- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Vangelis #6032 üzenetére
Ezt most nem értem van egy telefonod aminek a kijelzője egy ponton világosabb de BF-en vettél egy ugyan ilyen telefont de eladtad.Annak nem volt egy ponton világosabb a kijelzője?Ha nem akkor miért azt adtad el?És miért ne küldhetnéd szervizbe igaz min van vagy 2 hét egy szervizelés most meg ünnepek is vannak,meg kérdés hibának tekintenék e a kijelző dolgot.És van valami kép arról,hogy világosabb?
-
MadGame
senior tag
válasz
Vangelis #5067 üzenetére
Szia!
Huawei szervízben dolgozom. Beégett a kijelződ valószínűleg, a hangszóró is gyakori probléma, tipikus. Mivel ezek nem használatból adódó problémák, így kezelik garanciában, csak vidd a jótállási jegyet (legyen rajta a vásárlás dátuma, IMEI szám, érvényes pecsét és aláírás). Szerintem kijelző és USB-panel csere lesz.
Adatmentésre, ahogy azt már írták is, bármelyik felhő szolgáltatás jó, attól függ, mennyi adatod van. Én személy szerint ezt ajánlom, vagy összedugod a géppel és átmásolsz mindent is, az a biztos. Csak ne szálljon el a vinyód -
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Vangelis #5067 üzenetére
Nincs fotód a fehér foltról?Anno vagy 3 hónapja javítottam egy huawei telefont leejtették meg ilyesmi de csak ennyit tudtam róla kijelzőt cseréltem benne és ott is megjelent egy fehér enyhe folt egy ponton de csak mikor már beépítettem.Elméletileg egy pici feszülés okozta a dolgot,már nem emlékszem pontosan mit igazgattam de megszűnhetett a feszülés és eltűnt a fehér folt is.
-
Vangelis
félisten
válasz
Vangelis #5032 üzenetére
Akkor még itt nem jár így senki? Nem tudom, hogy kezdenek e vele valamit... vajon.
Mondjuk fényérzékelő is volt, hogy kínlódott... de ezzel a frissítéssel csak egyszer csinálta,De nagyon sajnálnék megvállni tőle, mert nem rossz kis telefon csak negyede tudását nem tudom kihasználni.
Vajon javítják a kijelzőt? Vagyis cserélik?
-
MadGame
senior tag
válasz
Vangelis #5029 üzenetére
Nem inkább sárga?
Más: Vélemény/Kis infó az élő háttérképekhez (bolygós)
Nekünk sajna nem jött be. Az elején még jó volt, de aztán feltűnt, hogy a Jupiteres eltávolítja az értesítési sávot, majd ezt vettem észre az egyik Földösön is. Újraindítás után összekavarta a gyorselérési sávban az ikonokat, bezavarta az egész telót. Páromén elkezdett vibrálni, nem mozgott rendesen. Most már más téma (egy-egy sima a Témák alkalmazásból) van, tökéletes minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged