- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Snapdragonos volt. Az érintést sokszor csak másodszorra érzékelte. Teszt program is mutatta, pedig le lett frissítve, nem szoftveres hiba volt. A kijelzőjétől napokig fájt a fejem (PWM frekvencia alacsony volt + más panel volt benne). Ahogy töltöttem és közben használtam szinte nem is töltődött és melegedett is, azt hittem először, hogy sose fog feltöltődni. Kicsinek tűnt a telefon (tudom 0.1", de mégis)... Sok apróság. Persze lehet én fogtam ki egy hibás darabot, de nem cserélném az A52s-t arra. Saját tapasztalat. Valakinek meg lehet az jön be. Mondjuk a touch probléma szerintem nem vonzó senkinek, írnak is róla fórumokon, de gondolom nem minden példányt érint. Illetve a jack csatlakozó is fontos dolog nekem!
A gyári töltő kábel hétfön megérkezik, majd kiderül mennyit jelent. Egy óra töltési idővel kibékülnék...
-
wow, na azt jó lett volna kifogni
. Nálunk nem volt használható deal +akkor még nagyon vacilláltam, hogy adok még 1 évet az őslelet s7 edge-emnek, végül most szültem meg a döntést. Asszony kapott még tavasszal a52 5g-t, azóta nézegetek, hogy mi van a piacon. (na meg azóta, hogy az öreg s7e SOT üzemideje lement 4-4ésfél órára és a kijelzőn végighúzódó rózsaszín csík társaságot kapott)
-
Nálunk (UK) alapból drágább, az olcsóbb amazonos és ebayes(!) források kérnek kb 320£-ot érte, de azokra nem működik a cashback. Mo.-on normálisabb helyen az Aquánál láttam ennyiért - az összes szolgáltató + mediamarkt drágább. Lehetne szórakozni a külföldi utas áfavisszatérítéssel ha vmikor az óhazában járok, viszont akkor hajamra kenhetem az EU-s töltőt. Nem rég költöztünk, egyelőre UK töltőhiány van a családban
.
Amit még kitalálok a mai nap/éjszaka folyamán, hogy akarok-e hozzá samu órát, mert akkor az +100£ cashback.
-
-
oba
addikt
A konkurenciánál egész jó a kijelző alatti optikai ujjlenyomat olvasó, egyenértékű a hagyományos szenzorokkal. Úgy látszik a Samsung még mindig nem oldotta meg a dolgot. Az S széria ultrahangos ujjlenyomat olvasója is szenvedős. Nekem ez pont elég, hogy ne vegyek Samsungot.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest