-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
válasz
#95462144 #4330 üzenetére
Megnéztem,...hát....így pont ugyanolyan, mintha lehúznám fentről a "rolót" és ott kapcsolnám ki. A lényeg számomra az lenne, hogy csak a főképernyőn legyen a kikapcsoló gomb, de ne kelljen plusz varázslásokat végezni az elérésére. A NiceLock ebből a szempontból sokkal kényelmesebb.
Köszönöm azért. :-) -
FeZ...
aktív tag
válasz
#95462144 #4327 üzenetére
Szerintem azt is néztem, és (hacsak valamit nem jól állítottam be) annál egy cuki áttetsző gombot tesz ki a képernyőre, amivel valóban ki lehet kapcsolni viszont a gomb minden alkalmazásánál ott lebeg, ami néha útban van és vagy kikapcsolom véletlenül vagy huzigálhatom ilyenkor ide-oda.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
#95462144 #4163 üzenetére
Nem tudom, lehetséges. Lényeg hogy hibamentesen kapjam vissza és 1db karc se legyen rajta mert én úgy adtam le
Szervizes srác is nézte, hogy 7 hónapos kora ellenére szalon állapotban van még mikrokarc sincs rajta ... mondta hogy vittek már be telefont 2hónaposan háborús állapotban ... hát ez van ha valaki vigyáz a dolgaira és megbecsüli öket.
-
fezsoo
aktív tag
válasz
#95462144 #3824 üzenetére
Szia.
Ezt nekem is felajánlották. Mert én is írtam nekik.
De mikor a.megbeszélt időpot eljött akkor a supportos kolléga megkérdezte mi a gond.Én azzal kerestem hogy letöltöttem, de nem telepítettem fel. Szeretném töröltetni.
De azt mondta hogy nem kell. Bátran telepítsem. Tesztelve és optimalizálva van a 10es verzió erre a készülékre.
Ugy hogy nem csináltak semmit. Én meg nem telepítettem fel azóta sem. -
Azharel
aktív tag
válasz
#95462144 #3824 üzenetére
Most őszintén, szerinted mit tud távolról csinálni amit te nem ? a 10-es rendszer sajnos ilyen. Asszonynak és nekem is A70 van. Neki vissza raktam a 9-es rendszert és így, hogy egyszerre látom a 2 rendszert ég és föld. Sokkal jobban bírja az akku, gyorsabb is mint az android 10. Tegnap magamnak is downgradeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest