- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meridaharcos
senior tag
válasz
gombasm #2887 üzenetére
Itteni ajánlásra szintén orange foxot használok kb másfél hónapja. Nálam egyszer már nem akadályozta meg a tárhely kódolását, pedig be volt állítva, a fórumját olvasgatva gyakori probléma.
Amit főleg nem tud, az a màr lekódolt partíció használata formázás nélkül. Azt csak az tudja, amit linkeltem. -
PioDVD
senior tag
válasz
gombasm #2460 üzenetére
Kösz szépen! Ezért kérdeztem, hátha nem jót találtam.
Az orange-ot mintha macerásabb lenne feltenni, viszont volt egy olyan leírás is, hogy ha már fent a twrp, akkor sima .zip telepítéssel felmegy.
Angolom sajna semmilyen, de azért próbálom majd elolvasni, nehogy nagy hülyeséget tegyek.
-
blazsej
csendes tag
válasz
gombasm #2370 üzenetére
MIUI Global 10.1.3.0 (PEJMIFI) a verzió amit használok és sajnos még mindig fent áll a play store gond, de egyébként nagyon elégedett vagyok a telefonnal. Az hogy egy pár alkalmazást külön kell telepíteni/frissíteni nagyon nem zavar, és biztos vagyok benne hogy javulni fog.
-
Klaymen
tag
válasz
gombasm #2353 üzenetére
A 4c-nél már régen megvan az engedély, az, hogy nem nyílik ki, az más kérdés. A pocokkal akkor is ki kellett várni a 72 órát.
A nyitáshoz már kellhet sim, de nem kell végig benne lennie a várakozási idő alatt.
Olyat olvastam, hogy 30 naponta enged egy új telefont. Amit már egyszer nyitottál, azt meg már akármikor hajlandó újra kinyitni. -
PioDVD
senior tag
válasz
gombasm #2353 üzenetére
Hááát, a mi 8 fórumon többen emlegetik a 720 órát, Itt meg többen a 72-t. Több régi xiaomi-s is azt írta, hogy várnia kellett, nem azonnal nyithatta.
Én talán szombaton indítom, majd megírom, mennyit kaptam, mint xiaomi-szűz.
(Mivel a telefont is kapcsolni kell, nyugodtan szórhatják típus alapján az időt.) -
-
joey04
titán
válasz
gombasm #1208 üzenetére
Most náluk is az van mindegyiknél, hogy ez a termék nincs raktáron.
1198: nem rossz, csak a mi 8 érezhetően jobb nála:[link]
Good all-round camera experience with plenty of shooting modes.
EIS does not work at 4K resolution with the Mi camera app.
Limited camera Manual controls (only ISO and white balance).
Decent edge detection on Portrait mode, but we expected more from the dual camera setup.Ezeket írják a kameráról. Én is szemezek/szemeztem a Mi Max 3-mal, csak a 2-höz képest vannak visszalépések, pl. hangzás, kijelző fényereje, meg picit üzemidőben is gyengébb.
-
-
gombasm
aktív tag
A garanciára két évet írnak és azt, hogy nekik kell leadni/elküldeni és ők javítják.
Nem ismerem őket és remélem a garanciát nem fogom megismerni náluk!
Sokat vásároltam külföldről is, szerencsémre garanciára még soha nem volt szükségem, vigyázok a cuccokra és szoftveres gondba sem futottam még bele. Ez a készülék külföldi webshopból sem lett volna semmivel olcsóbb, szóval a magyar számlával és a garanciával (ígéretével) rosszabbul semmiképpen nem járhatok, mintha külföldi webshopos beszerzést kezdeményeztem volna - előrefizetéssel.
Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy minőségi, drágább telefonokat egyre kevésbé éri meg külföldről megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest