- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Én tegnap délután raktam fel a 11-es droidot frissítést. Azóta nem szólt még, hogy baja volna a kártyával. Egy Samsung 64gb-os kártya van benne, még a korábbi p8-as telefonomból mentettem át a kártyát, már kb 3-4 éves lehet, gond nélkül üzemel eddig az A70-ben az új rendszerrel.
Nem tudom ez számít-e, biztos nem, de én "normál" telepítést csináltam, semmi gyári reset, meg cache ürítés nem volt. Csak lefuttattam a szoftver frissítés menüből a telepítőt és kész. -
Imi1981
veterán
Hagyjuk már ezt a hülye dumát, hogy vegyünk fényképezőgépet ! Annyira unalmas már! Ez egy megjelenéskor 140 ezer ft-os teló volt! 140-ért azért már ne csináljon túlélesített mosottszart !140-ért jó kamerás mobilok vannak azért. Igaz már olcsóbb a teló de az egy dolog .
Amit felraktál képet messze van a gyenge fénytől de még így is mosott kicsit. Gyenge fényben iszonyatosan mos és részlettelen de túlélesített . Gcam-al viszont egész jó és ég és föld a különbség a gyári kamerához !Szóval engem se érdekel annyira a kamera mert a nagy aksit és nagy amoled kijelzőt és viszonylag gyors telót akartam amit meg is kaptam de attól még nem védem a kameráját mert van szemem és látom, hogy gyenge . Kültéren megfelelő amúgy.
-
Imi1981
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest