Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• n2066

tag

válasz dlaj #3064 üzenetére

van rendes dedikált Fuji fényképezőm külső nagy vakuval- ezzel fotózok kevés fényben. telefont eleve csak ott használom, ahol van elég fény is. Általában érvényes, hogy a pici telefon fotó szenzor nem bír annyi fényt amúgysem összeszedni, ha igen, az szoftveres trükk. Persze, ha gyorsan kell, előkapom, de nem kiállításra fotózunk általában, hanem a családi albumba 95%-ban, ott az élmény és az emlék a lényeg számomra.
    Ez amúgy is szubjektív. Sajna láttam már sok "profi" fotóst szuper géppel, de olyan elcseszett képekkel, semmilyen téma-beállítás, zavaros téma stb... főleg lurkókat nehéz fotózni óvodában vagy kisiskolásokat...
    Kipróbálhatnék millió további fényképező app-ot is, de igazából csodát egyik sem tesz. Videóra meg tökéletes nekem a gyári app is. Lehet Samsungék valamit javítanak, mókolnak majd android 10-es verziós gyári fotós app-on, ki tudja.

• AliasB

senior tag

válasz dlaj #2979 üzenetére

Szia. Én kipróbáltam a legfisebb verzióját de semmivel sem csinált jobb képet, mint a gyári programma. Sőt...
    Van olyan régebbi verzió ami javítana a dolgon? Próbálgattam a gyári progit de szinte semmit sem lehetett állítani. Egy dolog viszont javított a kép minőségén amit nem mindig érdemes használni. Ha bekapcsolod a vakut akkor másabb beállításokkal dolgozik és sokkal jobb lett a készített kép. Próbáld csak ki ;) A samsung tv távirányítója szálcsiszolt ami tisztán látszik az S8assal készített képen (vaku nélkül) így az volt a hasonlítási alap. Az A70es által készített képen nem látszott, hogy az lenne. Amikor bekapcsoltam a vakut akkor már valamennyire látszott és kezdett közelíteni a képminősége az S8aséhoz.

Új hozzászólás Aktív témák