Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
válasz
Balzak83 #5640 üzenetére
Telekomos magentas vagyok. Huawei hgw-nk van plusz két router: D link b08c, TP link tl wr841n. Amikor szivat a wifi akkor általában a hgw-n van net de lassú és a többin se kép se hang. Ezért nem fogok magasabb net csomagra váltani ha erre gondoltál. :) Amikor itthon van "elvileg" a gigabites korlátlan internet utcán meg elég ami van. Cégnél pl esélytelen a mobilnet mert ott nincs térerő.
-
lócitrom
őstag
válasz
Balzak83 #5558 üzenetére
ráadásul annyira megbízhatatlanok ezek a kínai rendszerek, hogy csoda, ha egy kínai készpénzzel fizet. alipay, wechat...blöe fúj.
(#5559) PowerBuldog
az komoly. nem is tudom hányszor zártam vissza sajátomat....
konkrétan milyen rendszer volt rajta zárás előtt és hogy történt pontosan a visszazárás?
-
NemMo
őstag
válasz
Balzak83 #5521 üzenetére
Igen reggeltől estig 8 órát olvasgattam. Ha nem vasárnap és este 11 óra után lett volna, akkor tovább nyomkodtam volna, hogy mi lesz a vége. Lehet a második 50% nem tartott volna 8 órát. Azért fotóztam le és tettem be, mert megdöbbentő számomra is. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ma 5.30-tól mostanáig 16:21 83% van 1óra20perc sottal. Melóhelyen gyenge térerő és inkább mobilnet, mint wifi... Ennyit számít. Tudom, hogy hihetelennek tűnik, de nem kamu. Esetleg rosszul számolt a telefon, bár nem hiszem.
-
NemMo
őstag
válasz
Balzak83 #5510 üzenetére
Nem. Ez az igazság. Nincs mobilos boltom semmi érdekem nincs meggyőzni senkit, csak én is pocoról váltottam és meglepő, hogy miket tud. Persze végig wifin és lakásban max 50% fényerőn, de ez akkor is brutális. A poco ilyen körülmények között 1-1.5 órával kevesebbet tudott. (ami még mindig kiemelkedő)
-
lócitrom
őstag
válasz
Balzak83 #5512 üzenetére
10.3.6.0 EU, szintén semmi.
(#5514) Graphics
nem értem a miértjét. éveken át átkozta a nagyérdemű a legtöbb gyártót. ennél a gyártónál a legkönnyebb nyitni majdnem és a telepítés is eléggé letisztult. ha nincs különösebb oka, szinte érdemtelen ragaszkodni a gyári rendszerhez. -
-
Alonso69
senior tag
válasz
Balzak83 #5412 üzenetére
Most is használom. [kép]
Eddig tetszik,a wifi beállítás és dupla SIM ami megszivatott,mert "majdnem"mindenhez helyadatokat kér a rendszer,mire rájöttem,hogy miért nincs wifi,vagy mobilnet,egy párszor ujrainditottam sok beállítási próba után.
Most már kezd összeállni,minden működik,eddig.
Nem írom le miben különbözik,mert van pár videó amiben látható,de azonkívül,gyors,az animáció tetszik,sok olyan beállítás van amihez nem nyúlok,csak majd ha kellakkor,a gesztus vezérlés ami nagyon bejön, pedig hasonló a Miui-hoz.
-
Bóti
senior tag
válasz
Balzak83 #5400 üzenetére
Köszi!
Végignéztem, egy dolog volt a leírtak közt, amit még nem próbáltam, levenni az app értesítésének a fontosságát a minimumra, ugyanis van egy emberke, akinek ez oldotta meg a problémáját (ami teljesen logikátlan, mert az ember azt hinné, hogy minél magasabb prioritást állítasz be, annál jobban próbálja a memóriában tartani az Android, de nem).
Ami a linkelt oldalon van megoldásként (dontkillmyapps), az már mind be van állítva.. -
Bóti
senior tag
válasz
Balzak83 #5398 üzenetére
Oreo-n soha nem volt ezzel gond, ugyanezeket az appokat használtam:
1. Notification shortcuts
2. AccBattery Pro
3. MiBand tools
Soha nem záródott be egyik sem.Mióta Pie-ra frissítettem, azóta van ez, és tök véletlenszerű, hogy melyiket zárja be, de ahogy írtam is, csak az értesítési panelről, a status bar-on ott marad az ikonja az alkalmazásnak, és frissül is, szóval maga az app fut a háttérben, csak az értesítésekkel van valami szar.
Minden jogosultság meg van adva (pl.: állandó értesítés mutatása), legmagasabb prioritásra van állítva, akku optimalizáló alól kivéve (de próbáltam már úgy is, hogy benthagytam őket), akkunál minden létező intelligens módot kikapcsoltam, de semmi változás.
Az a furi, hogy pl a tetves facebook értesítéseket soha nem törli... -
Dare2Live
félisten
válasz
Balzak83 #5381 üzenetére
'az androidos appok kompatibilisek'
ez nem ugy megy hogy aszondom hogy kompatibilisek es csiriba azok lesznek.
egy pl google apikra pl gps epul minden. zart, proprietary software. innen sok sikert.btw google okoszisztema is proprietary sw. meg ha futna is forrasa meglenne atirnad fusson akkor se rakhatod csak ugy be akarmilyen boltba. nem mindha forrast barki csak ugy kiadna...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Balzak83 #5376 üzenetére
ha nincs legalabb olyan szinten mint egy 5eves jelly bean ha nincsenek appok es api nelkul max szlogen az android app compatibility nem mellesleg google appok nelkul sztem max kinai vasarlok egy reszere tudjak rakenyszeriteni.
nalam es csaladban mindenkinel mar a google okoszisztema hianya kizarna... ami kb a legkisseb gond.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Balzak83 #5323 üzenetére
Az addig ok, de nekem global dev van, amiről nem nagyon akartam átállni...szerintem kivárom a következő stabilt...vagy az android Q stabilt már...Nagyon lusta vagyok újrahúzni a telót, kb mikor megvettem (első körös Eustock szállítmány) és egyből ment is fel rá a global dev, na azóta nem volt gyalulva...
-
Bóti
senior tag
válasz
Balzak83 #5288 üzenetére
Minden app jogosultság meg van adva, automatikus indulás rendszerindításkor, és másik alkalmazások által is, lockolva vannak a memóriába, miui optimalizálás kilőve.
Custom kernel van fent (stock-kal is ezt csinálták, és factory reset után is), EX Kernel Managerrel néztem a wakelockokat már én is, de nem ébresztik fel sokszor a telefon, emellett Oreo-n semmi baj nem volt velük, Pie-on kezdte el ezt a buziskodást.... -
Bóti
senior tag
válasz
Balzak83 #5286 üzenetére
Nem, akkor eltűnik.
Igazából azért furcsa, mert a status bar-ban ott marad az ikonja, csak pl nem frissül.
Az AccuBattery balra fönt mutatja, hogy hány %-on van az akkumulátor.
Egyszercsak gondol egyet a teló, törli a permanens értesítést, de a status bar-on ott marad az ikon, csak "megfagy". De nincs FC üzenet, vagy semmi ilyesmi, valamint ha az app beállításainál tiltom az értesítéseket, majd engedélyezem újra, akkor megjelenik újra az értesítés, és írja, hogy pl 4 óraja fut az app.
A másik meg, hogy a lebegő értesítésekkel nem tudok mit kezdeni, hiába tiltom, akkor is nyomja... -
Alonso69
senior tag
válasz
Balzak83 #5272 üzenetére
Úgy van, ha van Micro sd,vagy külső pendrive, akkor nem kell a DFE,a Twrp-ből format data"yes" és mehet a ROM.
Kinder93
Format data /vendor(ha kell)/Rom/ és ezután a DFE. én is Orange Fox Twrp-ét használok,dupla Sim-el, ezért az internál storage mindig megmarad nem törlöm.
Milyen Rom volt fent és milyet akarsz felrakni? -
hacki87
senior tag
válasz
Balzak83 #5211 üzenetére
Megpróbálom majd újra ha itthon lesz apu is. A nagyobb netet azért nem akartam mert úgye neki duplázva van a magentával és a 30Gb nem használja el.(előtte 2gb nete volt csak a magentásitás közben változtak az előfizu csomagok a T-nél és emiatt a netet fel kellett növelni, hogy benne maradjon a ködbér mentes keretben.) Az ő előfizetésén decemberig hűség van. Azaz azt ígyis úgyis fizetni kell akkor meg fölöslegesen nem fizetnék többet mondjuk ez is hozzátesz egy ezrest de jobb dealnek tűnik ezért fizetni egy ezrest mint valami soványabb netért.
-
Ricardo
titán
válasz
Balzak83 #5034 üzenetére
"Ezzel a lépéssel a Xiaomi szoftverfejlesztő csapata több időt és energiát tud fektetni az új készülékek fejlesztésébe és az eddigi stabil kiadásokat még simábbra, hibamentesebbre tudják készíteni."
Muhaha. Az F1-re valahogy nem nagyon figyelnek. Stabil rom frissítés már jó ideje nem jött. teljesen hiheő, hogy most bindul a stabil rom fejlesztése. Ja nem.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Balzak83 #4896 üzenetére
Hát igen a K20pro 26 nap múlva már kapható potom 500 dollár.
De aki azért akar telefont váltani mert abban 3 kamera van és talán stabilizátor, az nem járna jobban ha venne egy kompakt fényképezőt féláron, amiben 110% hogy van stabilizátor és 20-30x-os optikai zoom.
(és akár 8-10 évig is lehetne használni.) -
Dare2Live
félisten
válasz
Balzak83 #4906 üzenetére
Én S7ről jöttem... Poco majd mindenben jobb, de videoban de még fotón is nagyon érezhető az OIS hiánya. Fotók vagy bemozdulnak vagy tiszta zaj, videoknál nagyon komoly EIS mellett a minőségromlás.
A kemény, hogy a feleségem kiszúrja, hogy mért lettek sokkal rosszabb minőségűek a gyerekről készült fotók/videok... hát ezért.
Nálam emiatt ~1éven belűl poco le is lesz cserélve S10et is megvettem volna de könyörgöm 300k+ért ne csak főkamerába rakjanak OISt hanem telébe is.... szóval ha poco F2ben lesz OIS instant get.
-
D4ni
őstag
válasz
Balzak83 #4906 üzenetére
1080p 30fps-nél még oké is(kivéve kevés fénynél, akkor jobban látszódik a korrekció). Viszont afölött nem megy, pedig lenne rá igény úgy hiszem. Természetesen ennyi pénzért nem várok el OIS-t, ezért is "vettem" meg, viszont dicsérendő a 4k 60fps utólagos támogatás(ráadásul igencsak jó minőségben).
-
lócitrom
őstag
-
gekkoXT
senior tag
-
lócitrom
őstag
válasz
Balzak83 #4652 üzenetére
hát attól azért nem kell félni, hogy az 5G itt lesz hamar. a 4G sem lett kimaxolva. tesztek vannak, amiknek nem túl pozitív eddig a visszhangja a különféle hullámterjedési paraméterek miatt. egyhamar konzumer nem lesz a technológia. a hype megint túl nagy. de ha már 5G-s modem van, akkor legyen már haszna is a telefonban a kevés kis órajelen kívül. így meg azért borsos a Mi 9.
-
-
-
válasz
Balzak83 #4324 üzenetére
Köszi a linket!
Érdekelne még, hogy ha már ez ilyen robosztusabb tok, hogy nem-e próbáltad esetleg ez a féle filléres monstrumot is a korábbiakban.
Jelenleg ilyenben hordom, de végülis megérdemelhetne lehet egy drágábbat is, csak ebben tutira védve érzem a telefont, de ha te is ugyanezt érzed a Ringke-vel, akkor lehet tényleg én is veszek egyet. -
lócitrom
őstag
válasz
Balzak83 #4318 üzenetére
az LG nem tartja nagyra a saját mobilos ágazatát, így hozzájuk nem mérném mondjuk az iparágat. Samsung-nál mondjuk jobban teljesít. de nem az ütemmel van baj, hanem a prioritással, ami kb. a kinézetet tartja a legfontosabbnak és a felszín alatti fejlesztések meg lassúak. gyakori a visszafejlődés. és de, kivételesen maga a gyár hozza fel rendre, hogy ennek a modellnek még külön fejlesztői csapata is van, akik elméletben szemmel tartják a hivatalos fórumon emiatt nyitott témát is. nyers vagy 3rd party rendszerrel biztos én is letojnám ezeket a problémákat, de nem szúrnám oda a többinek, hogy milyen ívben tojom le azt, amiről nincs kellő fogalmam és amúgy sem érdekel.
-
RTG
tag
válasz
Balzak83 #4231 üzenetére
Elengedtem, amúgy is csak kíváncsiságból volt fent
. amúgy valami más baj volt , mert az orosz twrpvel sem ment simán, én meg úgy vagyok vele, h ha nem sikerül elsőre ( na jó, másodikra ) akkor hagyom a fszba, mert biztos, h később még rosszabb lesz. ez a r3s-en is bejött, mindíg, azóta ehhez tartom magam. ha felmegy örülök, kipróbálom, ha jó maradhat. ha nem megy fel, én nem küzdök, van választék bőven.
-
lócitrom
őstag
-
válasz
Balzak83 #3586 üzenetére
Szia!
Elvileg már megkaptuk, legalábbis beta ROM-okon már negyed éve biztosan elérhető.
Viszont ez nagyon nem ugyanazt produkálja, mint a Google night sight módja, a Google féle sokkal ütősebb éjszakai képeket lő.
Szerencsére hekkelés nélkül lehet telepíteni Gcam-et.---------------------------------------------------
Más:
MIUI-ból nem tudja valaki miért van kigyomlálva a SmartLock funkció?
Stock droid-on például nagyon szerettem, hogy pl otthon tartózkodva nem kér ujjlenyomatot/mintát a telefon (így pl a családból bárki hozzáférhet), de itt MIUI-n folyamatosan ujjlenyomathoz/mintához vagyok kötve (még okosórával is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest