- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
Csak a helyadatok volt engedélyezve az alkalmazás használatakor minden más tiltva volt. De most a helyadatokat is tiltottam hátha akkor nem jut eszébe mégis futnia a tiltás ellenére. Egyszerűen nem értem miért kell futnia a háttérbe ha már minden létező dolgot letiltottam :/ lehet tényleg az lesz a megoldás, hogy le kell törölni és amikor kell feltelepíteni :/
-
Imi1981
veterán
Én át állítottam magyarra a screen recorder alkalmazást azért magyarul írja a képernyő felvevő. A lebegő eszköztár ahoz tartozik. A hálószoba ikon az a yatse alkalmazás miatt van amit szintén a play áruházból töltöttem le és a hálószobai médialejátszóra osztok meg vele videókat ( bár azt nem onnan a redőnyről szoktam használni). A többit nem tudom .
-
ben11
őstag
Nekem egyszerre van a kettő, mert maga az óra amit beállítottam az nem nagy, és halovány. Így azt nem szúrom feltétlenül ki, viszont a kijelzőn körben pulzáló sáv elég feltűnő.
@Luissimo
Több módja is van. Az a legegyszerűbb, ha mind a két alkalmazás már fut a háttérben. Ilyenkor az alkalmazásváltóban rábökök az alkalmazás ikonjára és a feljövő menüben kiválasztom az osztott képernyős módot. -
Tannen
tag
"The app will automatically activate the Always On Display (AOD) when you receive notifications and disable it when notifications are cleared. So when you see the AOD you know you have new notifications. Thats the most battery friendly way to get notified!"
Ezért valószínül sehogy nem lehet csak jelzést beállítani AOD nélkül. Én úgy értelmeztem, hogy mivel az aodNotify a telefon gyári AOD-jét használja, ezért az is mindig látható lesz értesítéskor. Ezért tud egyébként ennyire akku kímélő lenni.
Másik app. tudja ezt, de az többet fog fogyasztani.
Sok van, például: [Edge Lighting] -
ben11
őstag
@PZoli76
NiceLock programot kell telepíteni,majd hozzá letölteni pl apkmirror-ról a NavStar modult és telepíteni. NiceLock-on belül ezután már aktív a NavStar modul, amiben lehetőség van a navigációs gombok szabad testreszabására.
Videó róla:
[link]A többi modult is érdemes kipróbálni. Nekem ezek vannak fent:
Multistar
Task Changer
Clockface
NavStar
Quickstar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Gitáros topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest