- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
válasz
Lacikaa01 #5446 üzenetére
Szerintem kb ugyanolyan az üzemidő vagy egy picit még jobb is talán. Most van 70%-on 3ó10p sot, bár igaz végig wifin volt. Teljesen rendben van az üzemidő a pocokhoz és más telefonokhoz képest is. Üvegfóliát nem használok soha. Én nagyon elégedett vagyok a váltással, pedig eléggé tartottam a prociban való visszalépéstől. Én bátran ajánlom mindenkinek.
-
NemMo
őstag
válasz
Lacikaa01 #5442 üzenetére
Én pocokról váltottam már 1.5 hete. Mindennapi használatban nem igazán érzek különbséget. Fotózni alig szoktam így ebben nem foglalnék állást, csak annyit, hogy a széleslátókörű kamera nagyon jó pofa. A kijelző elképesztő és az értesítési ikonok is normálisan vannak. A bt füllhallgatómnak is kiteszi az akku jelzését nagyon jópofa
-
-
PioDVD
senior tag
válasz
Lacikaa01 #2734 üzenetére
Én 1 nap alatt simán lemerítem (mármint nem 24 óra alatt, hanem 10-12 óra alatt), sajna túl jó a teló, sokszor be sem kapcsolom a pc-t...
Kb. 8 óra a SOT nálam. Most 63 %-on vagyok, 3 és fél óra a képernyő-használat, 73.6 %, hanghívás 2.5 %, cella készenlét 2.1 %. De változó, van, hogy éjjel 8 óra alatt 3 %-ot csökken az akku, máskor meg fele ennyi idő alatt közel 10-et. (Ugyanúgy félrerakva, wifi vekapcsolva.) Összességében nagyon jó, csak le kellene szokni róla, hogy pc helyett is ezt használom.
-
PioDVD
senior tag
válasz
Lacikaa01 #2729 üzenetére
A legegyszerűbb magyarázat, hogy nem használod a telót.
Főleg azok látnak ilyet a telefonjukon, akiknél nem 1 napig bírja a teló (mint nálam), így nyilván arányában több megy el a cella készenlétre.
Amúgy tényleg, másnál mit mutat a teló? Nálam 103 dBm, 37 asu és borzalmas a térerő.
CoolBoy323: Remélem, Cup... olvtárs azért talált.
(Őt tudom, hogy eu stabilt használ/használt.)
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
Lacikaa01 #1352 üzenetére
Nekem bejön külsőre. Ami érdekes, hogy a navi gombok és az akku meg térerő jelzések eddig stock droid kinézettel rendelkeztek, most meg már klasszikus MIUI dizajn jellemző ezen elemeket. Ez az 1 dolog nem tetszik. De az értesítési központ, a multitasking menü illetve 1-2 gyári app külleme jó lett. A notch rejtésnek még mindig nincs olyan fokú kerekítése mint a kijelző alján, számomra idétlen így és használhatatlan, remélem javítják ezt is.
És meglepő módon a kijelző bevilágítás sem tűnt el alulról, holott azt írták az ez MIUI 9 feature és a 10-re megszűnik -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest