- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
mit kell csinalni hogy feldobja az android 10re valo frissites lehetiseget?
-
Dare2Live
félisten
válasz
tomboy0013 #6307 üzenetére
de. Nem tudom.
nekem kb mindegy, hogy 31.éig vagy nov 30ig. Legyen stabil, bugmentes mint 10..., hogy most vagy 30nap múlva jön az nekem 8.
más: ár/értékben még mindig elképesztően jó ez a teló.
-
Dare2Live
félisten
válasz
maistro566 #6305 üzenetére
akkor pár hét és 99% mi is megkapjuk...
mondjuk a jelenlegivel sincs semmi komoly gondom.
-
Dare2Live
félisten
Olyannal találkozott vki, hogy rosszul érzékeli, hogy hova nyomok?
Játékba különösen bosszantó, balra akarom lerakni egységet de jobbra rakja.... de van amikor 5percig semi utána meg bumm... és persze bukom ammecset emiatt.
-
Dare2Live
félisten
Mit várunk F2től? Nincs nocs, meg 855.
Innen az a "baj", hogy egy 100.000Fts F2 baromi nagy konkurencia lenne a 100.000Fts Mi 9T és 150.000Fts Mi9T PROnak. 150.000Fts telefon 100.000Ftért "ugyanonnan"? Hát őőő....
De persze remélem lesz. Mert akárhogy nézem a Mi 9T PRO nagyon em az a bestbuy mint ami az F1 ~1éve volt.
-
Dare2Live
félisten
Ilyen sárga-narancssárgásodással találkozott már vki?
[link]Majd lövök róla jobb képet is....
-
Dare2Live
félisten
arra tud vki megoldást hogy régebben jól müködő appok mért nem mködnek?
pl widgetek nem frissülnek, nem nyomok rá a 3nappal korábbi állapot jelenik meg. vagy stopper beállítom 5perc múlva csipogjon régen csipogott most nem....
-
Dare2Live
félisten
válasz
Balzak83 #5381 üzenetére
'az androidos appok kompatibilisek'
ez nem ugy megy hogy aszondom hogy kompatibilisek es csiriba azok lesznek.
egy pl google apikra pl gps epul minden. zart, proprietary software. innen sok sikert.btw google okoszisztema is proprietary sw. meg ha futna is forrasa meglenne atirnad fusson akkor se rakhatod csak ugy be akarmilyen boltba. nem mindha forrast barki csak ugy kiadna...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Balzak83 #5376 üzenetére
ha nincs legalabb olyan szinten mint egy 5eves jelly bean ha nincsenek appok es api nelkul max szlogen az android app compatibility nem mellesleg google appok nelkul sztem max kinai vasarlok egy reszere tudjak rakenyszeriteni.
nalam es csaladban mindenkinel mar a google okoszisztema hianya kizarna... ami kb a legkisseb gond.
-
Dare2Live
félisten
jól müködő hivás rögzítőt tud vki ajánlani?
-
Dare2Live
félisten
válasz
gekkoXT #4916 üzenetére
Igen ha felrakod az érzékenységet (ISOt) jo magasra csökken a záridő és nem fog bemozdulni. Cserébbe jön a vízfestmény vagy/és zajtenger.
"Attól hogy van OIS, még nem fogja az automatika lentebb tartani az ISO-t."
Ez az OIS lényege. Ha van jóval magasabb lehet a záridő. Az OIS nélküli ökölszabály reciprok szabály helyett annak 3-4*. Az azt jelenti (persze azonos fényerő mellett), hogy 3-4*alacsonyabb lehet az érzkenység.
plda kedvéért hátha úgy meglesz a lentebb említett D600 70-200 VR esetén obit 200mmre kitekerve ha nincs OIS akkor 1/200on lehet a képet meglőni (ez az un reciprokszabály) VRt (VR Nikonnal OIS) bekapcsolva 1/50on. F2.8 mellett uazon képnél VR (VR =OIS) ISO200 tartozik (D600nál ez ~0 zajt jelent) míg VR nélkül ISO3200. És ISO 3200 már egy D600nál is zajos. Azt meg had ne mondjam milyen egy 1/3"as képminősége ISO3200ön. Vízfetményel kevert zajtenger. na ennyit számít az OIS.
videonál is legalább ekkora a difi. Lesz időm egymás mellé rakok egy F1et meg egy 3+éves OISes mobilt. Hiába sokkal jobb az F1 érzékelője egyszerűen elhasal mert a másikban ott az OIS.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Toth_Jani #4910 üzenetére
arra van a D600 + Nikor 70-200.... képminőségben teljesen más dimenzió.
De a képek 70% mobillal készül. Az mindig ott van kéznél. Játszótér, bolt, balaton... mindig.
@power: mi 9ből kihagyták 8ban még volt...? Hát pedig köv mobilomban lesz. max akkor nem lesz xiaomi. Sajnálni fogom mert nem mindegy, hogy 100-150K vagy 300+.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Balzak83 #4906 üzenetére
Én S7ről jöttem... Poco majd mindenben jobb, de videoban de még fotón is nagyon érezhető az OIS hiánya. Fotók vagy bemozdulnak vagy tiszta zaj, videoknál nagyon komoly EIS mellett a minőségromlás.
A kemény, hogy a feleségem kiszúrja, hogy mért lettek sokkal rosszabb minőségűek a gyerekről készült fotók/videok... hát ezért.
Nálam emiatt ~1éven belűl poco le is lesz cserélve S10et is megvettem volna de könyörgöm 300k+ért ne csak főkamerába rakjanak OISt hanem telébe is.... szóval ha poco F2ben lesz OIS instant get.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
CoolBoy323 #4893 üzenetére
optikai stabilizátor.
az nagyon kéne... tényleg kb az egy bajom.
-
Dare2Live
félisten
Poco F1 sztem egy baja a nincs stabi kamerákban.
Na most K20 PROban se lesz tudtommal stabil.Ellenben nem lesz benne microsd hely és árban is drágább lesz. A 855... persze gyorsabb de 845el sincs sebesség probléma bazi erős.
szerk: amúgy ha lesz(nek) stabik poco "F2"be azonnal megveszem...
-
Dare2Live
félisten
tárgytalan....
-
Dare2Live
félisten
10.2.3.0 van telón februát óta, frissitést simán check for updateval vhogy fel lehet rakni? Kéne a 60FPS...
-
Dare2Live
félisten
10.2.3.0ról normális, hogy nincs update?
Kéne a kamera upgrade
-
Dare2Live
félisten
nagyon függ hogy neked mi a bekapcsolva.
100%on indíts el otthon este egy filmet újrajátszással vagy filmlistát. Sztem neked is meglesz a 10h SOT.
Amúgy nekem is elképesztő jó aksiideim vannak, simán duplája mint a korábbi S7nek. Reggel 6kor lehuzom 1h telefon, 1h webex, 6h hotspot, 2h google maps, 2h játék (clash royale), fél óra böngésés levelezés... pár fotó esetleg video és este 21h kor még 40%....
-
Dare2Live
félisten
válasz
N.YCityBoy #4458 üzenetére
kb az egy baja a kamera, OIS hiánya. Én is elképesztően elégedett vagyok a telóval, aksi, SOT meg mindennél jobb. Ez utobbi fogalmam sincs miért mate 20proból se sporolták ki aksit.
-
Dare2Live
félisten
Olyat lehet állítani, hogy hangerő ne master volume legyen hanem alapból csengetés ha alkalmazásban vagyok app....
alkalmazást lehalkítom, erre halkan is csörög...
-
Dare2Live
félisten
Nova Launcher T használ vki?
Nem tudok olyan direction dialt kirakni asztalra...
-
Dare2Live
félisten
válasz
CoolBoy323 #3942 üzenetére
Samsung galaxy Sx vonallal összevetve ahol alap az AMOLED és világ életemben sötét témáztam... mindig szívás van aksival. Egy S7nél fényerő levéve, aksi kimélő bekapcsolva és van új aksival max 5h SOT. Este megyek haza és hallom kiakpcsol mert aksi 0%.
Ehez képest itt az LCDs Poco oké 33%al nagyobb aksival de minden trükközés nélkül csinál 8h SOTot. Hasonlóan használva meglenne a 9h. Nagyon nagy difi. És nem kell power bankot cipelni.
Az egy ami hiányzik S7 után az az OISes kamera.
-
Dare2Live
félisten
Rakjatok fel egy accubatteryt az megmondja. kb 5-6nap mire beméri. (Töltés U*I monitoroz.)
Nekem 2 hetes a telefon és 3948mah.
-
Dare2Live
félisten
válasz
CoolBoy323 #3846 üzenetére
https://photos.app.goo.gl/5M926TC5zwtSzxew6
-
Dare2Live
félisten
válasz
CoolBoy323 #3842 üzenetére
videot kiválasztod. Bal felső sarok.
-
Dare2Live
félisten
válasz
szabifotos #3835 üzenetére
gcamot most töltöttem le, mert állítólag jobb. Még nem teszteltem de a 60FPSt be lehet állítani.
-
Dare2Live
félisten
válasz
mr.perfect #3815 üzenetére
Nekem van 2padom is, de annyira lassú volt velük a töltés (még S7et töltöttem), hogy mindig dugdosgattam.
De az újak lehet gyorsabbak, meg ez én.Amiért mégis használtam őket az a fordítva dugom e. De a Cs aljzat szimetrikus szóval a fő indokom is kihullott.
-
Dare2Live
félisten
válasz
PowerBuldog #3793 üzenetére
Nálam 30/20 elsőre.
-
Dare2Live
félisten
válasz
CoolBoy323 #3625 üzenetére
Lineagenak nem adsz egy esélyt?
Anno amikor "idegörcsöt" kaptam ilyenek miatt elég jól orvosolta.
Persze fogalmam sincs milyen a lineage pocon.
-
Dare2Live
félisten
foliat rendelt vki ebay/aliról?
A magyar bolti árakon dobtam egy hátast.Vmi jobb bevált kemény tok esetleg? Elsőre egy spiegnt néztem ki. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest