billem unifying vevőjét csak a dexbe dugtam és egyből felismerte... másik usb-be bedugtam egy vez. mentes egér dongle-ét, azt is egyből felismerte. Durva
A bill először angol lesz, hiába van magyarra állítva, de ha a csatlakoztatott billentyűzet beállításaiban újra magyarra állítod, akkor már jó is lesz.
-
Anulu79
addikt
Telefonban én már évek óta Samsungot használok. 64 Gb volt (most az autóskamerában van) és 128 Gb van most a noteban. De úton van egy 256 Gb-os. Bár ha holnap nem jön meg akkor gondolkodom a lemondásán és nézeknegy 512-est jó árban ha van. Az már nekem évekig elég lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest