- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
n2066
tag
válasz
Azharel #5069 üzenetére
Csináld így, én így szoktam:
1. kapcsold ki a telót
2. PC-re vagy laptopra kötöd usb-vel a telód. nekem a töltővel simán nem jött össze.
3. majd várd meg míg a töltési %-ot kiírja.
4. utána nyomd meg a hangerő felfele gombot és utána a bekapcsoló gombot, és tartsd lenyomva őket
5. megvárod, míg a Samu logó eltűnik, 6-8 mp, és voila ott a recovery menu.
6. itt hang fel-le gombbal tudsz navigálni. enter/kiválasztás= bekapcsoló gomb -
AthlonXP
őstag
válasz
Azharel #4976 üzenetére
Annyira fontos az az új lenyomat olvasó? Nekem majd 2 éve van meg a telefon, de még csak ki sem próbáltam benne ezt az opciót, pedig ez volt az egyik dolog amiért ezt választottam ( kijelzőbe integrált olvasó, baromira tetszett ez a megoldása )..
Arcfelismerést és 8 jegyű pin kódos lezárási opciót használok, mióta megvan, sose volt baj vele! Az arcfelismerője egész jól és gyorsan működik, sötétben persze nem mindig, de akkor meg ott a pin és kész. -
n2066
tag
válasz
Azharel #3976 üzenetére
megnézetm MD5 és SHA checksum utility-vel, tök ugyanaz a kettő rom.
FireFox1996: esélyes, hogy nem fogják újra írni, hanem esetleg néhány sort beleírtak, hogy ne tegye tönkre a PCB-t. És ennyi. sztem nem lesz újabb... de várok, míg a sammobile honlapon megjelenik a XEH-is, ha igen akkor lehet tölteni .... de kb 4-5 napja automatikusan is felajánlja folyamatosan az OTA.
-
törölt tag
válasz
Azharel #3825 üzenetére
Rollbacket nem fogok csinálni. Illetve azt írta a support hosszas konzultáció során, hogy orvosolni tudják a problémát rendszerszinten csak át kell engednem a telefont. Valószínűsítem, hogy nem egy laikus számára elérhető módosításról lenne szó. Ezért is tettem fel a kérdést. Ezzel nem segítettél, hogy leírtad azt amit én is tapasztaltam.
-
n2066
tag
válasz
Azharel #3751 üzenetére
Szia! Szerinem sem fog foglalkozni senki a log-al. De szervízbe nem futkos az ember, ahhoz nagy bajnak kell lennie. Több mobilom is volt LG Huawei Nokia, még mindig frankón működnek, pedig több évesek, veteránok már... nagyon kicsi az esélye, hogy szervízbe menjen egy teló. No mindegy csak egy szösszenet volt. Várom én is a hivatalos OTA 10-est és kész...
-
n2066
tag
válasz
Azharel #3748 üzenetére
Örülök, hogy sikerült. ha jól működik minden szenzor, és nem merül az akksid, akkor minden ok. az ota-kat is kapni fogod. samsung szerint, ha manuálisan downgareli vki a telóját, akkor ugrik a gari. de sztem nem lehet ellenőrizni utólag, ill. nem kell tudniuk. Van a samu membersen belül online csekkolási lehetőség, tesztek, stb.... Azon jónak mutatott mindent az app nálam.
-
n2066
tag
válasz
Azharel #3728 üzenetére
Szia! Érdekes én a home csc-t nem linkeltem be amikor csináltam, azt olvastam, hogy vagy a home csc vagy sima csc a kettőt egyszerre nem kell. A bootloader száma pedig a PDA verzió hátulról visszafelé az 5-ik karakter, ami egy szám, mi esetünkben 5. Akkor nem kell nyitni a bootloadert a a70-en, és így lehet zökkenőmentesen up és down-gradelni. User data-ba nem linkeltem semmit, így fullra lepucolta a telót, és emiatt lehet most nagyon fájn a droid 9-el a telóm, pattog gyorsan, éjjeli merülés max 2 %, gyorstöltés is jó, és max hangyányit langyosodik csak. Igaz én mobilon soha nem játszok, mert játszani ott az asztali gép. És mintha a fényképező is jobb lett, szebb, jobb mint az első "verziós" droid 9-en. Úgy látszik néha kell egy full 0-ra törlés, és akkor minden szenzor, műszer kalibrálódik, iránytű is pontos kalibráció nélkül is....
Lehet megkísérlem a 10-es feltenni Odinnal, full kipucolással, de még várok a hivatalos újabbra, és akkor talán.... Remélem a Bootloader marad 5-ös. -
n2066
tag
válasz
Azharel #3701 üzenetére
Szerintem, ha odinnal csinálod a downgrade-t, akkor próbáld mega TMH-s 9-est letölteni,majd Factory reset, utána download mode-al a 9-es. Gondolom ismered az Odin-t. nekem azzal sikerült jól. Tutorial van több is fent a neten, gugli a barátod... bár én az eredeti XEH-s verziómat tettem vissza 9-esként. nem mernék más régiós/CSC-s szoftverrel kísérletezni
-
n2066
tag
válasz
Azharel #3696 üzenetére
El tudom képzelni milyen bosszantó lehet. Nálam visszaállítás után minden frankón mükszik tényleg, teszteltem is a telót. pl az iránytű app kalibráció nélkül is pontosan mutat égtájakat helyet, magasságot stb... Fura, hogy minden egyes hardveren máshogy viselkedik a szoftver, ill. ennyire bug-os még a 9-es is. nem is baj, hogy nem sietnek a 10-es újbóli kiadásával.... Akksi idő ég és föld.
-
toto0569
addikt
válasz
Azharel #2686 üzenetére
Szia!
Rég volt már G2...
Az XDA-n találtam ,( [link] ) a 122 hozzászólásban.
De itt mindegyikről tárgyalnak és megosztják az elérhetőségi linket.
Mindet ki kell próbálni...
egy tegnap esti kép
csak a kis égők fényei voltak segítségemre.Látszik is a plafonon a sok árnyék...
Az A70-ből jobbat nem lehet kihozni.
A "HDR + vezérlőben" /Image processing / activate / sharpness -->default (1.0)
"Fotó" --> speciális / JPEG Quality--> 100% -
jksx
senior tag
válasz
Azharel #2488 üzenetére
Biztos, hogy nem a nem gyári töltő használata a ludas. Én amióta megvan csak egyszer töltöttem a gyári töltőjével, hogy kipróbáljam a töltőt. Azóta az a fiókban hever és helyette autós töltővel, vagy a számítógéppel, vagy más nem gyors töltővel töltöm és szerencsére nincs ilyen hibája, a szoftver frissítés után sem.
-
headhunter86
senior tag
-
-
novinyul
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest