- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
En shiftkey , Samsung és Google billentyűzetet próbáltam és mindegyiknél csinálta. Egyedül így link hogy kisebbre állítom így nem ugrik el. Más megoldást nem tudok sajnos. Ez 10-es droid óta van .
En is gondolkodom egy másik telón ( xiaomi mi note 10 lite) de en a nagyon gyenge terereje (gyenge antennája ) miatt . De még nem biztos,hogy összejön. -
Nerd
aktív tag
Nem hiszem hogy app hiba, mert akkor masok is panaszkodnanak, vagy talalkoztal ezzel mas telonal is? Engem is kezd idegesiteni es nem vagyok benne biztos hogy billhez kotheto. Olyan mintha a maszatos kijelzo ott is erintest erzekelne ahol maszatos, de pl a gyari fules is kepes feleleszteni a kijelzot ha hozzaer.
-
Imi1981
veterán
Nekem ez a gépelés közben elugrás nem jelentkezett jópár napig de tegnap és ma is csinálta . Most leszedtem minden billentyűzetet és csak a gyári Samsung és a gboard (amit használok) van fent . Kíváncsi vagyok így is előjön e a hiba. Amúgy engem se győzött meg a Samsung ebben a kategóriában . Kijelző gyönyörű de semmi másban nem jobb vagy inkább rosszabb mint a az előző xiaomi telóm. persze a hardver erősebb mert az már régebbi teló de azt ezért is nem néztem. következő telóm szerintem tuti xiaomi lesz.
-
Imi1981
veterán
Az előző 10-en sokkal sűrűbben csinálta és már nagyon idegesített de mikor telepítettem a legújabb 10-est (odinnal tiszta telepítésel) akkor egy ideig nem csinálta és azt hittem javították. De nem javították mert még mindig előfordul igaz most már ritkán. Nekem sincs kedvem szarskodni úgyhogy maradok 10-en (meg az ujjlenyomat olvasó miatt is mert nálam sokkal jobb 10-en mint 9-en volt) .
-
Imi1981
veterán
Én éjfélkor raktam töltőre és reggel 4-kor vettem le így nem tudom mennyi ideig töltötte. Amúgy tényleg pattogósabb a rendszer (persze az animációk 0.5-re állítva mint mindig) és aminek örülök még mindig nem jelentkezett a gépelés elugrás hiba. De jó lenne ha így maradna. Amúgy az ujjlenyomat olvasó mintha még egy picit jobb lenne pedig a 10-en már amúgy is jó volt.
-
bul07
nagyúr
Amúgy lehet kivárok ez első frissítésig hátha javítanak az üzemidőn, hátha közel van már a frissítés
Csak egyre halványul a 9-es jó üzemideje és így az igény is a visszatérésre, de nagyon bánom hogy nem vártam ahogy szoktam és túl hamar frissítettemEgy ajánlás
Ha valaki akarna 2m töltő kábelt akkor 1.75$ most vehet
Itt linkeltem hogy hol
Én vagy 9-10 hónapja használok ilyenből 2m verziót, simán megy a gyors töltés -
bul07
nagyúr
Az a baj hogy minden telefon más környezet
Nem egyeznek a rajta lépő appokNálam a 10-es ugyan azok appok mellet, sőt néhányat töröltem már és pár aksi figyelő került fel amit itt ajánlottatok
Jobban merülEgy két nem optimalizált app miatt is jobban merülhet
Nálam jobban is merül, és egy játéknál nagyon feltűnik hogy 30perc játék alatt több százalékot esik mint régen
Nincs valahol egy videó lépésről lépésre hogy hogy kell visszarakni a 9-es verziót, nagyon fázok ettől de lehet meglépem
-
Azharel
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Igen minden megy, nem is merül olyan gyorsan mint az én A70-em 10es droidal. Amúgy meg a recorvery-ben van egy logs menüpont ahol gyönyörűen lehet látni, hogy btc2 végű tehát 10es driod volt rajta fota frissítéssel és most meg látszik rajta az összes többi firmware flashelés és írja is, hogy odinnal lett csinálva. Szóval van nyoma csak az a kérdés, hogy ellenőrzi valaki. Én szerintem egy szervizes pont lesz*rja ki mit kókányolt, végig megy a hiba lehetőségeken aztán ha nem jó cserél alkatrészt. Persze ezt csak én gondolom..
-
Azharel
aktív tag
-Download and extract Odin and open it as administrator.
Still in DOWNLOAD MODE:
-Click on BL and select BL_A705FNXXU5BTC2_CL17976949_QB29691020_REV00_user _low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
-Click on AP and select AP_A705FNXXU5BTC2_CL17976949_QB29691020_REV00_user _low_ship_MULTI_CERT_meta_OS10.tar.md5
-Click on CP and select CP_A705FNXXU5BTB9_CP15148475_CL17976949_QB29254392 _REV00_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
(If you want to keep your data don't flash CSC).
-Click on CSC and select CSC_OMC_OXM_A705FNOXM5BTC2_CL17976949_QB29691020_R EV00_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
-Click on USERDATA and select HOME_CSC_OMC_OXM_A705FNOXM5BTC2_CL17976949_QB29691 020_REV00_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
-Click on START and wait for installation, when done you can unplug your device.Ez szerint csináltam. Rosszul értelmeztem volna ?
-
-
hogabesz
aktív tag
-
Imi1981
veterán
Ne is reggeld újra ha lehet! Nekem üvegfóliával egyszerűen nem lehet bereggelni mert mindig azt írja fedjem le teljesen a senzort az ujjammal . Lefedem teljesen de szerinte nem. Még üvegfólia előtt be kell reggelni és akkor nagyjából jó utána rá rakott üvegfóliával is . Nekem a bal hüvelykujjam így működik nagyjából de pont a jobb kéne inkább de lehetetlen így üvegfóliával beregisztrálni (legalábbis ezzel az üvegfóliával ami nekem van) . Majd jön uv ragasztós üvegfólia addig kibírom így .
fezso üvegfólia előtt reggelted be az ujjad? Mert úgy jó . De lehet amúgy az én ujjlenyomat olvasóm rossz mert volt kijelző cserém és lehet azt is cserélik akkor és ez már nem olyan jó .
-
bul07
nagyúr
Igen figyelni kell nagyon
Friss ropogós igaz A50
Tehát még az ilyen bolt garanciás helyekkel is oda kell figyelni
Igen alza bolt garancia, bármilyen színben is tünteti fel magátEzek után ki mert Samsung telefont venni náluk, főleg ha majdnem annyiért máshol is akciós és nincs idő visszaküldözgetni és várni a pénzre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest