Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
részemről nem hitetlenkedés volt, csak nem volt teljes kép arról, hogy:
- mennyi az uptime
- mennyi a screentime
- milyen alkalmazások terhelték az elért idő alattés persze a végeredmény csak egy valami. de mondjuk nekem 9 óra kijelzőidő meg bő 2 nap, böngészés, csevegés az átlag F1-el. de ez az egész üzemidő dolog szubjektív tud lenni. több minta kellene ahhoz, hogy értelmes adatokat kapjunk.
-
voncci
aktív tag
Na igen a notch az az elejétől fogva nem bírom megszokni. Ez az egy ami nem tetszik a pocoban. Nem hinném, hogy placebo picit lassúbb működés. Elvégre, csak gyengébb az a proci. Játszani én sem játszom, nézegetem még akkor az összehasonlítós videókat, aztán meg látom. Talán megvárom a nyár végén elvileg jön a pro verzió. Ja, és a mimix 4 is elég komolyak ígérkezik 😉
-
voncci
aktív tag
Írnál majd egy pár sort pro-kontra a két készülék között? Én is gondolkodom, csak nem tudom a gyengébb proci mennyire észrevehető a különbség. Nekem poco tökéletes! Minden abban a pillanatban történik, amikor ranyomok valamire. Nem kell várni semmire, ez nálam fontos szempont.
-
lócitrom
őstag
hát ha a stable is megfelel, akkor full wipe nem szükséges. mehet a dirty flash. így 4 MIUI generáció után is úgy néz ki, hogy az EU nem mellényúlás (szerintem).
(#4535) assemble
hogy hogyan telepíted különösebben nincs jelentősége. ezek úgynevezett incremental frissítések, a meglévő rendszerre épülnek rá. ha van gyári recovery az a biztosabb. mindegy, hogy rendszerből vagy recovery-ből indítod-e a frissítést, mert a recovery-n keresztül történik, tehát max a folyamat picit rövidebb. TWRP esetén kb. annyi a fontos, hogy tudjon partíciót visszafejteni. van pár ilyen, többek között ez. ha nem kér jelszót indításkor, akkor biztos lehetsz benne, hogy megy vele a titkosítás feloldása. szóval ezt a pattern lock problémát ilyen szinten nem ismerem, de a logika szerint nem is kellene produkálnia egy hivatalos frissítés esetén.(#4539) Darth_Revan
de mik a konkrét hibák? erről semmilyen információ sincs? EU kiadás alatt eddig nem tapasztalok semmi negatívumot. -
lócitrom
őstag
hogy a kolléga által említett mod milyen fordításokat tartalmaz azt nem tudom. az EU pár menüpontot leszámítva magyar. ugyan a projekt honlapja szerint 100%-os a magyar fordítás, de ez a gyakorlatban azért mondjuk úgy néz ki, hogy 100 szövegrészletből kb. 5 angol. viszont aki nyelvtannáci (pl. én), azt esetleg jobban zavarja az, hogy idétlen fordításokat tartalmaz. lásd: személyes névmások nagybetűvel kezdődnek, napok nevei nagybetűvel kezdődnek és a rövid formátum erőltetett hárombetűs. néhol a fordítás nem utal a funkcióra. én főleg ezeket tapasztaltam eddig, ezeket látom rendszeresen. de ugyanezek majdnem ugyanilyen arányban vannak a gyáriban is, mert ugyanaz a csapat fordítja.
-
D1L1ZS
őstag
Használd a Redmi system manager (no root) így szerepel a Play Áruházban / telefonon System app removerként jelenik meg.
Egyszer én is indiai régióra váltottam, aztán egy alkalmazást csak ezzel tudtam törölni.
Néztem is egy nagyot, hogy jó pár olyan alkalmazás telepítődött, ami eddig nem is volt feltelepítve.
Egyébként én most US régión vagyok, meg néha UK. Google Asszisztens miatt, de most pár hete nem érhető el sajnos valamiért, pedig nem változott semmi, angolul használom a telót stb.
-
Darth_Revan
veterán
AMikor indiai régióból OTA frissítettem, akkor működött mindaddig amíg nem csináltam gyári visszaállítást. Ez volt az egyetlen alkalom amikor működött.
Utána próbáltam azt is, hogy global 10.2 felraktam, majd frissíttetem a hivatalos oldalról letöltött 10.3 global stable-re, de akkor is ugyanaz, az időjárás modul összeomlik, azaz nálam még a hivatalos oldalról letöltött global ROM-al sem megy, tehát nem az a probléma, hogy indiai régióból valami hibásat töltene.
-
RTG
tag
inkább csak érdekes mint hasznos...
640x480-ban tud ilyen képet lőni totál korom sötétben, az arcfelismeréshez is használt infrás cuccal . ez kb 1 méterről készült.
-
RTG
tag
miuin se használtam semmilyen zárat, azt nem tudom működik-e, de az ébresztés-altatás rendben van.
ez viszont cren is megy :-) -
assemble
addikt
Igaz, csak ugy meg csunya szegeny, annyit nem er az egesz
Nagyon LineageOS lesz ebbol, mar latom. Ugyis minden telefonomnal eddig elobb-utobb annal kotottem ki (illetve CyanogenMod-nal meg az osidokben), csak azt gondoltam ennel tovabb fogom huzni, de hat nem sok eselyt adnak. Ha a hivasrogzites menne ott, nem is gondolkoznek rajta.
-
assemble
addikt
Koszi, a lehetosegekhez kepest egeszen hasznalhatonak tunik, viszont sajnos mint 3rd party app, mar most latom, hogy milyen korlatai vannak.
Peldaul mindig fix szine van (feher alapbol) igy ha olyan appot hasznalok ami felul feher (eleg sok ilyen), akkor nem latszanak az ikonok.
Tenyleg elkepeszto, hogy gyari megoldas egy ennyire alap dologra nincsen. Ez kb olyan, mintha kulon alkalmazast kellene letolteni, hogy telefonalni lehessen vele. -
V@ns
aktív tag
Nekem a P30 Pro miatt viszket a tenyerem...
Az LG-k miatt is, ott a quad DAC ...De azon túl, hogy kíváncsi vagyok, és az újdonság szele megcsap, 3 hét múlva ugyan úgy kevésbé lenne már érdekes az a telefon is. Semmi nem indokolja a Pocok cseréjét (amúgy de, egy OIS-t nagyon el tudnék viselni
) az én esetemben. Légy erős!
-
Balzak83
senior tag
Ha csak a kijelző miatt váltanál, szerintem ne tedd. Nincs ezzel a kijelzővel semmi baj. A Huaweinek rosszabb a terméktámogatása is. Ez a telefon hosszú távon jobban megéri.
@RTG: +1, pont a pár napja volt téma, én is linkeltem egy, hasonlót. Ez a szenzorszigetet szabadon hagyja, semmi koszolódást nem tapasztaltam.
-
Balzak83
senior tag
Ezt már találgattam én is, mi miatt lehet. Zsebmód neked be van kapcsolva? Szerintem a zsebben mér egy fényerőt a telefon, amit 0, ezért leveszi legkisebbre. Elég idegesítő dolog, de nálam most érdekes mód nincs ilyen gond. LEgutóbb RN5P-nél tapasztaltam, ha jól emlékszem még a 9es verzión voltam.
-
-
PioDVD
senior tag
[Kicsit megkésve]
Ott bekapcsoltam, de nem jöttek a számok. Felraktam a notch notification-t, utána lettek.Amúgy nektek rendben van a wifi? Írtam, hogy a bet365 app furcsán viselkedik wifi-vel és más app-oknál is van, hogy egyszercsak közli, nincs hálózat. Miközben a routertől 2 m-re ülök. Ilyenkor app bezár, újraindít és minden megy egy darabig. Eu dev.
Illetve, ha valaki upc-s, kipróbálhatná a Horizin Go-t, sikerül-e beállítani, hogy kikapcsolt képernyővel is menjen tovább. Beéllítom, hogy nincs akku kímélés, lakatolom, de ahogy behozom a futó app-ok listáját, vagy kikapcsolom a képernyőt, azonnal leáll.
-
-
V@ns
aktív tag
Amikor megvettem októberben, akkor MIUI 9-en volt out of the box, ezzel a stock WiFi, térerő, stb stb. felső ikonsorral, más multitasking felülettel.
Kapta a szép MIUI 10-et, és jött a MIUI design a felső ikonsorban, más lett az akksi, térerő, WiFi, elkerült a stock ikon fentről, jött a függőleges multitasking, stb stb.Most, kapta a factory resetet tőlem, és MIUI 10, függőleges multitasking, de a WiFi, térerő és egyéb felső ikon az stock droid kinézeten van ismét.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged