- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
n2066
tag
van rendes dedikált Fuji fényképezőm külső nagy vakuval- ezzel fotózok kevés fényben. telefont eleve csak ott használom, ahol van elég fény is. Általában érvényes, hogy a pici telefon fotó szenzor nem bír annyi fényt amúgysem összeszedni, ha igen, az szoftveres trükk. Persze, ha gyorsan kell, előkapom, de nem kiállításra fotózunk általában, hanem a családi albumba 95%-ban, ott az élmény és az emlék a lényeg számomra.
Ez amúgy is szubjektív. Sajna láttam már sok "profi" fotóst szuper géppel, de olyan elcseszett képekkel, semmilyen téma-beállítás, zavaros téma stb... főleg lurkókat nehéz fotózni óvodában vagy kisiskolásokat...
Kipróbálhatnék millió további fényképező app-ot is, de igazából csodát egyik sem tesz. Videóra meg tökéletes nekem a gyári app is. Lehet Samsungék valamit javítanak, mókolnak majd android 10-es verziós gyári fotós app-on, ki tudja. -
AliasB
senior tag
Szia. Én kipróbáltam a legfisebb verzióját de semmivel sem csinált jobb képet, mint a gyári programma. Sőt...
Van olyan régebbi verzió ami javítana a dolgon? Próbálgattam a gyári progit de szinte semmit sem lehetett állítani. Egy dolog viszont javított a kép minőségén amit nem mindig érdemes használni. Ha bekapcsolod a vakut akkor másabb beállításokkal dolgozik és sokkal jobb lett a készített kép. Próbáld csak kiA samsung tv távirányítója szálcsiszolt ami tisztán látszik az S8assal készített képen (vaku nélkül) így az volt a hasonlítási alap. Az A70es által készített képen nem látszott, hogy az lenne. Amikor bekapcsoltam a vakut akkor már valamennyire látszott és kezdett közelíteni a képminősége az S8aséhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest