- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
Új hozzászólás Aktív témák
-
veressjanos
aktív tag
válasz
PowerBuldog #5669 üzenetére
-
válasz
PowerBuldog #5644 üzenetére
Nem ,de mindenki nyaral, nyáron nincs akkora pörgés a használt piacon. Évek tapasztalata alapján mondom, hogy ebben az időszakban alig vásárolnak műszaki cikket az emberek.
-
NemMo
őstag
válasz
Én 65ezerért adtam el 6\64 telefonomat, még 1.5 év gari volt rá és gyakorlatilag szétszedtek az érdeklődők. Volt aki 4ezret ráígért, csak neki adjam el, persze írtam, hogy az tisztességtelen lenne a korábban jelentkezővel szemben. Én drágábban is el tudtam volna adni
-
Vartanus
őstag
válasz
mennyi gari van rá? Én a sajátom most vettem 70K-ért "használtan">csak kipróbálva volt, töltő, USB-C kábel és tok még gyári fóliában volt 1,5 gyári garival
-
Noukoum
veterán
válasz
Nem nagyon van ára a használt Xiaominak, igen kB annyi lehet a reális amit kolléga írt.
-
lócitrom
őstag
válasz
PowerBuldog #5582 üzenetére
beragadt illesztő. sajnos a Windows az az, ami. a következő ötletem az lett volna, hogy rákérdezzek van-e Linuxos géped.
-
lócitrom
őstag
válasz
PowerBuldog #5578 üzenetére
akkor a jövőbeni Xiaomi helyreállítási rutinba be tudod építeni most már ezt is
-
lócitrom
őstag
válasz
PowerBuldog #5573 üzenetére
ez már saját gépen megy?
-
Alonso69
senior tag
válasz
PowerBuldog #5566 üzenetére
Próbálj egy másik Twrp-t ,felrakni,a héten jártam így az Orange Fox 10b7 után ,megszivatott.
-
lócitrom
őstag
válasz
PowerBuldog #5566 üzenetére
„ezzel a módszerrel is csak az van, hogy kilép fastbootból, fekete a képernyő és a bal felső sarokban kiírja, hogy press any key to shutdown”
ez általában azt jelenti, hogy vagy nem jó az illesztő vagy beakadt. gép újraindítás kellene. bár ha még mindig nem otthoni környezetről van szó ráhagynám a helyedben, míg nem saját gép előtt vagy.
-
Alonso69
senior tag
válasz
PowerBuldog #5561 üzenetére
Nem tudom,hogy hogyan és milyen módon csinálod,én csak a saját és a 4PDA fórum leírása szerint írom le.
Az ADB-vel [link] le lehet ellenőrizni a drivereket a számítógépen.
Ezután a legutolsó Globál stabil romot kell letölteni ami a fastboot mód-hoz való.innen [link]
Ezután ki kell bontani(dupla kibontás kell)
A kibontott mappát át kell rakni az ADB mappájába [kép]
A telefon fastboot módba és lehet telepíteni a megfelelő flasch-t. [kép]
A képeken látható remélem.
Délután,ha nem sikerül privátba keres ,most munkába vagyok. -
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #5561 üzenetére
fastboot devices
???????????? fastboot
Ezt dobja most a devices parancsra. -
Alonso69
senior tag
válasz
PowerBuldog #5559 üzenetére
Szia.
Számítógépről kell egy Twrp-felrakni.
Leírom nagyjából hogyan.
Ezt a Twrp-t kibontod [link] a C.meghajtóra,Xiaomi mappába.
A telefon fastboot módba és a PC-n a kibontott zip.mappájábol dupla katt.egér jobb gomb kell elindítani a telepítést ezt [kép]
Ezután egy 1-es és enter gomb.
Egy pár pillanat és a teló az új Twrp-ben lesz.
Bármilyen Twrp-t fel lehet így rakni.
Telóról vagyok nem tudom másképp megmutatni. -
Balzak83
senior tag
válasz
PowerBuldog #5557 üzenetére
Csak egy kifogás volt.
-
tomboy0013
veterán
válasz
PowerBuldog #5547 üzenetére
Ha globálon volt akkor annyira nem régóta, a 3.5-ös verzió óta van, amit én speciel kb. 2 hete kaptam meg. Persze bétán régóta van, de az ilyenkor nem biztos hogy mérvadó.
-
Trailblazer
veterán
válasz
PowerBuldog #5547 üzenetére
Bizony, nem újdonság ez a töltésanim.
-
válasz
PowerBuldog #5542 üzenetére
Tapasztalataidra kíváncsi leszek, mert olcsón tudnék váltani, kíváncsi vagyok nyers erőben érzel-e különbséget
-
Ricardo
titán
válasz
PowerBuldog #5542 üzenetére
Értem. Majd jöhetnek képek a fotós topikba.
-
Ricardo
titán
válasz
PowerBuldog #5540 üzenetére
Mi volt az a konkrét ok amiért váltottál?
-
NemMo
őstag
válasz
PowerBuldog #5454 üzenetére
Hehe, de az én kamerám felvilágosult és nyitott a világra
Köszönöm legközelebb, már nevén nevezem. -
Balzak83
senior tag
válasz
PowerBuldog #5374 üzenetére
Persze, ez csak egy (merész) felvetés. De ha azt nézzük, hogy Kínában milyen totalis kontrol van a (gazdasági) élet minden területén, akkor megvan arra az esély, hogy a nemzeti érdek felülírja a piaci érdeket. Ha ez a két cég, tegyük fel, szoftver területen összeáll, és azt mondják, hogy itt egy szebb es jobb, meg egyébként az új telefonok ilyennel jönnek ki, akkor nem elhanyagolható lesz a piaci részesedés. És mivel a piac elsösorban árérzékeny, nem lehet abban bízni, hogy az a többmillió ember azt mondja, higy jó, akkor mostantól nemkínait veszek. Az pedig vilagosan látszik, hogy a kinai gyártók az androiddal amerikai pórázon vannak.
-
NemMo
őstag
válasz
PowerBuldog #5357 üzenetére
Rájöttem közben valószínűleg azért érzem kecsesebbnek, mert a mi 9t gyári tokja szinte nem növel semmit, míg a poco-t ali-s tokkal használtam. Bitang jó kis telefon
-
Ricardo
titán
válasz
PowerBuldog #5280 üzenetére
Én a legfrissebb Stabil globálon vagyok. Nem panaszkodom. Most van 46%-on. Három és fél óra kijelző (kültéren),sok mobilnet, fényképezés,képszerkesztés. Telefonáltam majdnem egy órát.
-
Balzak83
senior tag
válasz
PowerBuldog #5213 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, az aktuális Eu romon.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
PowerBuldog #5099 üzenetére
-
D1L1ZS
őstag
válasz
PowerBuldog #5093 üzenetére
Szia!
Nálam most műxik rendesen!
Korábban néhány global bétával ezelőtt nekem sem mindig működött hangutasításra csak home gombbal.
Nem tudom hogy valamelyik beta miatt volt, vagy csak szimplán google miatt...
-
Trailblazer
veterán
válasz
PowerBuldog #4968 üzenetére
Tényleg működik, és jó is, bár a governorok garmadával nem kápráztat el.
-
Trailblazer
veterán
válasz
PowerBuldog #4965 üzenetére
Az nem AOSP-only?
-
Alonso69
senior tag
válasz
PowerBuldog #4951 üzenetére
Ez egy lehetőség valami új kipróbálására,ami még tökéletesebbé teszi ezt a telót,azt,hogy lesz frissítve senki nem tudja, de valószínű, ahogyan ez verzió is kiszivárgott, lesz még több is.
Minden napos használatra is tökéletes, 7óra SOT jött össze vele,hátha valakit érdekel ezért is írtam. -
Darth_Revan
veterán
válasz
PowerBuldog #4938 üzenetére
De lehet más nem erti
168.000 Ft az nettó ár.
Az oldal szerint hong kongi raktárból küldik és mivel az EU-n kívül van, ezért az AFA köteles. 27% áfa és postai kezelési költséggel simán kijön a 220.000 Ft.A vám mostanában pedig minden kínai csomagot megfog, meg azt is aminek megpróbálnak vamcsalast elkövetni és szándékosan 10.000 Ft alatti értéket írnak a dobozra.
De ha hibásan írja a bolt és valójában EU raktárból küldik és tényleg 168k, meg akkor is a fenti ZTE mellett sem a legtutibb vétel.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
PowerBuldog #4929 üzenetére
Hát nem tudom...220.000 Ft-ert adják es kínai bolthoz szóló garanciával egy ilyen tudású telefont?
Van akinek megéri ?Akkor már inkább az új ZTE európai garanciával, snapdragon 855+8gb ram-al es 90 hz-es amoled panellel 165.000 Ft-ert.
Sőt, 220.000 Ft-ert ha már szórni akarom a pénzt akkor inkább picit megtoldanam és Oneplus 7 Pro-t vennék 9T helyett
Vagy van olyan Xiaomi fan akinek mindenáron 9T kell és inkább 55.000 Ft-ot rafizet a kevesebb tudású 9T-re, minthogy ZTE-t vegyen ?
-
NemMo
őstag
válasz
PowerBuldog #4929 üzenetére
Az kemény! 180 ropi. Akkor előbb vagy utóbb jönn ide itthoni üzletbe is
-
porse
őstag
válasz
PowerBuldog #4842 üzenetére
Én innen vettem link nillkin színezett üveg. Alkalmazásból olcsóbb.
Redmi note 4/5 telefonon megettem vagy 15-20 üveget az 1-2 dolláros fajtából.. ez tényleg minőségi cucc azokhoz képest.
-
veressjanos
aktív tag
válasz
PowerBuldog #4842 üzenetére
Én az ebay-en vettem. Alin beírtam a keresőbe és ott is volt.
-
Alonso69
senior tag
válasz
PowerBuldog #4839 üzenetére
-
veressjanos
aktív tag
válasz
PowerBuldog #4839 üzenetére
Nillkin?
-
Balzak83
senior tag
válasz
PowerBuldog #4812 üzenetére
Nem csak hálózati eszközökön lehet adatforgalmat kicsatolni.
-
kgyuri7
csendes tag
válasz
PowerBuldog #4789 üzenetére
Nekem 2 nap múlva zúzott kavicsra esett, persze képernyővel lefelé, de megvédte. Sajnáltam ott, akkor érte, de így utólag...
-
kgyuri7
csendes tag
válasz
PowerBuldog #4779 üzenetére
Debrecenben 3000-ert vettem tőlük, fel is rakták.
-
Faterkam
addikt
válasz
PowerBuldog #4781 üzenetére
Ja posta akkor nem jó. Nekünk is az volt a lényeg, hogy készleten legyen.
-
Faterkam
addikt
válasz
PowerBuldog #4779 üzenetére
Mi a Speed Shop-ba vettünk tokot fóliát hozzá.
-
Balzak83
senior tag
válasz
PowerBuldog #4774 üzenetére
Ha a két telefont összegyúrnánk megkapnánk az év flagship killerét. Viszont. Az az akkuteljesítmény, amit jelenleg mérnek ennek a telefonnak, az kritikán aluli, aki megszokta a Pocophone teljesítményét és kijelzőidejét, az el fogja átkozni ezt a telefont, méret ide, méret oda. A kijelzőidő a top3 feature egyike jelenleg, közvetlen a kijelző és a design után. A Poco a dupláját, másfélszeresét hozza a Mi 9se-nek. Kár is hasonlítgatni a kettőt, innen a rendes Mi 9 az előrelépés.
Coolboy323: Mi a baj a tg vel? gondolom te sem önarcképet készítesz a telefonoddal, hanem szelfit, és nem rövid szöveges üzenetet küldesz, hanem sms-t, valamint wifi/wlan hálózatra kapcsolódsz, és nem vezetéknélkülihelyihálózatra.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
PowerBuldog #4771 üzenetére
OMFG
Miért nem jó a magyar nyelv, rendesen használva?
WTF LOL -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
PowerBuldog #4769 üzenetére
TG = tücsök gitár vagy tök gomb, tok gél vagy mi a pók pék f@$z@?
-
Faterkam
addikt
válasz
PowerBuldog #4757 üzenetére
Pff, ez nem jó hír. Csak nem akartam elhinni, hogy a Redmi 4X-el jobbakat csinált :/
-
kgyuri7
csendes tag
válasz
PowerBuldog #4743 üzenetére
-
csuzda
aktív tag
válasz
PowerBuldog #4709 üzenetére
Én magával a notch létével nem tudok. PUBG-t akartam játszani barátokkal és kitakarja az notch azt a gombot, ahol a barátokat lehet felvenni... Nem tudtam elhinni, hogy olyan bamba vagyok, hogy nem találom a barátlista gombot. Megkérdeztem egyik barátomat és megmutatta hol kéne lennie a gombnak...
Az értesítéseket se jelzi ki, úgy mint a Note 5-ön. Én gyűlölöm a notch-ot, szerintem a legnagyobb hülyeség. Legyen keret legalább felül a hangszórónak és az előlapi kamerának, ne ez a bohóckodás...
-
lócitrom
őstag
válasz
PowerBuldog #4678 üzenetére
néha egy-egy alkalmazás frissítésével nálam is előfordul. okát nem tudom mondjuk, csak tippem van.
-
lócitrom
őstag
válasz
PowerBuldog #4654 üzenetére
az patent. viszonteladó vagy? mondjuk így is megfontolandó. szerintem ez downgrade lenne. ha csak az újabb hardver szaga miatt vennél, akkor szerintem annyira nem az igazi.
-
Balzak83
senior tag
válasz
PowerBuldog #4646 üzenetére
Nem foglak győzködni, hogy semmi értelme a váltásnak, meg 20-25e ft elverésének, de az biztos, hogy vissza fogod sírni ezt a telefont 1-2 hónap múlva. Szvsz én márkán belül BS2, vagy MI 9-re váltanék.
-
juve600
nagyúr
válasz
PowerBuldog #4643 üzenetére
SE,Lite verziót én hanyagolnám
-
juve600
nagyúr
válasz
PowerBuldog #4640 üzenetére
mi lesz helyette ?
-
Balzak83
senior tag
válasz
PowerBuldog #4640 üzenetére
80 +/- 5% attól függően, hova szól a gari, és mennyi van vissza belőle
-
válasz
PowerBuldog #4629 üzenetére
Persze, egész nap megy a wifi szinkronizáció és lényegében a netet bújom egész nap ,mivel kereskedő vagyok és nézem a hirdetéseket, Facebook-ot is csak erre használom ott is vannak hirdetéseim ,tehát még a Messengert használom,néha Spotify,nagyjából ennyi😁 No meg azért szoktam néha telefonálni is vele😂
Amúgy pedig elég sok applikáció van telepítve a telóra,csak nem mindig használom mind a 80-at👍Viszont semmi sincs kilőve 3/4-n van a fényerő mindig nem automatán, GPS is megy és 2db SIM-el használom...
-
válasz
PowerBuldog #4604 üzenetére
Amikor megszűnt a mindig is tökéletesen működő és általam nagyon kedvelt Inbox e-mail app támogatása és kénytelen voltam én is visszatérni Gmail-re, akkor eleinte nálam is csinált ugyanilyet, hogy csak akkor kaptam meg e-mail-t, mikor beléptem az alkalmazásba.
Én is szórakoztam az akkugazdálkodás és ilyenek kikapcsolásával, de végül az lett, hogy töröltem kompletten és újratelepítettem és ugyan nem egyből, de fél nap múlva érdekes mód magától észheztért és azóta már hónapok óta tökéletesen értesít.
-
Alonso69
senior tag
válasz
PowerBuldog #4500 üzenetére
Nem kell felrakni,ha nem tetszik
Ízlések és pofonok,használd a gyárit,az jobb.
-
NemMo
őstag
válasz
PowerBuldog #4470 üzenetére
És emellett ugyanúgy csak pár másodpercig mutatja az értesítéseket
-
csiziktomi
senior tag
válasz
PowerBuldog #4468 üzenetére
Milyen verzió ? 128 Gb vagy 64Gb? Lehet ezen is múlik.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
PowerBuldog #4412 üzenetére
És tényleg.
Bár én amikor legelőször berakták global devbe a security appon belül volt, most is ott van game speed booster néven. Na akkor nekem felajánlotta, hogy csinál ikont/ shortcutot. Én azőta azzal indítom.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
PowerBuldog #4228 üzenetére
Remek
-
Alonso69
senior tag
válasz
PowerBuldog #4123 üzenetére
Szia.
Felraktam,tesztelem.
Délután leirom,hogy miben jobb(rosszabb). -
D1L1ZS
őstag
válasz
PowerBuldog #4114 üzenetére
Szia!
Nekem most 4 ó 45 p SOT és 50% van még benne! Valamit reszelhettek rajta szerintem
Legfrissebb global dev.
-
lócitrom
őstag
válasz
PowerBuldog #4114 üzenetére
ez marhára ráférne a stabilra már. nem érzem igazinak az eddigi fogyasztást.
-
Gabe16
lelkes újonc
válasz
PowerBuldog #4077 üzenetére
Kipróbáltam mindet amit küldtétek és mindegyiknél ugyanazt csinálja. Vagy sötét kép és a menüt sem adja ki. Vagy ha kiadja akkor sötét háttérrel és a hetes hibaüzenet tél
feladom. Nem tudom a stabil rom mit jelent. Mediamarktbol vettem a készüléket, csak egy gcamot szerettem volna rá mert nem túl élesek a képek. Márpedig rendszeresen előhivatom őket és évi 2 fotókönyv ez készítek a mobilos képeiből és ez így nem túl szép lesz
-
NemMo
őstag
válasz
A san1ty nálam is tökéletesen működik global stabilon.
-
Ricardo
titán
válasz
Nekem stabil romon is működik. san1ty által portolt változatot. Ahogy nézem időközben felfüggesztette a fejlesztést. Én a V3-at tettem fel , az nálam működik. Mást nem próbáltam.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
PowerBuldog #4065 üzenetére
Szia!
Nem tudom mi lehet, de most megint nem jó az asszisztens...
Egyébként maga a ROM teljesen jó.
Ami nekem feltűnt:
-Töltés közben kék az akkumulátor ikonja
- Bal oldalt két ikon is elfér -
D1L1ZS
őstag
válasz
PowerBuldog #4057 üzenetére
Szia!
Sajnos nem, valami gyíkja lett. Én is ugyanezt tapasztalom! Eddig minden frankó volt, minden ugyanúgy van beállítva ahogyan eddig is...
Asszem az utolsó global dev felrakása után jelentkezett a dolog.
Nem tudom, hogy Google vagy Xiaomi szúrt el valamit!?!
Sajnos magyarul még mindig nem tud, de alap angol vezérszavakkal simán lehet használni. Nekem bejön.
Remélem rendbe rakják...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
PowerBuldog #4020 üzenetére
9.3.7 global deven szintén hibátlan a gps
-
Tomi13
senior tag
válasz
PowerBuldog #4020 üzenetére
Nekem nem megy, letöltöttem már 1000db gps alkalmazást, töröltem a-gps adatokat, google chache-t, mindent amit a fórumokon írnak,de semmi..
Az "vigasztal" hogy rajtam kívül rengetegen vannak ugyanígy, valaki csak rájön mi lehet a hiba.
-
eladogeppc
veterán
válasz
PowerBuldog #4008 üzenetére
Én nem tudom hogy káros-e. Sosem volt vele bajom.
Poco-n meg lehet nezni az akku állapotát ? Marmint hogy hány szazalekos? -
Alonso69
senior tag
válasz
PowerBuldog #3888 üzenetére
Ja,így már értem
nálam is így van sajnos ,majd javítják remélem. [kép]
Coolboy
a nem csak a fülesre.
-
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #3884 üzenetére
Mondjuk a notificationsben úgy alig látszik a szöveg.
Szóval van mit javítani.
-
Alonso69
senior tag
válasz
PowerBuldog #3882 üzenetére
-
Dare2Live
félisten
válasz
PowerBuldog #3793 üzenetére
Nálam 30/20 elsőre.
-
Sousuke
tag
válasz
PowerBuldog #3764 üzenetére
Mindenképpen írok tapasztalatokat, csak még nem kellett tölteni a telefont. Kibontása után a gyárilag mellékelt Quick Charge 3.0-ás töltővel feltöltöttem, de azóta még nem merült le. Most 67 %-on van, majd ha lemerül 10% alá, akkor felteszem az új QC4+-os töltővel tölteni és lemérem a sebességét. Amúgy a győri Média Markt-ban vettem a töltőket és a kábeleket. A kábelek 4000 Ft volt darabja, a fali töltő 10000 Ft, az autós töltő pedig 9000 Ft lett volna, de a kitett ár 7200 Ft volt, így azon az áron odaadták, persze utána biztos kijavították a kitett árát 9000 Ft-ra, mert annyiért hozta a kassza is. Tudtommal jelenleg csak a Hama-nak vannak Quick Charge 4+ képes töltői, más márkában nem találtam a neten sem, sem ennél olcsóbban.
-
lócitrom
őstag
válasz
PowerBuldog #3759 üzenetére
bár annyira nem érdekes, de mindösszesen abból fakadt a probléma, hogy az android webmegjelenítő vagy kapott egy rossz frissítést vagy a telefonom nem töltötte le. kb. minden harmadik alkalmazás összeomlott, míg nem töltötte le...
-
válasz
PowerBuldog #3779 üzenetére
Én direkt régebbi verziót használok Talán a 196-ost. Nekem 3,1%os
-
lócitrom
őstag
válasz
PowerBuldog #3759 üzenetére
teljesen friss/tiszta telepítés konkrétan. időjárás nekem mondjuk azért vinnyog, hogy adjak hozzáférést helyadatokhoz, ami vicces, mert az adott..
-
voncci
aktív tag
válasz
PowerBuldog #3748 üzenetére
Köszi az infót épp frissíteni akartam
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
PowerBuldog #3693 üzenetére
Van fent wallpaper changer alkalmazás de azt már jó pár hónapja használom és nem volt ilyen gond. Mindegy valahogy megpróbálom kideriteni.
-
NemMo
őstag
válasz
PowerBuldog #3673 üzenetére
Ez a legutóbbi úgy jött ki, hogy végig otthon voltam és végig wifin, csak böngésztem rejta és némi viber. Az automatikus szinkronizálás ki van kapcsolva, mert számomra felesleges. Bluetooth mindig be van kapcsolva, mert van egy galaxy watch-om, de hétvégén nem használtam, de ha használom is 8 óra alá nem megy, igaz játszani nem szoktam.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Én nyúzom rendesen, nekem 7 óra bőven megvan.
Amazfit van rajtam egész nap.
Játszom, Facebook, messenger, stb....
A korábbi S8-hoz képest az üzemidő valami csoda. -
Balzak83
senior tag
válasz
Nagyjából meg is válaszoltad magadnak a kérdést. A Bluetooth szinkron is eléggé használja az akkut.
-
tomboy0013
veterán
válasz
PowerBuldog #3632 üzenetére
Ennyi, nekem is mindig be van kapcsolva. Nem is értem hogy aki ezeket használja az minek kapcsolja ki egyáltalán.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
PowerBuldog #3580 üzenetére
Csak ezért, így van
-
eladogeppc
veterán
válasz
PowerBuldog #3573 üzenetére
Akkor azt benéztem.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
PowerBuldog #3562 üzenetére
Ebben inkább karavik kolléga tudna segíteni. Én úgy tapasztaltam, hogy változó. Most pl. hétfőn volt
-
norbert1998
nagyúr
válasz
PowerBuldog #3532 üzenetére
Bl-t ehhez is nyitva kell hagyni /nyitni kell. Telepítés után viszont úgy tudom, be lehet zárni, de erre nem esküdnék. Van OTA itt is rendesen.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
PowerBuldog #3527 üzenetére
Az megy EU dev-en is
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #3474 üzenetére
Hopp nem válasz akart lenni
-
PioDVD
senior tag
válasz
PowerBuldog #3442 üzenetére
Igen, ez sem rossz. Kár, hogy minden rom-ban van valami jó és van valami rossz vagy "rossz". Eddig az eu-devil volt talán a legjobb nekem, de ott is volt hülyeség, a ucbrowser meg kell nekem, így az felejtős.
A Titanium Backup az különböző rom-ok közt is működik? Nem okoz gondot, ha mondjuk a lingeage alól mentek és global dev-re töltök vissza?
-
natë
nagyúr
válasz
PowerBuldog #3374 üzenetére
Mindegy is. Maradtam a Pixelnél
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
PowerBuldog #3355 üzenetére
Nekem nem volt időm megcsinálni még
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
PowerBuldog #3351 üzenetére
Pittyen is a gép mikor rádugod nyuszihegesztő módban?
-
meridaharcos
senior tag
válasz
PowerBuldog #3351 üzenetére
Mi8 topik első hsz. Ott levan írva, szerintem azt fusd át. Nekem az alapján simán ment.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
PowerBuldog #3348 üzenetére
Driver OK?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged