Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
PowerBuldog #4629 üzenetére
Persze, egész nap megy a wifi szinkronizáció és lényegében a netet bújom egész nap ,mivel kereskedő vagyok és nézem a hirdetéseket, Facebook-ot is csak erre használom ott is vannak hirdetéseim ,tehát még a Messengert használom,néha Spotify,nagyjából ennyi😁 No meg azért szoktam néha telefonálni is vele😂
Amúgy pedig elég sok applikáció van telepítve a telóra,csak nem mindig használom mind a 80-at👍Viszont semmi sincs kilőve 3/4-n van a fényerő mindig nem automatán, GPS is megy és 2db SIM-el használom...
-
Na szóval voltak itt korábban hitetlenkedők,hogy amiket beraktam képeket 9 órás SOT időről arra biztos rátöltöttem stb..most itt mellékelem a diagrammot is ahol jól látszik a folyamatos merülés, ha rátöltenék akkor a diagrammnál lenne ugye ahol felfelé menne👍
Amúgy most vagyok 50%-on, ez több mint baráti👍
És most ezen a verzión vagyok! -
-
-
válasz
CoolBoy323 #4551 üzenetére
Pedig semmi varázslat nincs hidd el....😂
-
-
válasz
csiziktomi #4465 üzenetére
-
-
Én nem tudom ki milyen hivatalos vagy custom rom-al használja a telefont,de nálam brutális az üzemidő a rendes gyárival!
5 napja vettem a telefont és 2x volt eddig töltőn úgy,hogy ünnepekre elmentünk vidékre volt navigáció Bluetooth zenehallgatás lőttem vagy 100db fényképét stb...SOHA egy telefonom sem bírt ennyit👍
Ez előtt Mate20Pro volt fele ennyit bírt KB ... komolyan! -
-
válasz
bostone #4433 üzenetére
+1👍
Bizony, én Mate 20 Proról jöttem és a kamera meg vízállóság kivételével nem igazàn tudok negatív dolgot mondani, talán még a kijelzőt de az sem mindenben...az a plusz 200000ft nem igazán indokolt a Mate20Pro esetében🙄
Persze van még 1-2 feature,de szerintem azok nélkül simán lehet élni+én pl soha nem használtam ezeket 😁 -
-
-
válasz
CoolBoy323 #4406 üzenetére
Én is csodálkoztam,de nem tudom😁
Semmi sincs kilőve ráadásul, fényerő 2/3-on használom semmi automata fényerő, ebben volt minimum 1 óra YouTube, folyamatos wifi szinkronizáció, Facebook stb...ugye mivel tegnap vettem így be kellett laknom végig nyomkodtam tôltögettem le rá a dolgokat,tehát rendesen ki volt használva,és ennyit bírt tegnap estétől mostanáig👍 -
-
-
-
válasz
CoolBoy323 #4398 üzenetére
Oksa köszönöm ezt nem tudtam, hogy az amoled kiváltsága 😂
Amúgy brutál kis telefon ez mèg így Mate 20Pro után is👍
-
AOD-t ne is keressek ezen a telefonon?
-
-
-
-
Köszi a tesztet, ma megyek egyért már várom, hogy kézbevegyem👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest