- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
Nekem a Google Maps szokott jelezni, hogy kalibráljam az iránytűt: a készülékkel a kézben nyolcasokat kell leírni. Itt írnak erről, az Android/A telefon vagy táblagép kalibrálása szekciót megnyitva.
-
raulicio
senior tag
A changelogban sem volt volt nagyon más.
Talán még két patch a pocket modra és az értesítésekre.Amúgy a frissítés utáni gyors merülés szinte mindig annak "köszönhető", hogy valami folyamatosan ébren tartja a telefont. Ugyan pocon még nem tapasztaltam ilyet, de más kínai telefonokon volt ilyen.
Gyári visszaállítással próbálkoznék. -
D1L1ZS
őstag
Nem lehet rossz, DE utánaolvastam és pl YouTube bemutatókban a lassú töltést hozzák fel mint negatívumot...De ezen elvileg egy gyorsabb töltőpaddal lehet segíteni...Illetve ha be van dugva a kütyü természetesen mást nem tudsz rácsatlakoztatni...
Illetve ha tokban hordod a telót, az necces lehet...
-
MadGame
senior tag
Az igen! Gearbestet én is nézegettem, hogy kuponnal ott a legolcsóbb, egészen baráti. Viszont nem merek belevágni az ilyen online rendelésbe. :/ Ezért várok, hogy talán valamikor majd lentebb megy itthon az ára és kapni is lehet majd valahol.
Megéri az online rendelés? Főleg ez a Gearbestes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest