- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
Üdvözlet!
Másik xiaomi telefonomon ami még 10 es miui felület volt,ott még volt olyan menüpont,a hívás beállításokban hogy fülhöz emeléssel hívásfogadás.
Ebben a készülékben ugyanez a beállítás nincs.
Viszont van helyette más. Automatikus hívásfogadás nálam elérhető késleltetés 0-5 vagy 10 másodperc.
Be lehet állítani vezetékes headset re és Bluetooth headset re is -
Bubsy
aktív tag
Szia!
- Én a kevés használt appoknak készítek egy csoportot/mappát az egyik főképernyőn és oda beteszem őket.
- Gesztusvezérléssel hívást fogadni szerintem nem tud.
- Jó minőségű hátterekre ott van a telefon saját appja, a témák. Ingyenes, szép, kell ennél több?
- Telefontokot szerintem az forumtársak nagyobb része aliexpress-ről rendelt, ha beírod, hogy Redmi Note 8 pro case nagyon sokat találsz (rendezd a listát Orders szerint, azokhoz sok a visszajelzés, nem lősz mellé) és nem utolsó sorban az ára tizede a hazai GSM boltokban lévőkhöz képest.Nekem ez a második Xiaomi telefonom (előtte egy 4X-et nyúztam évekig) és egyenlőre nem tervezem elhagyni a márkát. Több más Xiaomi kütyüm is van és ár érték arányban verhetetlenek (persze nem minden magyar viszonteladó árai versenyképesek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged