- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
Megjött a MIUI 12! Most telepíti!
-
SOAD19
addikt
válasz
®abstract® #6043 üzenetére
Értem, köszi!
Lenne még egy kérdésem a nagyérdeműhöz. Csak én nem találom, vagy tényleg nincs lehetőség arra, hogy háttérképnek ne csak egy képet, hanem egy mappában lévő sok képet válasszak ki, amit pár percenként random váltogat. A huawei-emnél van mód erre, így le is töltöttem 2-300 képet, és azokat cserélgeti 5 percenként. A változatosság gyönyörködtet...
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Tegnap előtt óta csinálja a telefonom,hogy ha hívok valakit akkor én hallom ők meg nem halják meg amit mondok.
Hangrögzítővel is próbáltam csak zúgást hallok.
Valószínű hogy meghalt a mikrofon benne?
A készülék 2019.12.07-én vettem egy év garanciával. -
Brogyi
őstag
Az ársávodba talán beleesik a két telefon.
1 Xiaomi Mi 9
2 Xiaomi Mi MIX 3
Egyik se fiatal, de a kamera volt a szempont, és az ár.
Az első lenne a nyerő csak kilóg a sávból, és nehéz beszerezni. -
guyver
senior tag
Üdv. Tud valaki ajánlani egy jó custom romot a telóra?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Ricsi 1984 #6039 üzenetére
Na a ennek a telefonnak elég jó a szelfi kamerája,volt már redmi note,redmi note7,meg most ez a redmi note 8 pro ha a szelfi kamerákat nézem RN5 nagyon jó,RN7 fos,RN8 pro nagyon jó.Hátsó kamera is elég jó pláne google camerával
Szóval ha nem lenne jó kamerája nekem se lenne mert nekem is lényeges a kamera.Nézegettem kamera teszteket de a note 9 pro kb ugyan ez a kamera szóval egy két dologban különböznek de nem a kamerában.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Ricsi 1984 #6039 üzenetére
Szerintem szép képeket csinál és olcsóbb is mint a többi.
-
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnénk kérni. Feleségemnek szeretnénk telefont venni . Neki a főbb szempont a kamera. ( Főkamera ,selfie egyaránt.) Amik szóba kerültek : Note 8 pro,, Note 8 T,, Note 9 pro,, és ami most még drágább a Note 10 T. Nem tudom nagyon mik az eltérések,sok a hasonlóság is. Hallottam olyat is , hogy a Note 8 pro még mindig a legjobb képalkotásban,hiába olcsóbb. Hogy ez mennyire igaz ,passz. Segítsetek, ha tudtok légyszi. Pro-kontra. Más alternatívát is elfogadok. Max 160.000 ft-ig. Előtérben vannak a Xiaomi termékek,mert még nem csalódtam bennük. Előre is köszi!!!!
-
SOAD19
addikt
Köszi!
Ha esetleg valakinek van konkrét ajánlása tűrhető minőségű, flipes tokra, azt szívesen hallgatom.#6016®abstract®
Köszi, de muterom nem headsetet.#6020Faterkam
Gondolom, ezt a telefon is fel fogja ajánlani automatice pár napon belül, igaz? Az előbb elővettem a telefont, és ráböktem a rendszerfrissítésre, de még nem hozta ezt.Lenne még egy bugyuta kérdésem. A telefon kijelzőjén van védőfólia? Jelenleg - mivel ajándékba lesz - a kijelzőn rajta van még egy fólia, amin a telefon specifikációi vannak ráírva, ezért kérdezem. Ha nem lesz rajta fólia, akkor szívesen fogadok ajánlott fóliára is tippet.
MOD: Közben rákerestem, és látom, hogy nincs rajta gyárilag fólia. Azért igazán tehetnének rá. A Huawei-emen volt, elég jól is bírta.
-
zoyoxy
tag
Aki felrakta a frissítést megoszthatná a tapasztalatait.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Vangelis #6032 üzenetére
Ezt most nem értem van egy telefonod aminek a kijelzője egy ponton világosabb de BF-en vettél egy ugyan ilyen telefont de eladtad.Annak nem volt egy ponton világosabb a kijelzője?Ha nem akkor miért azt adtad el?És miért ne küldhetnéd szervizbe igaz min van vagy 2 hét egy szervizelés most meg ünnepek is vannak,meg kérdés hibának tekintenék e a kijelző dolgot.És van valami kép arról,hogy világosabb?
-
Vangelis
félisten
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Thx mindenkinek, igy már sikerült.
Üdv Nagya -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Nagya21 #6024 üzenetére
Beállítások-ban kell lennie egy olyan menüpont-nak hogy telefonról, azon belül rendszerfrissités, azt elindítod, kb középen lesz egy 11 vagy 12-es felírat, azt kezd el nyomkodni addig, amíg ki nem egy kis pop-up ablakban ki nem ír valamit.
Utánna ha jól csináltad akkor a 3 pontos menűelem-ben ott lesz egy olyan rész hogy frissitőcsomag kiválasztása, na az lesz ami neked kell :)
-
csabulaxi
senior tag
Hogyan lehet beállítani, hogy a névjegy küldés(megosztás) ne képként , hanem szövegként sms-ként küldje el?
-
Faterkam
addikt
Ma jött új EEA frissítés!
V12.0.3.0.QGGEUXM, 2020-12-18 17:34:03Optimization: Updated Android Security Patch to November 2020. Increased system security.
-
amdboy
senior tag
Köszi
-
zoyoxy
tag
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Meglehet azt valahogy oldani, hogy a feladatkezelő bizonyos alkalmazást ne kapcsoljon le mikor elindítom a feladatkezelőt?
-
®abstract®
őstag
Üdvözlet!
Másik xiaomi telefonomon ami még 10 es miui felület volt,ott még volt olyan menüpont,a hívás beállításokban hogy fülhöz emeléssel hívásfogadás.
Ebben a készülékben ugyanez a beállítás nincs.
Viszont van helyette más. Automatikus hívásfogadás nálam elérhető késleltetés 0-5 vagy 10 másodperc.
Be lehet állítani vezetékes headset re és Bluetooth headset re is -
Bubsy
aktív tag
Szia!
- Én a kevés használt appoknak készítek egy csoportot/mappát az egyik főképernyőn és oda beteszem őket.
- Gesztusvezérléssel hívást fogadni szerintem nem tud.
- Jó minőségű hátterekre ott van a telefon saját appja, a témák. Ingyenes, szép, kell ennél több?
- Telefontokot szerintem az forumtársak nagyobb része aliexpress-ről rendelt, ha beírod, hogy Redmi Note 8 pro case nagyon sokat találsz (rendezd a listát Orders szerint, azokhoz sok a visszajelzés, nem lősz mellé) és nem utolsó sorban az ára tizede a hazai GSM boltokban lévőkhöz képest.Nekem ez a második Xiaomi telefonom (előtte egy 4X-et nyúztam évekig) és egyenlőre nem tervezem elhagyni a márkát. Több más Xiaomi kütyüm is van és ár érték arányban verhetetlenek (persze nem minden magyar viszonteladó árai versenyképesek).
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Pár hete vettem/vettünk egy ilyen telefont muteromnak karácsonyra. Lenne pár kérdésem. Nem vagyok jártas a miui-val, ezért kérdezném, hogy itt van ilyen rejtett hely, ahová a nem, vagy kevésbé használt app-ok okozhatott elrejthetem? A huawei-nél a főképernyőn két ujjat széthúzva előjön egy rejtett alkalmazások mappa. Ide rejtettem a felesleges, de nem törölhető app-okat.
Olyan gesztusvezérlés tényleg nem tud, hogy a bejövő hívást fel tudom venni úgy, hogy a fülemhez emelem a telefont?
Tudnátok ajánlani olyan appot, ahonnan jó minőségű hátterek letölthetőek, leszednék majd párat muteromnak, mert ahogy láttam, nem sok van a telefonon alapból.
Végül tudnátok ajánlani minőségi, kihajtható telefontokot hozzá? Illetve pár jó tanács is jól jönne, hogy mire érdemes figyelni, vagy bármi jó tipp jól jönne. -
Weaver
senior tag
jött ma a telóra értesítés, hogy 15 frissítés van (nem rendszer, az naprakész), ezeket mindig egyből frissítem, de most véletlenül "kiikszeltem". hol találom meg ezt a telóban utólag, hogy megcsináljam?
-
®abstract®
őstag
érkezni fog jövőre az Android 11 frissítés a telefonunkra.
aki szeret kísérletezgetni Az már dörzsölheti a tenyerét
[link] -
LK
addikt
válasz
grobi007 #5993 üzenetére
Nálam a futáshoz szükséges appoknál szakadt megállás nélkül a GPS jel. Nálam az appoknál akku kímélő üzemmódra tett mindent MIUI váltáskor. Mikortól "Nincs korlátozás"-ra raktam azóta nincs gond egy GPS-es appal sem. Biztonság kedvéért az összes navi appot ugyanilyenre raktam. Helymeghatározás pontosságának javítása is be van élesítve.
-
®abstract®
őstag
-
MadGame
senior tag
-
gegsite
tag
válasz
®abstract® #6002 üzenetére
Tyű. Látom sokat nem. Nyomkodod.
Én se akartam de letöltötte magától. Most már letíltottam.
Nekem kb 2 napot bír. Viszont a gyári kábellel igen gyorsan feltölti. Nekem amúgy a 12.0.2.0 van fent. -
FunPro
őstag
válasz
grobi007 #6000 üzenetére
Azt még megnézheted esetleg, hogy a tartózkodási hely menüpont alatt a beállításokban, be van-e kapcsolva az a néhány kiegészítő funkció. Mert amúgy ha online használod, szerintem a cellainformációkat is fel kéne használnia.
Összességében az is lehet egyébként, hogy neked is beszopódott a miui 12 a frissítéssel, és vissza kéne állítani gyárira a telefont, hogy normálisan működjön.
Vagy nézz meg több appot még. Here esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 6,53 hüvelyk, 4500 mAh, 64 megapixel, infra, jack port, FM-rádió és játékra szakosodott MediaTek SoC – szintet lépett a Redmi széria.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest