- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Hát ez szomorú.
Amúgy ezért jó memóriakártyára fényképezni egyből. Ilyenkor legalább a képek megmaradnak.Későbbiekre
Samsungnak van a Smart Switch alkalamazása, ezzel nem csak komplett költözést lehet megcsinálni hanem memóriakártyára is tud biztonsági másolatott csinálni.
Lehet mindent[kép]
De lehet válogatni is hogy mit[kép] -
Sfmc
csendes tag
https://hu.fonelab.com/resource/unlock-android-phones-with-broken-screen.html
https://hu.admininfo.info/recover-data-on-mobile-with-broken-screen
https://hu.fonelab.com/resource/unlock-android-phones-with-broken-screen.html
Csak óvatosan!!! Én kipróbálnám előbb egy használaton kívüli készülékkel valamelyik módszert! Neten lehet találni még több megoldást. Sok sikert szurkolok. Csak óvatosan!!!
Vannak cégek is akik ezzel foglalkoznak:
https://shop.emlekmento.com/adatmentes_arak
https://www.arenatel.hu/adatmentes -
bul07
nagyúr
Én még nem használom rendesen csak itthon, üzemideje elég jó
De nehezen szokom meg hogy sokkal kisebb a kijelzője, lehet a szemem se olyan már és nekem jobban adja a nagyobb kijelző
És nem is a mérete hanem hogy a szelfi kamera sokkal lejjebb van, így még ez is 2-3mm elvesz az aktív kijelzőből, hogy a kamera alatt van a használható kijelzőAz is jó benne hogy sztereó lent fent szól, így ha alul valamiért le is lenne takarva a hangszóró akkor is halható rendesen
Másik dolog amit szokni kell hogy sokkal vastagabb, a milliméterbe lévő 0.5mm nem tűnik sokknak de érzésre kézen fogva sokkal vastagabbnak érződik
Nálam marad mert túl vagyok a 14 elállási időn, de tanácsom az hogy A70 a kézbe és irány egy MM és meg kell fogdosni élőben
-
n2066
tag
Utánanéztem külföldi fórumokon is.
Samu ügyfél szolg. szerint: aktiválni kell a névjegy megosztás opciót a névjegyek beállításain belül. Ezt próbáltam, semmi haszna. Mások szrint ez direkt lett így a 11-esen, hogy a híváslista simulékonyan gödíthető legyen. elvileg így marad, hacsak elegen nem "reklamálnak" a samu ügyfélszolgálatán, vagy ahol kell.... -
Azharel
aktív tag
-
RubbishBin
senior tag
Valószínűleg igen, mert ez is sokkal jobbakat csinál gcam-mel mint alapból. Talán még nagyobb is a diffi mint az A70-nél. Ez egyelőre videókban látott infó, személyesen még nem próbáltam.
Jelenleg a tesóm A71-ével tudtuk csak head-to-head összehasonlítani, gyári kamera alkalmazásokkal. Ég és föld.
-
-
bul07
nagyúr
Ilyenek vannak az alin is 1.5-2$ magasságában
[link], [link], [link]Én ilyet használok
[link]
Ha kicsit is megkopik dobom le, amit azért egy 3500Ft-os tok esetén nem tesz meg az emberAmúgy most ezt nézegettem
[link]
Csak félek hogy ez tényleg keveset védAmúgy páncél tok
Ki hogy
Van aki meg abban a műbőr összecsukhatóban tartja a telefonját az se vékonyabb -
tonyrulez
őstag
-
saxoolondon2
csendes tag
Hát igen, én is meglepődtem, de így ahogy keresgéltem a megoldást több samsung modellnél is előjött már ez a jelenség. Nekem pl android 9-el semmi gond nem volt, de ahogy felraktam a 10-et első nap este hétkor besárgult a kijelző és teljesen mindegy mit csináltam bármilyen beállítást ki-be lehetett kapcsolgatni nem segített, sőt csináltam gyári visszaállítást is, az sem ért semmit, csak ez a google play könyvek app dolog oldotta meg.
-
fezsoo
aktív tag
Linkelem.
Csak kicsit elhamarkodtam az aliexpresst.
Mert bár rendeltem onnan is. Csak nem ehhez a telefonhoz. [Ami most van fent az ez ]
-
-
Mr.RiK
tag
Csak olvasd el figyelmesen, hogy mit veszel mennyiért, nehogy úgy járj, mint én
bul07: Annyira nem vagyok rászorulva most a telefonra, mert van Samsung Galaxy A5 2017-em, igényeimet kielégíti, meg még semmi problémám nem volt vele, de azért még is csak jobb lett volna 36ért egy A70 -
zsolesz967
aktív tag
Könnyebbet és kettőt.Kint a folyosón ,próbáltam.megnézni,de semmi nincs ráírva.
(Külföldön dolgozom és társas házban lakom)
De most már azt is kiírja néha,hogx hitelesítési hiba történt.Feleségem telefonja tökéletesen csatlakozikvan egy régebbi s8-unk is,az is simán csatlakozik.
Lehet a telóval van valami? -
törölt tag
Nekem valamelyik nap dobta be facebook hirdetés keretében a wish a telefonokat, lapozható formában. Nagyjából az összes eredeti készülékből árulnak ott egy márkátlan verziót. Szerintem sokan megeszik hogy ezek ugyanazok a telefonok, miután az arcukba tolnak egy nagy S10, A70, vagy bármilyen feliratot. Mondjuk az ára gyanús lehetne...
Ja amúgy sziasztok, tegnap óta vagyok A70 tulaj!
S8+ után váltottam erre, és egyelőre nem érzem a visszalépést. Egyébként értem én hogy az erősebb volt, meg ilyen szokásos érvek, csak már a megnyitott weblapokat is elfelejtette, és visszadobott a kezdőlapra. Az A70 meg nem.
-
Mr.RiK
tag
Nem volt feltüntetve, később ezért is néztem utána, meg ezért jöttem ide, de addigra már az utalásnál le lett kapva a pénz rögtön, de most már tudom, hogy a két telefonnak semmi köze egymáshoz, ezért is írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy szeretném ha a rendelésemet semmisnek tekintenék és a pénzemet visszaküldjék, de két nap állítólag mire reagálnak egyáltalán rá.
-
keszo
őstag
Kösz-kösz
És akkor ez a "clock face mod by George" csak annyit csinál, h kiválasztom azt az óra face-t amelyik "nincs" is hogy ne jelenjen meg az AOD-n?
Innentől csak a kamera körüli led értesítő marad a kijelzőn.Ha megveszem az alkalmazást, akkor ez az értesítés mindaddig megmarad amíg meg nem nézem?
Mert az ingyenesben egy idő után megszűnik. -
keszo
őstag
köszönöm ezt az információt.
A felvetésem arra vonatkozott,hogy az Aod notify -ban
hogy lehet beállítani, hogy csak a kamera körül fusson a fény de a kijelző továbbra is sötét maradjon -
Marxy85
csendes tag
Most sikerült végre egy screenshotot lőni. Ez a problémám konkétan. Csak a kijelzőt ki és visszakapcsolni tudom, de semmi egyebet, amíg a hívó le nem rakja (felvenni se hagyja). Akkor visszaáll minden normálisra. Alul nincs navigációs sáv se ilyenkor. Csináltam közben egy memória törlést, de utána is előjött a hiba. Ötlet esetleg?
-
baliii
senior tag
-
ben11
őstag
Azt hogy tudom elérni, hogy ha fut egy letöltés a háttérben azt jelezze az állapotsávban és ha lehúzom az állapsort akkor ott bővebb infót kapjak az állapotáról?
Most semmi nem jelenik meg.
Pl fut egy torrent korábban (másik telefonon) kihelyezett egy ikont, a redőnyt lehúzva pedig látszott a százalék, sebesség stb.
De ugyan ez a play áruházból letöltés esetén is. Nem mutat semmit.Ötlet?
Köszi! -
Alister71
nagyúr
A telefonon multi csc rom van, a tied azért XEZ mert Csehország a származási helye. A magyaron is ugyanez a rom van, csak az XEH-re van beállva.
Viszont ha a XEH romot letöltöd, az Odinnal gond nélkül be tudod frissíteni.
A csc-t üresen hagyod, az user datához betallózot a home csc-t, akkor csak frissíteni fogja. A többit értelem szerűen ugyanúgy be kell tallózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest