- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
CoolBoy323 #5316 üzenetére
Ez normális üzleti érdek, hiszen ha belegondolunk a mi telefonunk is ezzel a tudással jó pár évet kibírna, de akkor a gyárat be lehetne zárni.
De ez mindig is igy volt a Samsung S300-as kagyló mobiljában már színes kijelző volt 2012-ben 110 ezerért, azután került beléjük kamera, majd Android rendszer 3,5"-os kijelzőkön.
Ma meg már nagyobb kijelző és több kamera a divat, egy jó reklám és viszi a nép mintha ingyen adnák.
Miközben 2000-ben az Inviteltől ajándékba kapott vezetékes telefont még mindig nem kellett lecserélni és még működik is. -
Bastee
tag
válasz
CoolBoy323 #5316 üzenetére
Nekem egy nem elrugaszkodott árú Mi 9T Pro is megteszi
-
gekkoXT
senior tag
válasz
CoolBoy323 #5228 üzenetére
nillkin üveg elsőre nekem is sokkal jobb élmény volt mint a többi. tényleg kevésbé maszatolódik, de pár hét után nem tudom minek következtében ez is bebuborékosodott a jobb felső sarokban. Olcsóbb üveget nem akarok mert azok tényleg szarok voltak (vagy 3-at próbáltam) de ez meg tényleg nem olcsó.
Amit adnak hozzá pozícionáló matricák, azok gyengén tapadnak, felhelyezéskor nekem le is engedte az egyik így nagyon picit arrébb is ment mint akartam.
Amit adnak még hozzá kamera lencse fólia, na az nálam egyik felén egyik rétegen sem tapadt picit sem. -
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #5118 üzenetére
az mélynyomor. hogyan lehetséges? nincs lefedettség? nincs 3G csak 2 és/vagy 4?
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #5116 üzenetére
E = edge...?
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4991 üzenetére
Próbáltam utána nézni, de eddig csak azt találtam hogy Pocon nem megy Európában a 4G+. Akinek gyári rom van fent annak megy?
-
Griff55
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4991 üzenetére
Mi8-on budapesten gyakorlatilag csak 4G+ van nekem vodafone hálózaton
-
gzbotii
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4893 üzenetére
Gondolom OIS, optikai képstabilizátor
-
Dare2Live
félisten
válasz
CoolBoy323 #4893 üzenetére
optikai stabilizátor.
az nagyon kéne... tényleg kb az egy bajom.
-
tresh
veterán
válasz
CoolBoy323 #4885 üzenetére
-
Sousuke
tag
válasz
CoolBoy323 #4874 üzenetére
Ezen én is csodálkoztam, de működik
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #4860 üzenetére
meg egy igazi adatbányász...
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #4858 üzenetére
bazz, azt hittem erről teljesen lemondtak már végre. széllel szemben hugyoznak, mert eleve azt mondták az F1 kapcsán is, hogy végül is ők nem szeretnének a fejlesztők és más rendszert előnyben részesítők útjába állni, ezért csökkentették le végül 72 órára. az egy hónapos limit meg korábban amiatt volt, hogy védjék az óvatlan felhasználóktól a telefont. vagy etetik csak az embereket vagy hülyék teljesen a sárgák.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
CoolBoy323 #4770 üzenetére
Tempered glass?
-
PowerBuldog
veterán
válasz
CoolBoy323 #4750 üzenetére
Ezt nézd meg:
[link] -
porse
őstag
válasz
CoolBoy323 #4727 üzenetére
Van rá egy gyors kapcsoló.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
CoolBoy323 #4708 üzenetére
Én inkább a notch méretével nem tudok kibékülni.
-
Flexy90
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4694 üzenetére
Én úgy vettem a POCO-t, hogy addig használom míg meg nem jelenik a mi 9se, mert Mi 5 után nem vágytam nagy telefonra. Most, hogy megjelent rájöttem, hogy nem ad annyi extrát, és az F1 mérete sem drasztikus annyira, könnyen meg tudtam szokni. Mivel 70k volt a 6/64-es pocok, a Mi 9se pedig 100k, már nem gondolkodom a váltáson. :)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4705 üzenetére
Előző linken leírás... Leültem, egyes...
-
cal84
tag
válasz
CoolBoy323 #4702 üzenetére
Én lementettem régebben, felrakom drivera
-
Toth_Jani
őstag
válasz
CoolBoy323 #4698 üzenetére
Nekem Note4-em volt, de éppen tegnap mértem össze egy A2-vel is (nem Lite), talán 2-3 milliméter ha van köztük de nagyjából mindhárom készülék egyforma.
Nekem a Note 4 után nem kellett keresni az ujjlenyomat olvasót, ugyanoda esik fogásra. -
lócitrom
őstag
válasz
fancy, törékeny, gyengé(bb). meg az egy parasztvakítás, hogy ez a kompakt. mind tudjuk jól, hogy az 5 colos Redmi 4X és elődei a kompaktak. ennyit szerintem nem ér a szépség. hadd ne mondjam milyen és mennyi párhuzam van erre még az életben, hogy mért nem jó ötlet F1-et Mi 9 bármely variánsára cserélni
-
Bastee
tag
válasz
Teljesen más világ a két telefon, de ettől még megérheti.
A Mi9 SE: Szép, innovatív, csilli-villi, minden mai menő extrával, jó kamerával, és mindenből lefaragva ami trendi. (jack, memóriakártyabővités, kis akku, stb.)
A Poco meg: egy csúnya tégla műanyagból kifaragva amiben ott az erő (végre 7.2-es AnTuTu-ban 301ezer pontot hozott
) nagy akku, minden "régi" jól bevált módon történik, a sokak számára ismeretlen vagy nem használt fancy sallangok mellőzésével. Ellenben ezzel bátran merek játszani napközben, mert még haza tudok jönni vele...
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #4596 üzenetére
mármint neked nem ilyened van? vagy úgy érted, hogy nincs rá szükség, mert a peremén is letapad rendesen? egyébként látom nem teljesen fedi, de vékony az a perem, ami kimarad?
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #4594 üzenetére
a leírás alapján ez nem rossz. kell hozzá folyadék vagy rendesen fed körbe is?
-
Almos
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4590 üzenetére
Esetleg egy linket tudsz küldeni, hogy honnan rendelted?
-
válasz
CoolBoy323 #4574 üzenetére
Ennyi.
-
válasz
CoolBoy323 #4551 üzenetére
Pedig semmi varázslat nincs hidd el....😂
-
dvogabi
tag
válasz
CoolBoy323 #4520 üzenetére
Köszi, és bocsi mindenkitől.
-
válasz
CoolBoy323 #4406 üzenetére
Én is csodálkoztam,de nem tudom😁
Semmi sincs kilőve ráadásul, fényerő 2/3-on használom semmi automata fényerő, ebben volt minimum 1 óra YouTube, folyamatos wifi szinkronizáció, Facebook stb...ugye mivel tegnap vettem így be kellett laknom végig nyomkodtam tôltögettem le rá a dolgokat,tehát rendesen ki volt használva,és ennyit bírt tegnap estétől mostanáig👍 -
válasz
CoolBoy323 #4398 üzenetére
Oksa köszönöm ezt nem tudtam, hogy az amoled kiváltsága 😂
Amúgy brutál kis telefon ez mèg így Mate 20Pro után is👍
-
grosy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4325 üzenetére
A Samsung s10e-t nézted már?
-
csiziktomi
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4189 üzenetére
Köszönöm
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #4108 üzenetére
ez a mod amúgy nekem nem igazán operál. vagy témához van rendelve? legfrissebb EU van fent enyémen és a gyári téma. de nem mindig mutatja az órát/értesítéseket és a hálózat típusa szigorúan LTE, 4G beállítást nem is engedi.
-
NemMo
őstag
válasz
CoolBoy323 #4104 üzenetére
Amúgy megcsinálhatná a xiaomi opcióként, hogy az óra helyett folyamatosan az értesítéseket mutassa normális méretben.
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #4102 üzenetére
jól látom, hogy ez a MIUI Notch Notification Mod folytatása és ebben már nagyobbak az ikonok meg ötvözték ezzel a szavazással? vagy az ikonok ugyanolyan aprók?
-
NemMo
őstag
válasz
CoolBoy323 #4102 üzenetére
Van a playen notch notification for miui app
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4099 üzenetére
Nem igazán, bajom nincs a notchal, már megszoktam, csak ki próbáltam és így hülyeség.
-
tihibaby
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4089 üzenetére
Nekem Nillkin tok+ üveg kombóval megúszott egy csúnya pofára esést a Poco,a fedőüveg repedt,a telefonnak semmi baja.
Nillkin volt anno az O+O-on is,meg most ezen a telefonon is,nekem már bizonyított. -
Balzak83
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4089 üzenetére
A h+ pro 0.2-es, a sima 0.3-as. Ezt a telefont egy 500Ft-os noname üveggel használtam korábban, amig megjött ez. Ami legelőször feltűnik a Nillkin üvegnél, hogy mennyivel kényelmesebb a használata. Az olcsó üveggel az volt a tapasztalatom, hogy begyűjti a zsírt az ujjról, rontja siklást, és a kijelző láthatóságát. Ezen a másikon is van ujjlenyomat, de korántsem annyi, és egy mozdulattal le lehet törölni egy pamut anyaggal. Nem erőltetem senkire, hogy ezt vegye, de én akkor is a Nillkint választanám, ha $20 kérnének érte.
-
eladogeppc
veterán
válasz
CoolBoy323 #4047 üzenetére
Okés, köszi. Akkor még várnom kell 27 órát a nyitáshoz
-
eladogeppc
veterán
válasz
CoolBoy323 #4045 üzenetére
Pont ezt akartam megúszni.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
CoolBoy323 #3987 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Biztonság/ Security appon belül Game Speed Booster kell keresni.
Nem tudom mennyi haszna lesz, mert eddig is tökéletesen futtat minden játékot a teló max grafikán. 👍😎😊😁
-
Dare2Live
félisten
válasz
CoolBoy323 #3942 üzenetére
Samsung galaxy Sx vonallal összevetve ahol alap az AMOLED és világ életemben sötét témáztam... mindig szívás van aksival. Egy S7nél fényerő levéve, aksi kimélő bekapcsolva és van új aksival max 5h SOT. Este megyek haza és hallom kiakpcsol mert aksi 0%.
Ehez képest itt az LCDs Poco oké 33%al nagyobb aksival de minden trükközés nélkül csinál 8h SOTot. Hasonlóan használva meglenne a 9h. Nagyon nagy difi. És nem kell power bankot cipelni.
Az egy ami hiányzik S7 után az az OISes kamera.
-
tomboy0013
veterán
válasz
CoolBoy323 #3937 üzenetére
Nem értem miért gondolják sokan hogyha valaminek OLED kijelzője van akkor az automatikusan jobb üzemidővel rendelkezik. Ráadásul egy szakmai fórumon. Valóban jobb lenne ha minden fekete lenne, de leginkább az ellenkezője igaz.
-
lócitrom
őstag
válasz
ez akkor igazán érdemleges, ha valódi fekete tartalmakat jelenít meg. ellenkező esetben ugyanúgy fogyaszt. de mivel ez nemigen van így és kikapcsolt kijelzőnél elveszti a telefon ezt az előnyét, így engem nem győzött meg.
-
NemMo
őstag
válasz
Én mi 8-ról jöttem és a poco jelentősen jobb üzemidőt tud.
-
Dare2Live
félisten
válasz
CoolBoy323 #3846 üzenetére
https://photos.app.goo.gl/5M926TC5zwtSzxew6
-
Dare2Live
félisten
válasz
CoolBoy323 #3842 üzenetére
videot kiválasztod. Bal felső sarok.
-
szabifotos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3831 üzenetére
10.2.3.0 Nekem sincs 60fps
-
lócitrom
őstag
válasz
melyik kiadásban van 60FPS?
más:
ezt a tetves hangerőszabályzást nem lehet valahogy beállítani úgy, mint előző MIUI kiadásokban? korábban egyértelműbb volt, de persze amit nem kell mindig azt bonyolítják túl, amit meg benne kellene hagyni a rendszerben, azt kivágják szokás szerint. valamint az is egy érdekes dolog, hogy van olyan alkalmazás, ami akkor is rezgeti a telefont, ha egyébként nincs is bekapcsolva a rezgés az értesítések között. ha kikapcsolom a lebegő értesítést, akkor már tényleg nem rezeg. EU MIUI 10.2.3.0, de gyanítom ez a gyári rendszerben is benne lehet. elég érdekes... -
D4ni
őstag
válasz
Téged lehet nem érdekel, viszont engem és talán mást igen.
-
D4ni
őstag
válasz
CoolBoy323 #3826 üzenetére
Plusz nincs benne 60fps videó felvételi lehetőség.
-
válasz
Ti amúgy időnként fel szoktátok manuálisan rakosgatni az újabb kiadásokat?
Most nézem, hogy nekem még a január végi V1.4-es van telepítve és kijött már azóta 10 db újabb verzió.Most is teljesen meg vagyok elégedve a fényképezővel, szinte minden körülmények között szebb képet tudok vele lőni a gyárival is lőtt képekhez képest.
Igazából az is visszatart az időnkénti újabb verziók felpakolásától, hogy aztán időt kellene arra is szánni, hogy az aktuális kiadáson miket hogyan javasolt még utólag beállítani, hogy még jobb legyen.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Nekem is ez van, ugyanaz a minőség.
-
tomboy0013
veterán
válasz
CoolBoy323 #3824 üzenetére
Azt használom, csak feltűnt a dolog és érdekel hogy rendszerszintű gond van, vagy csak nálam van probléma.
-
Alonso69
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3797 üzenetére
Szia.
Bocsánat a kellemetlenségért.
Akkor ezért csuklottam
Viccet félre téve ez alapján írtam[kép], (Google fordító) hogy elég a Magisk modulokat kipipálni és a DFT (disable force encryption treble) sem kell,ha csak egy frissítést akarsz a meglevő ROM-hoz adni.
Elég sok TWRP van Miui ROM-hoz[kép]
és a costum ROM is [kép]
Lehet ez volt a hiba,de szerintem a DFE minden telepítés után kell.
-
tomboy0013
veterán
válasz
CoolBoy323 #3803 üzenetére
Arcfelismerés jelölése. Ha feloldottad arccal akkor egy pipa lesz a körön belül az arcból.
-
Alonso69
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3778 üzenetére
A magisk-ban ki kell venni a modul-ok pipáit(ha vannak)és akkor a Magisk is megmarad és a modulokat is egy ki pipálás újrainditás után lehet használni.
A DFM (dm verify) csak Full Wipe után kell..de lehet a system wipe-él is.[kép] -
Alonso69
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3774 üzenetére
-
RTG
tag
válasz
CoolBoy323 #3768 üzenetére
Fejlesztői / Developer változat formátuma X.X.X. Például 6.7.14 amely az évet, hónapot, napot jelöli, azaz ez a fejlesztői verzió 2016. július 14-én jelent meg.
-
eladogeppc
veterán
válasz
CoolBoy323 #3712 üzenetére
Egyedül az OIS hiányzik nekem. Pár képem nem lett az igazi.
-
siskad
őstag
válasz
CoolBoy323 #3666 üzenetére
Mindkettőn gyárival, alap beállítások mellett. Én is mindegyik telefonomon a gyárit használom, eddig mindig azt találtam a legjobbnak. Régebben még más telefonokon próbálgattam Gcam portokat, de akkor még nem volt túl kiforrott, de erre majd ránézek.
-
Dare2Live
félisten
válasz
CoolBoy323 #3625 üzenetére
Lineagenak nem adsz egy esélyt?
Anno amikor "idegörcsöt" kaptam ilyenek miatt elég jól orvosolta.
Persze fogalmam sincs milyen a lineage pocon.
-
RTG
tag
válasz
Vagy pl futhatnának a kedvenc appjaim a háttérben... mondjuk 10 percen túl is. Kipróbáltam minap: autostart-akku-lakat stb, mindennek ellenére az online rádiót negyed óránként kilőtte. De kilövi a messengert, az akkufigyelőt, a mi band notifyt, mindent. Miaf@sznak akkor a 6Gb ram? Több panasz van a mi fórumon is agresszív memória kezelésre, tényleg érthetetlen, h mi alapján javítanak, sztem ezt sürgősen kellene. Részemről kukáztam is a miuit emiatt.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
CoolBoy323 #3630 üzenetére
Nem vagyunk. Engem nem érdekel se a bt se a gps hogy be van e kapcsolva. (mert ezek mindig be vannak)
Lehúzom az értesítési sávot és úgy is látom. -
Bóti
senior tag
válasz
A mediahangerő állítása defaultban nem bug, hanem Android P feature.
Mikor jön a kövi stabil frissítés? Tudtok róla valamit? -
tomboy0013
veterán
válasz
Nekem vannak normális értesítési ikonok. Ha feloldom a telót látom őket, ha nem akkor ott a LED.
A hangerő szabályozó meg oda lett közvetlenül az ujjad mellé rakva, annyira nem bonyolult rányomni és azt állítani amit szeretnél. Én speciel többet állítom a média hangerejét, a csengőhangot nem piszkalom.
Az említett funkciók meg lehet neked nem fontosak de vagyunk páran akiknek igen.
De soroljad meg nyugodtan a "hibákat". -
eladogeppc
veterán
válasz
CoolBoy323 #3605 üzenetére
Jah
bocsi. Így is lehet érteni, igen
Cupi 1969: Nekem Global DEV van fent most. Valahogy a Stock Droidok nem jók. Kamera egyáltalán nem jó alattuk. EIS nekem kell.
-
eladogeppc
veterán
válasz
CoolBoy323 #3602 üzenetére
Nekem ilyen gondom nincs. Touch probléma sem és kijelző fénybeszűrődésem sincs.
Nem a beszédhangszóróra gondoltam, hanem a füledhez rakott pici hangszóróra.
-
zefran
tag
válasz
CoolBoy323 #3595 üzenetére
Értem
És mi lehet az oka annak, hogy nem tudom változtatni? Global 9.2.21 bétán vagyok.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
CoolBoy323 #3576 üzenetére
Gondolom ezért nem veszel Ferrarit
-
Alonso69
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3555 üzenetére
-
PioDVD
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3555 üzenetére
Tegnapi global dev mintha jót tett volna nálam, éjszaka csak 2 %-ot merült, 5 óra SOT-nál járok és még van 40 % az akkuban.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #3537 üzenetére
-
válasz
CoolBoy323 #3427 üzenetére
Hánysz az AOSP-től? Azt nem megenni kell, te!
(Fél)komolyra fordítva a szót: mi fekszi meg a gyomrodat vele kapcsolatban?
-
PioDVD
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3335 üzenetére
Én eu stab-ot frissítettem újabb eu stab-ra, szerintem nem kell fr. Telepítésnél írta is, hogy az adatok maradnak, az fr meg szerintem nulláz.
De már mindegy, eu dev felment. Hiányzik a 4 féle hang, a bet365 app-om mintha jó lenne, viszont az ucbrowser nem megy. Elindul, de semmilyen oldalt nem tölt be, mint mikor nincs hálózat (bár üzenet nem jön). Végig néztem minden beállítást, de nem találtam semmit. Eddig minden telón, droidon ment azonnal, nem tudom, most mi a gond.
Ja, eu stab-on nem volt jó a fb, a csoportokban csak 2-3 post-ot hozott, alatta karikázott (fb lite jó volt), itt megy rendesen. Egyelőre a hang és a ucbrowser a hátrány.
-
PioDVD
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3333 üzenetére
Kösz!
Nem volt, mert menüből (3 pötty) ment a frissítés. Újraindulás után azonnal beteg volt a poco launcher, azt nagy nehezen megoldottam (eltávolítottam a frissítéseit, így nem dobál folyamatosan hibát), de így is nagyon kehes a teló. Ráadásul az új eu stab-ban már csak 3 elemű a hangerő, kár volt a frissítésért.
-
NemMo
őstag
válasz
CoolBoy323 #3329 üzenetére
Jah az más. Nekem nem panaszkodtak, de majd rákérdezek. Én nen telefonálok olyan sokat.
-
NemMo
őstag
válasz
CoolBoy323 #3319 üzenetére
Nekem nem tűnt fel, hogy baj lenne a hangminőséggel, sőt az mi 8 után nekem jobb is, mert hangosabb.
-
NemMo
őstag
válasz
CoolBoy323 #3317 üzenetére
Ennek örülök. Csináltál valamit vagy magától?
-
NemMo
őstag
válasz
CoolBoy323 #3309 üzenetére
Ha minden kötél szakad, akkor factory reset tudom nem ilyen válaszra számítottál, de nekem jobb ötletem nincs sajnos.
-
Bóti
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3308 üzenetére
Köszi az infót!
A Te problémádra viszont nem tudom a gyógyírt..
-
Bóti
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3298 üzenetére
Rolling update után FR? Nekem nem volt, és egyelőre nem is lesz, nincs rá időm.
Jól emlékeztem a BL nyitásra, hogy az is FR-rel jár.
Viszont olvastam erről az Anti Rollback dologról... Lehet, hogy már vissza se tudok állni.. -
voncci
aktív tag
válasz
Holnap még ezt megpróbálom...
-
Tomi13
senior tag
válasz
Nálam nem volt, egy próbát megér, köszönöm a tippet.
Szerk: most olvasom hogy az teljes törléssel jár? Programok, fényképek minden eltűnik? Akkor ezt még átgondolom. -
Bóti
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3293 üzenetére
Köszi!
10.1 alatt elkezdett merülni az akksim, előjött a kamera bug (10+ mp, mire vált fénykép és videó közt, ha SD-re mentés van bekapcsolva), emellet az összes lebegő értesítés eltűnt, beállítástól függetlenül.
A 10.2-t visszahívták, de itt megosztotta valaki, felraktam, az értesítések már jók, leszámítva, hogy van olyan progi (accubattery), aminek minden engedély meg van adva (rutinos miui használó vagyok már), és mégis törli az értesítést, de random, hogy mikor, de az app fut a háttérben ugyanúgy, egészen addig, amíg ki nem lövöm, és újra nem indítom, és csak akkor jelenik meg újra az értesítés, de akkor meg a mérési adatok nullázódnak.
Emellett a lebegő értesítések (bár vannak), szétkúrják a kijelzőelrendezést.
Jön egy értesítés, és annyival "összemegy" a kép, és a billentyűzet fektetett módban, vagy kompletten eltűnik.
Battery drain is megmaradt, szóval fos.
Lehet, hogy egy dalvik/art cache törlés megoldná a gondomat, mert akkor újrafordítaná a bájtkódot, de a stock recoban nincs ilyen lehetőség. Szóval jól el lett baszva.. -
Tomi13
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3293 üzenetére
Nekem pl. Miui 10 óta nem megy a gps, akármit próbálok, akármilyen gps szoftvert indítok nem tudja a helyzetet bemérni.
Nagyon bosszantó, hogy átlag user-ként nem lehet használni a készülék egyik alapfunkcióját egyik napról a másikra. Most kezdjek el mókolni mindenfélét hogy működjön,ne már.... -
kicsi007
tag
válasz
CoolBoy323 #3246 üzenetére
Mindenki maga döntse el mit csinál, én ezt választottam!
-
gy.laci
tag
válasz
CoolBoy323 #3240 üzenetére
Küldött róla képeket, valóban bontatlan Global Version.
IMEI vagy SN szám alapján lekérdezhető, hogy van-e rá garancia? -
hevizms
addikt
válasz
CoolBoy323 #3237 üzenetére
Én sem fogok
Facebook csoportban ütötte fel a fejét a dolog,gondoltam megkérdezem itt is.
gy.laci nem tudok róla hogy valaki vett volna.Állitólag több is van neki .
Almos az megmagyarázná az olcsó árat és hogy több is van neki és állitólag ha már 2 db-ot vesz valaki akkor csak 70000 ft -
ZsyfKo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3226 üzenetére
-
Alonso69
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3222 üzenetére
Akkor lehet,hogy Rom függő,mert a T-mobile már jó ideje bekapcsolta,
-
Alonso69
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3219 üzenetére
EU 18.1.24 béta van fent,miután a tárcsázóba be írtam a számsort. *#*#86583#*#* megjelent a csúszka és a lehetőség az állításra.Szerintem nem Rom függő,ki kell próbálni aki Telenor-os és előfízetéses, mert csak ott van egyenlőre.
-
gekkoXT
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3124 üzenetére
-
ux1
addikt
válasz
CoolBoy323 #3127 üzenetére
Gondolom a sanity féle kifejezetten F1-re optimalizált. (mint a nevéből kiderül)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Path of Exile (ARPG)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged